Kurv
Kurv
Produkter: 83
Produkter:83
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 83

MODULSOFAER - EN FLEKSIBEL LØSNING

Modulsofaer fungerer som en form for byg selv sofa, og fleksibilitet er derfor nøgleordet. Sofamodulerne kan nemlig tilpasses ethvert behov og ønske.

Modulsofaer er velegnede til både små og store stuer, da du altid kan tilføje eller fjerne sofamoduler. Det kan være ganske praktisk, hvis du får gæster eller skal rokere rundt på møblerne i din stue. Med en modulsofa, eller en bloksofa om du vil, kan du altså ligesom med barndommens legetøjsblokke bygge og ombygge, i takt med at dine drømme og behov ændrer sig.

Flere modulsofaer fås også som en byg selv sofa med opbevaring, hvilket giver dig mulighed for at gemme småting væk såsom plaider, puder eller andet boligtilbehør. Modulsofaer byder altså på mange fleksible løsninger.

SAMMENSÆT EN BLOKSOFA EFTER DIT BEHOV

Bloksofaer kan tilpasses ethvert hjem, for uanset hvor stort eller lille et rum sofaen skal placeres i, kan du skabe en kombination, der passer perfekt. Du kan bygge både med og uden chaiselong, ligesom du kan vælge at skabe en hjørnesofa, en u-sofa eller en simpel 2- eller 3-personers sofa ud af sofamodulerne. Valget er dit – og det er også op til dig, om du vil starte helt fra bunden, eller om du vil bygge videre på nogle af de modulopbyggede sofaer, som vi har startet for dig:

BYG DIN EGEN SOFA MED SOFAMODULER

Hos ILVA kan du sammensætte en modulsofa, så den lever optil dine ønsker og forventninger til en ny drømmesofa. Lad kreativitet udfolde sig, og byg din egen sofa i dit nærmeste ILVA bolighus. Vi tilbyder mange forskellige farver og tekstiler, så du kan få netop den farve og det betræk, som du synes bedst om. Det gør det nemt at skabe en personlig og unik modulsofa. I vores bolighuse kan du finde stofprøver på vores sofamoduler, så du både kan se og røre ved betrækket og blive klogere på, om du skal have en modulsoda i læder, stof eller velour.

FÅ SAMMENSAT DIN MODULSOFA

Hvis du synes, at det virker som en uoverskuelig opgave at starte helt fra bunden med projekt byggesofa, kan du også vælge en af vores sammensatte modulsofaer. Vi har nemlig sammensat nogle af de mest populære kombinationer af modulopbyggede sofaer for at hjælpe dig lidt på vej i dit valg.

Hvad end du selv vil sammensætte din modulsofa eller en modulsofa, som allerede er sammensat, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

FIND OGSÅ MODULSOFAER PÅ TILBUD

På grund af fleksibiliteten er en modulsofa et møbel, du kan have med dig gennem hele livet – og med dig fra bolig til bolig. Fra den lille studielejlighed til det mere rumlige voksenhjem. For som dit liv forandrer sig, kan blokkene i din sofa også forandres. Forandringerne behøver dog ikke at koste dig dyrt.

Hvis du er på udkig efter modulsofaer til særligt gode priser, kan du tage et kig på vores udvalg af sofaer på tilbud. Der kommer hele tiden nye sofatilbud til – og flere af vores sofamoduler finder også fra tid til anden deres vej til vores tilbudsside.