Kurv
Kurv
Produkter: 66
Produkter:66
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 66

En sofa med chaiselong passer til alle boligforhold

Chaiselongsofaen er det perfekte kompromis. Du får en fantastisk komfort og god siddeplads, samtidig med at den ikke optager al plads i rummet. Sofaen kan danne rammen om kvalitetstid med børnene eller afslapning med en god bog eller serie. Her kan du smide benene i vejret og ånde lettet op oven på en hård dag på arbejdet. Her kan du hygge dig med puder, når du er syg eller bare har brug for at ligge på langs. Og vælger du en sofa med bred chaiselong, kan du rigtig brede dig, når dagen byder på filmhygge.

En sofa med chaiselong er både bekvem og stilfuld, og hos ILVA finder du et kæmpe udvalg af forskellige modeller i mange forskellige farver, designs og materialer. Og du behøver heller ikke at have dybe lommer for at få en god sofa; vi har nemlig også et godt udvalg af billige sofaer med chaiselong. Der er med andre ord rigtig god mulighed for, at du kan finde din drømmesofa i ILVA.

Hvordan vælger du den rigtige chaiselongsofa?

Den rigtige sofa til dit hjem er først og fremmest den sofa, du allerbedst kan lide. Derudover kan der være nogle ting, som det er rigtig fornuftigt at overveje, inden du tilføjer sofaen til kurven.  

3 gode råd når du køber din nye sofa med chaiselong:

  1. Husk at måle stuen rigtigt op - og vælg en sofa der passer. Det er ærgerligt at få en sofa leveret, som ikke passer ind.

  2. Vælg betræk med omhu. Hvis du har kæledyr, børn, ofte har gæster eller bare bruger sofaen meget, er det rigtig vigtigt, at du tænker praktisk og vælger et betræk med en høj slidstyrke, og som er let at holde rent. Se eventuelt også vores udvalg af plejemidler til møbler.

  3. Tænk over farven. Overvej om sofaens betræk passer med resten af indretningen og de øvrige farver i din stue. Det er ærgerligt, hvis sofaen suger al lyset ud af rummet eller skriger til resten af indretningen.

Selvom du måske tænker, at ovenstående bliver lidt begrænsende for dig, så lover vi, at der er så mange forskellige sofaer at vælge imellem hos ILVA, at du også nok skal finde præcist den sofa, der gør dig allermest glad.

Skal din chaiselong være højre- eller venstrevendt?

De fleste af vores sofaer er ikke vendbare, og dermed er det rigtig vigtigt, at du på forhånd bestemmer dig for, om chaiselongen skal være i højre eller venstre side. På mange af vores sofaer har du helt frit valg, men der kan være nogle modeller, som kun findes i enten en højre- eller venstrevendt model.

Er du i tvivl om, hvad der er højre- og hvad der er venstrevendt? Det kan godt være en smule forvirrende, for hvor skal man stå henne i forhold til sofaen, når man skal forklare om den er højre- eller venstrevendt? På ilva.dk er det let nok, du skal bare kigge på billederne. Her kan du se, hvordan din sofa vender, så du behøver ikke spekulere over det. Men hvis du gerne vil vide det, så afgør man om en sofa er højrevendt eller venstrevendt ved at kigge på placeringen af chaiselongen. Er chaiselongen i venstre side, når du står foran sofaen og kigger på den, så er din chaiselongsofa venstrevendt - sværere er det ikke.

Hvordan skal din chaiselongsofa se ud?

Når du har brugt tid på at overveje alt det praktiske, så er tiden kommet til det sjoveste - nemlig spørgsmålet om, hvordan din nye sofa skal se ud. Hvilken farve og stil, drømmer du om, og hvilke detaljer ønsker du?

Uanset hvad kan ILVA hjælpe dig. Vi har de klassiske chaiselongsofaer med et enkelt udtryk i en grå nuance. De er blandt de suverænt mest populære sofaer i vores sortiment, fordi de kan passe ind hos de fleste, og fordi man kan style dem efter ønsker og smag. Blandt vores udvalg finder du også sofaer med ekstra bred chaiselong, hvilket er perfekt til jer, der gerne vil ligge to på samme chaiselong.

Du finder også de lidt mere "vovede" udgaver i modefarver eller med et særligt formsprog, som måske ikke appellerer til enhver, men som i nogle stuer ser fuldkommen forrygende ud.

Valget er dit, men du er meget velkommen til at besøge os i et af vores bolighuse, hvis du har brug for lidt vejledning undervejs. Her kan vi også rådgive dig om finansiering af dit møbelkøb, og vi kan hjælpe dig med at få bragt sofaen hjem til dig, så det er lettest og mest bekvemt for dig.

Hvilket stof skal du vælge til sofaen? 

Du har ikke kun mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver; du kan også få en ny sofa i lige præcis det materiale, du kunne tænke dig (næsten da); vi har for eksempel miljøvenlige sofaer, hvor betrækket er fremstillet af genanvendte plastflasker. Blandt vores udvalg finder du naturligvis også stofsofaer, veloursofaer og chaiselongsofaer i læder.

Særligt vores lædersofaer med chaiselong er tidløse klassikere, der går igen i vores sortiment år efter år. De er derfor perfekte dig til, der holder af klassisk elegance.

Og til alle kaffespildere, ketchupsprøjtere og sofahoppere med sko på: ILVA har jeres ryg, for vores udvalg af chaiselongsofaer byder også på sofaer med løst betræk, som kan tages af og vaskes.

Køb en billig sofa med chaiselong hos ILVA

At købe en ny sofa er en investering i stuens hyggelige stunder – men det behøver ikke at være en dyr en af slagsen. Blandt vores tilbud kan du gå på jagt efter billige chaiselongsofaer, og der er gode chancer for at få bid. For vi opdaterer ofte vores udvalg af sofatilbud, og hver uge kommer der nye lave priser til siden.

Du behøver dog ikke at være på tilbudsjagt for at finde en billig sofa med chaiselong. Hos ILVA synes vi kun, at det er rimeligt at forhandle kvalitetsmøbler til fair priser. Derfor tilbyder vi prissikkerhed på hele vores sortiment. Det betyder, at du er sikker på at få din nye chaiselongsofa til den bedste pris.