Kurv
Kurv

Stofsofaer

Produkter: 354
Produkter:354
Vælg visning:
Filtreret efter
Materiale (Betræk): Stof
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Betræk)
Farve (betræk)
Antal personer
Højre- / venstrevendt
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Design dit eget møbel

med ILVAs stof- og læderkollektion

Viser 21 af 354

Stofsofaer er et sikkert valg

Stofsofaer er et sikkert og klassisk valg, som man sjældent fortryder. Hos ILVA finder du stofsofaer i tekstiler med både klassiske udtryk eller udtryk, som følger tidens trends. Stofsofaer findes i mange forskellige materialer, men det kan være en god idé at vælge et slidstærkt materiale. Følgende materialer er slidstærke, når det kommer til stofsofaer:

• Uld
• Hør
• Bomuld
• Microfibre
• Syntetiske fibre

Tænk i behov

Når du skal vælge din nye stofsofa, så er det vigtigt at stille sig selv nogle spørgsmål. Er du glad for farver eller bliver du hurtigt træt af bestemte farver? Har du plads til en stor sofa? Får du ofte gæster på besøg? Hvordan vægter du komfort, design og kvalitet? Disse spørgsmål kan være gode at reflektere over, så du er sikker på, at du vælger den helt rigtige sofa.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af sofaer i stof, hvor du ikke behøver gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort.

Hold din stofsofa pæn og ren

Du kan have glæde af din stofsofa i rigtig mange år, hvis du blot husker at rengøre den indimellem. Giv den en tur med støvsugeren og brug pletfjerning, når der bliver spildt mad eller væske i sofaen. Du kan købe tekstilrens, som er beregnet til at fjerne pletter på blandt andet stofsofaer.

Bonus tip: Imprægner din sofa i stof og undgå at snavs og pletter trænger ned i stoffet.

Du kan læse mere om pleje og vedligeholdelse af diverse stofbetræk her.

Chaiselong eller puf?

Elsker du også at smide benene op efter en lang dag? En stofsofa med chaiselong er ideel til dig, som elsker at flyde på sofaen eller tage en middagslur. Hvis din stue er lille eller du bor i lejlighed, så kan en puf være et fint alternativ til en chaiselongsofa. En puf kan nemt flyttes rundt med, så du kan hurtigt stille den til side, når du ikke bruger den.

På udkig efter komfort? Vælg en blød sofa i stof

De fleste prioriterer komfort højt, når de er på udkig efter en sofa. Men hvad betyder komfort egentlig for dig?

For den perfekte sofa findes nok ikke, men vi tror på, at der findes en sofa, der er perfekt for dig. Og hvis dine tanker falder på en stor blød sofa med velpolstrede sæder, som man synker dybt ned i, og blødt stof, der nærmest omfavner dig som et tæppe, så går du nok ikke helt galt i byen, hvis du vælger en af ILVAs bløde stofsofa til din stue.

Faktisk hører flere af vores stofsofaer til kategorien flydersofaer, hvor siddekomforten er førsteprioritet. Det er nemlig lave og dybe sofaer, og det gør dem perfekte til dig, der er på udkig efter en stor blød sofa, som du rigtig kan slænge dig i.

Hvis du vil læse mere om sofatyper og blive klogere på, hvilken der er den rette for dig, kan du læse vores guide til at vælge den rigtige sofa.

Se sofaen inden du prøver den

Mange af de stofsofaer, som du ser på ILVAs hjemmeside, findes også i ILVAs bolighuse. I bolighusene finder du mange udstillingsmodeller, hvilket giver dig muligheden for at se og afprøve din drømmesofa i virkeligheden, inden du køber den. Det kan være en stor beslutning at købe en ny sofa. Det er vigtigt, at dine behov og ønsker er opfyldt, så du bliver glad for sofaen i mange år. Hvis du synes, at beslutningen er svær at træffe, så står vores medarbejdere i bolighusene altid klar til at vejlede dig. I bolighusene er der desuden også et større udvalg af sofaer og sofaer i stof, end der er på hjemmesiden.

På ILVAs hjemmeside kan du se hvilke stofsofaer, som er udstillet. Gå blot ind på den sofa, som du har udset dig og tryk på ”Tjek levering til bolighus og se hvor varen er udstillet”. Her kan du se hvilke bolighuse, der har den pågældende sofa udstillet.