Kurv
Kurv
Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Farve (betræk)
Materiale (Betræk)
Antal personer
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14
Loading...
Loading...

Modulsofaer - en fleksibel løsning

Modulsofaer fungerer som en form for byg selv sofa. Fleksibilitet er nøgleordet, når det kommer til modulsofaer. Du kan tilpasse din modulsofa til ethvert behov og ønske.

Modulsofaer er velegnede til både små og store stuer, da du altid kan tilføje eller fjerne moduler i stuen. Det kan være ganske praktisk, hvis du får gæster eller skal rokere rundt på møblerne i din stue. Hvis du f.eks. ofte har lyst til at skabe fornyelse i din stue, så er modulsofaer et oplagt valg, da du kan sammensætte modulerne på mange forskellige måder.

Flere modulsofaer fås også med som en byg selv sofa med opbevaring, hvilket giver dig mulighed for at gemme småting væk såsom plaider, puder eller andet boligtilbehør. Modulsofaer byder altså på mange fleksible løsninger.

Byg din egen sofa med sofamoduler

Hos ILVA kan du sammensætte en modulsofa, så den lever optil dine ønsker og forventninger til en ny drømmesofa. Lad kreativitet udfolde sig og byg din egen sofa i dit nærmeste ILVA bolighus. Vi tilbyder mange forskellige farver og tekstiler, så du kan få netop den farve og det betræk, som du synes bedst om. Det gør det nemt at skabe en personlig og unik modulsofa. I vores bolighuse kan du finde stofprøver på vores modulsofaer, så du både kan se og røre ved sofabetrækket.

Få sammensat din modulsofa

Modulsofaer kan tilpasses ethvert hjem. Uanset hvor stort eller lille et rum sofaen skal placeres i, kan du skabe en kombination, der passer perfekt. Det kan virke som en lidt uoverskuelig opgave at starte helt fra bunden, når modulsofaen skal sættes sammen. Derfor kan du finde sammensatte modulsofaer hos ILVA. Vi har sammensat nogle af de mest populære kombinationer af moduler for at hjælpe dig lidt på vej i dit valg af moduler.

Hvad end du selv vil sammensætte din modulsofa eller en modulsofa, som allerede er sammensat, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.