Produkter:
102
Produkter:
102
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 21 af 102

Populære sofaborde

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen stue

Sofaguide:

Gode råd til køb af den helt rigtige sofa

Blog:

4 smukke stuer - få looket

Blog:

Tid til ny sofa?

Hvilket sofabord passer i dit hjem?

Her på siden finder du et hav af sofaborde i forskellige former og materialer, og det er derfor helt op til dig at finde ud af, hvilket der passer bedst ind i dit hjem. Skal du gå efter et kvadratisk sofabord, et rundt sofabord, et marmor sofabord, et beton sofabord eller et glas sofabord?

Mulighederne er mange. Har du et firkantet spisebord i stuen, har du måske lyst til at variere sofabordets form og vælge et rundt, eller ønsker du netop at køre en mere stringent stil? Det afhænger helt af din egen stil.

Overvej brugen af dit sofabord

Hvor stort skal dit sofabord være? Og har du brug for et sofabord med opbevaring? Størrelsen og materialet på dit sofabord skal gerne hænge sammen med den måde, du vil bruge det på. Er det mest et bord til pynt, eller skal det være et bord, hvor du og familien kan sidde og spise aftensmad i ny og næ og stille snacks fra jer, når I holder filmaften?

Så kan det være rart med et større sofabord – måske med opbevaring under – så der er plads til at stille kopper, skåle og andet fra sig.

Hvidt eller sort sofabord?

Sofabordet er i høj grad med til at sætte stemningen i din dagligstue på lige fod med sofaen. Har du ikke et sofabord, mangler der ganske enkelt noget til at fuldende indretningen i din stue. Og et sofabord kan være med til at sætte den helt rette stemning og udtryk i dit hjem.

Selvom sofabordet er et centralt element i indretningen af stuen, kan det dog en god idé at vælge en neutral variant, der ikke kommer til at kæmpe med sofaen om opmærksomheden. Både stilen og farven har stor betydning for, hvilket udtryk sofabordet bidrager med. Med et sort eller hvidt sofabord kan du fuldende en minimalistisk stil i din boligindretning, hvis du holder af rene og klare linjer i hjemmet. Med sofaborde i træ kan du derimod skabe masser af varme i dit sofahjørne, mens et sofabord i glas vil give stuen et elegant udtryk.

Er du til gengæld mere til et sofabord med kant, kan du gå efter et sofabord i marmor. Her bringer du også naturens egne materialer ind i indretningen, men du behøver ikke gå efter en hvid variant, Med eksempelvis et grønt sofabord i marmor kan du give sofabordet lidt kulør og samtidig holde det neutralt og enkelt.