Kurv
Kurv
Produkter: 107
Produkter:107
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 107

Hvilket sofabord passer i dit hjem?

Her på siden finder du et hav af sofaborde i forskellige former og materialer, og det er derfor helt op til dig at finde ud af, hvilket der passer bedst ind i dit hjem. Skal du gå efter et sofabord der er kvadratisk eller rundt? Eller skal sofabordet være i marmor, beton eller glas?

Mulighederne er mange. Har du et firkantet spisebord i stuen, har du måske lyst til at variere sofabordets form og vælge et rundt, eller ønsker du netop at køre en mere stringent stil? Det afhænger helt af din egen stil.

Overvej brugen af dit sofabord

Hvor stort skal dit sofabord være? Og har du brug for et sofabord med opbevaring? Størrelsen og materialet på dit sofabord skal gerne hænge sammen med den måde, du vil bruge det på. Er det mest et bord til pynt, eller skal det være et stuebord, hvor du og familien kan sidde og spise aftensmad i ny og næ og stille snacks fra jer, når I holder filmaften?

Så kan det være rart med et større sofabord – måske med opbevaring under – så der er plads til at stille kopper, skåle og andet fra sig.

Tip: Husk at måle din sofa, inden du køber dit nye sofabord, så du ved hvor stor dit stuebord må være.

Hvidt, sort, træ eller marmor sofabord?

Sofabordet er i høj grad med til at sætte stemningen i din dagligstue på lige fod med sofaen. Har du ikke et sofabord, mangler der ganske enkelt noget til at fuldende indretningen i din stue. Og et sofabord kan være med til at sætte den helt rette stemning og udtryk i dit hjem.

Selvom sofabordet er et centralt element i indretningen af stuen, kan det dog en god idé at vælge en neutral variant, der ikke kommer til at kæmpe med sofaen om opmærksomheden. Både stilen og farven har stor betydning for, hvilket udtryk sofabordet bidrager med. Med et sort eller hvidt sofabord kan du fuldende en minimalistisk stil i din boligindretning, hvis du holder af rene og klare linjer i hjemmet. Med sofaborde i træ kan du derimod skabe masser af varme i dit sofahjørne, mens et sofabord i glas vil give stuen et elegant udtryk.

Er du til gengæld mere til et sofabord med kant, kan du gå efter et sofabord i marmor. Her bringer du også naturens egne materialer ind i indretningen, men du behøver ikke gå efter en hvid variant, Med eksempelvis et grønt sofabord i marmor kan du give sofabordet lidt kulør og samtidig holde det neutralt og enkelt.

Køb dit nye stuebord hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af sofaborde i forskellige materialer, designs og farver, så du kan få det stuebord der passer til indretningen. Hvis du ikke finder det ønsket sofabord online, så besøg endelig vores lokale forretninger, hvor udvalget ofte er større.

Psst.. Glem ikke de små nips ting til sofabordet, så som vaser, lysestager og diverse pyntegenstande, da det bidrager til stemningen og udtrykket i stuen.