Kurv
Kurv
Produkter: 66
Produkter:66
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Farve (betræk)
Materiale (Betræk)
Antal personer
Højre- / venstrevendt
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 66
Loading...
Loading...

En sofa med chaiselong passer til alle boligforhold

Chaiselong sofaen er det perfekte kompromis. Du får en fantastisk komfort og god siddeplads, samtidig med at den ikke optager al plads i rummet. Sofaen kan danne rammen om kvalitetstid med børnene eller afslapning med en god bog eller serie. Det er her, hvor du smider benene i vejret og ånder lettet op oven på en hård dag på arbejdet. Det er her, du hygger dig med puder, når du er syg eller bare har brug for at ligge på langs.

En sofa med chaiselong er både bekvem og stilfuld, og hos ILVA finder du et kæmpe udvalg af forskellige modeller i mange forskellige farver, designs og materialer. Der er med andre ord rigtig god mulighed for, at også du kan finde din drømmesofa i ILVA. 

Hvordan vælger du den rigtige chaiselong sofa?

Den rigtige sofa til dit hjem er først og fremmest den sofa, du allerbedst kan lide. Derudover kan der være nogle ting, som det er rigtig fornuftigt ligt at have overvejet, inden du lægger sofaen i kurven og bestiller den.

3 gode råd når du køber din nye sofa med chaiselong:

  1. Husk at måle stuen rigtigt op - og vælg en sofa der passer. Det er ærgerligt at få en sofa leveret, som ikke passer ind i stuen.
  2. Vælg betræk med omhu. Hvis du har kæledyr, børn, ofte har gæster og bare bruger sofaen meget, er det rigtig vigtigt at du tænker praktisk og vælger et betræk med en høj slidstyrke og som er let at holde rent.
  3. Tænk over farven. Overvej om sofaens betræk passer med resten af indretningen og de øvrige farver i din stue. Det er ærgerligt hvis sofaen suger al lyset ud af rummet eller skriger til resten af indretningen. 

Selvom du måske tænker, at ovenstående bliver lidt begrænsende for dig, så lover vi, at der er så mange forskellige sofaer at vælge imellem hos ILVA, at du også nok skal finde præcist den sofa, der gør dig allermest glad.

Skal din chaiselong sofa være højre- eller venstrevendt?

De fleste af vores sofaer er ikke vendbare, og dermed er det rigtig vigtigt, at du på forhånd bestemmer dig for, om chaiselongen skal være i højre eller venstre side. På mange af vores sofaer har du helt frit valg, men der kan være nogle modeller, som kun findes i enten en højre- eller venstrevendt model.

Er du i tvivl om, hvad der er højre- og hvad der er venstrevendt? Det kan godt være en smule forvirrende, for hvor skal man stå henne i forhold til sofaen, når man skal forklare om den er højre- eller venstrevendt? På ilva.dk er det let nok, du skal bare kigge på billederne. Her kan du se, hvordan din sofa vender, så du behøver ikke spekulere over det. Men hvis du gerne vil vide det, så afgør man om en sofa er højrevendt eller venstrevendt ved at kigge på placeringen af chaiselongen. Er chaiselongen i venstre side, når du står foran sofaen og kigger på den, så er din chaiselongsofa venstrevendt - sværere er det ikke. 

Hvordan skal din sofa med chaiselong se ud?

Når du har brugt tid på at overveje alt det praktiske, så er tiden kommet til det sjoveste - nemlig spørgsmålet om, hvordan din nye sofa skal se ud. Hvilken farve og stil, drømmer du om og hvilke detaljer ønsker du? 

Uanset hvad kan ILVA hjælpe dig. Vi har de klassiske chaiselongsofaer med et enkelt udtryk i en grå nuance. Det er blandt de suverænt mest populære sofaer i vores sortiment, fordi de kan passe ind hos de fleste og fordi man kan style dem efter ønsker og smag.

Men du finder også de lidt mere "vovede" udgaver i modefarver eller med et særligt formsprog, som måske ikke appellerer til enhver, men som i nogle stuer ser fuldkommen forrygende ud. 

Valget er dit, men du er meget velkommen til at besøge os i butikken, hvis du har brug for lidt vejledning undervejs. Her kan vi også rådgive dig om eksempelvis finansiering af dit møbelkøb, og vi kan hjælpe dig med at få bragt sofaen hjem til dig, så det er lettest og mest bekvemt for dig.