Kurv
Kurv
Produkter: 59
Produkter:59
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Betræk)
Farve (betræk)
Bredde/Dybde
Længde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 59
Loading...
Loading...

Ny sovesofa? ILVA har lige den, du mangler

Mange vil gerne have god plads til gæster, men det er langt fra alle, der kan afse plads til et ekstra gæsteværelse i hjemmet. Især ikke hvis gæsteværelset alene kan fungere som gæsteværelse og derfor ofte står tomt. Med de smarte sovesofaer kan du indrette dig, så du får mulighed for at tilbyde overnattende gæster en behagelig seng, uden at gå på kompromis med udnyttelsen af pladsen i din bolig.

Rigtig mange sovesofaer ligner helt almindelige sofaer, og de kan dermed sagtens fungere som familiens sofa i dagtimerne. Og om natten kan der så redes op til overnattende gæster. Fordelen ved at vælge en god sovesofa frem for at lade gæsterne sove på en almindelig sofa er, at sovesofaen er langt mere komfortabel at ligge på. Derudover kan sovesofaer ofte foldes ud, så der bliver plads til 2 personer. 

Psst.. Bruger du derimod sofaen til tage en dagslur, har vi også et godt udvalg af daybeds på hjemmesiden og i vores lokale bolighuse.

Sovesofaer i moderne design til ethvert hjem

Tidligere var sovesofaer ofte nogle lidt store og klodsede sofaer, som blev forvist til et gæsteværelse eller et kontor, så man ikke behøvede at kigge alt for meget på den. Men sådan er det ikke længere. Tværtimod er designet med sovesofaer også fulgt med tiden, og når du løber sortimentet her på siden igennem, vil du opdage, at der er sovesofaer i mange forskellige stilarter. Dermed er der god mulighed for, at du kan finde en sovesofa, som vil pynte i stuen i hjemmet eller måske i sommerhuset, hvor det ofte kan være en god idé med et par sengepladser ekstra. 

Sovesofaer findes også i mange forskellige størrelser. Har du god plads er det oplagt at vælge en stor sovesofa med chaiselong eller en hjørnesovesofa, der kan slås ud til en dobbelt sovesofa med god plads til to voksne personer. Til børneværelset kan det også være praktisk med en sovesofa, der kan slås ud og give plads til overnattende kammerater. Med mindre barnet har et meget stort værelse er det en god idé at vælge en forholdsvist lille sovesofa, der skal slås ud til en 2 personers sovesofa. Her behøver liggemålet ikke være mere end omkring 120 cm, fordi børn selvfølgelig fylder mindre end voksne. 

Endelige kan du vælge mellem sovesofaer i alle tænkelige farver, så du kan vælge en sovesofa der passer til indretningen. En sort eller grå sovesofa med stofbetræk er et klassisk og sikkert valg, der passer til det meste. Men du finder også sovesofaer i fx blå, grøn, rød eller gul, hvis du gerne vil have lidt mere kulør ind i indretningen.

Sovesofaer til alle aldre

Der findes helt sikkert mange børne- og teenageværelser i Danmark, hvor der er flyttet en sovesofa ind, fordi det giver mulighed for at tilpasse møblet efter behov. Og en sovesofa er netop en fleksibel løsning, der er særdeles velegnet til alle rum, der har mere end ét formål. Er du eksempelvis flyttet på kollegieværelse eller ind i en lille bitte lejlighed, så er det oplagt at vælge en sovesofa, der kan fungere både som seng og som sovesofa uden at fylde en masse.

Førhen var det ofte en lidt tvivlsom fornøjelse at ligge i en sovesofa, fordi liggekomforten ikke var i top, og derfor var de fleste voksne lidt forbeholdt overfor at vælge en sovesofa som en permanent soveløsning. Men i takt med at sovesofaerne er blevet mere og mere populære, har producenterne også udviklet produkterne, så du nu har både god siddekomfort og liggekomfort. Dermed kan du nu opnå en rigtig fin komfort i en sovesofa og sove fint natten lang, uden at vågne op med ondt i kroppen næste morgen. Du kan eksempelvis vælge en sovesofa med springmadras med pocketfjedre, der giver en rigtig god sovekomfort.

Psst.. Husk også lagner, dyner og hovedpuder til din sovesofa, så du får den bedste komfort.