Kurv
Kurv
Produkter: 34
Produkter:34
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 34

Ny sovesofa? ILVA har lige den, du mangler

Mange vil gerne have god plads til gæster, men det er langt fra alle, der kan afse plads til et gæsteværelse i hjemmet. Med vores smarte sovesofaer kan du indrette dig, så du får mulighed for at tilbyde overnattende gæster en behagelig seng, uden at gå på kompromis med udnyttelsen af pladsen i din bolig.

Rigtig mange sovesofaer ligner helt almindelige sofaer, og de kan dermed sagtens fungere som familiens samlingspunkt i dagtimerne. Du kan endda få en sovesofa med chaiselong, hvor der er god plads til hyggestunder om dagen, og som om natten kan forvandles til en soveplads overnattende gæster. Fordelen ved at vælge en god sovesofa frem for at lade gæsterne sove på en almindelig sofa er, at den er langt mere komfortabel at ligge på. Derudover kan sovesofaer ofte foldes ud, så der bliver plads til 2 personer.

Bruger du derimod sofaen til tage en dagslur, har vi også et godt udvalg af daybeds på hjemmesiden og i vores lokale bolighuse.

Sovesofaer i moderne design til ethvert hjem

Førhen var det ofte en lidt tvivlsom fornøjelse at ligge i en sovesofa, fordi liggekomforten ikke var i top. Men i takt med at sovesofaerne er blevet mere og mere populære, har producenterne også udviklet produkterne, så du nu både har god sidde- og liggekomfort. Du kan for eksempel vælge en udgave, der har en springmadras med pocketfjedre, hvilket giver en rigtig god sovekomfort.

Designet på sovesofaer er også fulgt med tiden, og når du løber sortimentet her på siden igennem, vil du opdage, at vi har et særdeles varieret udvalg. Herunder:

Sovesofaer med chaiselong

Leder du efter et sofamøbel til stuen, hvor du kan nyde dine gæsters selskab om dagen, og tilbyde dem en behagelig soveplads om natten? Hvis du har god plads, er det oplagt at vælge en stor sovesofa med chaiselong eller en hjørnesovesofa, der kan slås ud til en dobbelt sovesofa med god plads til to voksne personer.

Velour- og lædersovesofaer

Drømmer du om en veloursofa? Eller måske en lædersofa? Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken design eller materiale, blot fordi du vælger en praktisk sovesofa. Blandt vores udvalg kan du nemlig ofte finde sovesofaer i både læder og velour, så du kan vælge et design og et materiale, der passer til netop din indretningsstil.

Et udvalg af farver

Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, så du kan vælge et møbel, der passer til din indretning. En sort eller grå sovesofa med stofbetræk er et klassisk og sikkert valg, der passer til det meste. Men du kan også vælge en i blå, grøn, rød eller gul, hvis du gerne vil have lidt mere kulør ind i indretningen.

Daybed sovesofaer

At vælge en god sovesofa, handler om at opfylde dine behov. Og måske er du i virkeligheden ikke ude efter en slå-ud-sofa, men snarere en daybed sovesofa, hvor du let og komfortabelt kan nuppe en lur om eftermiddagen?

Mange forskellige størrelser

Blandt vores udvalg kan du som regel både finde sovesofaer i 140x200 og 160x200. Hvis du vil forkæle dine gæster med ekstra meget plads, kan du også overveje en, der måler 180x200 – så er det i sandhed plads til at brede sig.

Til børneværelset kan det være praktisk med en sovesofa, så der er plads til overnattende kammerater. Overvej eventuelt en forholdsvist lille model, for eksempel en sovesofa i str. 120x200 cm. Så er der stadig masser af plads til leg i dagtimerne.

Sovesofa med opbevaring

Der findes helt sikkert mange børne- og teenageværelser i Danmark, hvor der er flyttet en sovesofa ind, fordi det giver mulighed for at tilpasse møblet efter behov. Og en sovesofa med opbevaring er en ekstra praktisk løsning, der er særdeles velegnet til alle rum, der har mere end ét formål. Den er også oplagt til dig, der er flyttet på kollegieværelse eller ind i en lille bitte lejlighed, da den både kan fungere som seng, sofa og praktisk opbevaring, uden at den optager for meget plads.

Husk også lagner, dyner og hovedpuder til din sovesofa, så du får den bedste komfort. Du kan også overveje pyntepuder til når du bruger den som en almindelig sofa. 

FIND OGSÅ SOVESOFAER PÅ TILBUD

Hvis du er på udkig efter en ekstra soveplads, som skal stå i et afsides værelse, for eksempel gæsteværelset eller måske på hjemmekontoret, så er du måske på jagt efter en billig sovesofa? Hos ILVA er det altid vigtigt for os at forhandle ordentlig kvalitet til ordentlige priser. Men hvis det skal være ekstra billigt, kan du tage et kig på vores sovesofaer på tilbud. Og selvom du er på jagt efter små priser, er det stadig masser at vælge imellem. Du kan for eksempel ofte finde de populære sovesofaer med chaiselong på tilbud.

Gå endelig på opdagelse i vores udvalg, og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter.