Kurv
Kurv

Lædersofaer

Produkter: 84
Produkter:84
Vælg visning:
Filtreret efter
Materiale (Betræk): Læder
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Betræk)
Farve (betræk)
Antal personer
Højre- / venstrevendt
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 84

Skal din nye sofa være med læder- eller stofbetræk?

Lædersofaer har det med at dele vandene. Nogle mennesker kunne aldrig drømme om at have andet end en lædersofa stående i deres stue, mens andre ikke kunne forestille sig at lægge sig ned i en sofa i læder efter en lang dag på arbejdet. Hos ILVA har vi heldigvis et kæmpe stort udvalg af sofaer i både læder og stof, så uanset hvilken gruppe du tilhører, finder du en sofa til lige præcis dine smag hos os.

Hos ILVA finder du dine drømmemøbler til fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. Men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores møbler. Derfor er de lædersofaer du finder hos os alle betrukket med læder i en god og holdbar kvalitet, så din nye sofa kan tåle at blive brugt.

Pas godt på din lædersofa og den vil forblive flot år efter år

Nogle bliver måske lidt skræmte ved tanken om vedligeholdelse af en lædersofa og vælger den derfor fra. Men en lædersofa er ikke nødvendigvis så upraktisk, som du måske forestiller dig. Faktisk vil mange børnefamilier og mennesker med hunde eller katte sikkert nikke genkendende til, at en lædersofa er endog meget praktisk. Når hunden hopper op og lægger sig i sofaen, eller lillesøster ikke helt har styr på sin snack, så er det utroligt nemt at gøre en lædersofa ren igen. En hurtig aftørring med en fugtig klud redder de fleste situationer, og modsat en stofsofa vil også spildt saftevand eller kaffe hurtigt kunne tørres op igen uden at efterlade sig pletter eller skjolder.

Det er rigtigt nok, at det er en god idé at behandle læderet med et velegnet plejemiddel med jævne mellemrum. Men hvis du til gengæld er opmærksom på at få dette gjort, vil du have en sofa hvorpå betrækket forbliver flot år efter år. Nogle vil endda sige, at den patina som læder får med tiden gør møblet endnu smukkere.

Du kan læse meget mere om rengøring og vedligeholdelse af lædermøbler i vores praktiske guide her: Vedligeholdelse af lædermøbler. Her vil du også hurtigt bemærke, at der findes mange forskellige typer af læder, der kræver forskellige grader af pleje. Det kan være rigtig fornuftigt at sætte sig ind i, inden man køber en lædersofa.

Lad os hjælpe med finansieringen

Det kan være en stor udskrivning at udskifte sin lædersofa. Har du brug for at dele betalingen op i mindre dele, så tilbyder vi naturligvis også dette. Har du lyst til at læse mere om ILVAs finansieringssamarbejde her på siden, ligesom du kan ansøge om lånet online: Finansiering af dit møbelkøb.