Kurv
Kurv

James Rullebord

Rullebord i massivt ubehandlet egetræ med 2 melaminbordplader og 4 hjul i sort plast. Begge bordplader er hvide på den ene side og sorte på den anden, så du kan vende dem efter behov.
1.299,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

James

Masser af muligheder og elegant udseende

Simpelt og praktisk - kort fortalt. James-rullebordet giver både et lækkert udtryk til hjemmet, samtidig med at det udfylder mange funktioner. Netop derfor er rullebordet et klassisk og populært møbel, der har været at finde i de danske hjem de sidste mange år.

Et klassisk rullebord i enkelt design

Det praktiske rullebord giver dig muligheden for at ændre udtrykket i hjemmet på et splitsekund. Rul det lige derhen, hvor du synes, det hører til, og brug det i lige netop det rum, som du har lyst til. Rullebordet passer nemlig lige der, hvor du synes. I stuen, på kontoret, i køkkenet. Du skal bare finde den rette plads.

Placér det i køkkenet for ekstra opbevaringsplads. Her er det super praktisk i det mindre køkken, da bordet ikke optager meget plads, og det er nemt at flytte rundt, så det aldrig står i vejen. I stuen kan du både bruge bordet som et moderne barbord, et hjørnebord hvor du kan placere pyntegenstande, fine fotos eller måske som opbevaring til dine inspirerende magasiner. Hvis du mangler et sengebord i soveværelset, er det lille rullebord også oplagt til at placere sengelampen på. Sagt med andre ord; Rullebordet passer ind, hvor du har behov for det.

Rullebordets nederste hylde giver dig ekstra plads til opbevaring. Derfor er bordet både enormt praktisk at have i hjemmet. Men samtidig får du også et klassisk møbel, der aldrig går af mode.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sideborde & bakkeborde
 • Diameter
  50 cm
 • Højde
  58 cm
 • Vægt
  5 kg
 • Hylde
  1 hylde
 • Hjul
  Sorte hjul Med hjul
 • Stel
  Stel i massiv ubehandlet eg
 • Bordplade
  Melamin Vendbar Sort/Hvid
 • Varenummer
  1002676

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...