Kurv
Kurv

TV-borde

Produkter: 54
Produkter:54
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 54

Få styr på elektronik-rod med et TV-bord

Det er de færreste mennesker, som synes, at det pynter med ledninger, fjernbetjeninger, controllere til spilkonsoller og lignende i stuen. Derfor vælger rigtig mange at anskaffe sig et TV-bord eller TV-reol for at få styr på elektronik-dimserne og få skjult de værste ting af vejen. 

Fjernsynsborde er velegnede, uanset om du har TV'et hængende på væggen eller foretrækker at have det stående ovenpå TV-møblet. Du kan vælge en model, hvor der er låger eller skuffer i en del af møblet eller i hele møblet. Og du kan vælge modeller med kun åbne hylder. Det er selvfølgelig smag og behag, der afgør, hvad der fungerer bedst hjemme hos den enkelte.

Fordelen ved TV-møbler med låger eller skuffer er, at du let kan gemme alle de ting væk, som du ikke har lyst til at kigge på i det daglige. Derudover minimerer du behovet af rengøring, da støv har sværere ved at komme ind bag lukkede låger. Så hvis du gerne vil bruge mindre tid på at tørre støv af, så er det en fordel med låger eller skuffer, der lukker tæt.

Har du mindre børn er det også en stor fordel at kunne gemme ledninger osv. væk i et lukket TV-bord, så de små pilfingre ikke kan komme i nærheden af dem og derved skabe farlige situationer med risiko for eksempelvis stød.

Hvis du til gengæld godt kan lide, at din spilkonsol, dit musikanlæg eller din DVD-samling er synlig og lettilgængelig, skal du naturligvis vælge et TV-bord eller -reol med åbne hylder, hvor du kan have tingene stående fremme.

TV-møbler i mange forskellige designs og materialer

Når du køber et TV-møbel, er det sikkert væsentligt for dig, at det passer med de øvrige møbler i dit hjem. Hos ILVA finder du et stort udvalg af TV borde og -skabe i forskellige designs, farver og størrelser. På den måde kan du vælge præcis det møbel, som passer bedst i netop dit hjem.

Har du indrettet dit hjem på traditionel skandinavisk manér med lyse farver og naturmaterialer, er det naturligt også at vælge en TV-reol i den stil. Du finder forskellige TV-borde i træ, som kan skabe en fin kontrast til TV'ets skarpe linjer og typisk sorte flade. 

Du finder også de meget stilrene TV-møbler fra Mistral som med sine enkle linjer passer rigtig godt i i de fleste hjem. Her får du desuden rig mulighed for at sammensætte præcis det TV-hjørne, du drømmer om. De forskellige elementer i Mistral-serierne kan kombineres på mange forskellige måder, så du kan opbygge netop den løsning, der passer bedst til dine behov.

Du finder også diskrete og minimalistiske hvidlakerede TV-møbler og sorte tv-møbler, hvis du ønsker et mere maskulint udtryk. Ikke mindst, hvis du bor småt, kan det være en fordel at vælge et sofabord, der matcher til dit tv-hjørne. Har du brug for ekstra opbevaringsplads, kan en eller flere hylder over tv'et være et godt supplement.

Hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed

I princippet kan du vælge et hvilket som helst opbevaringsmøbel som TV-bord. Men fordelen ved at vælge et decideret TV-møbel er, at det er specielt udviklet til at bruge omkring TV'et. Typisk kommer det til udtryk ved, at der er lavet plads til ledningerne gennem huller i eksempelvis bunden eller bagbeklædningen på møblet. På den måde får du let styr på den mange forskellige ledninger, der vil være omkring TV'et. Du kan også få TV-borde med hjul, hvis du gerne vil flytte fjernsynet ud af fokus, når det ikke er i brug. Det kan også være praktisk, at du kan dreje møblet, så TV'et vender rigtigt i forhold til dem, der skal følge med på skærmen. 

Hos ILVA finder du desuden særlige AV-reoler med låger lavet af stof, som lyd og signal fra fjernbetjeninger uden problemer kan trænge igennem. På den måde kan du helt undgå at skulle se på eksempelvis ungernes spilkonsol eller den efterhånden lidt outdatede DVD-afspiller, selvom den er i brug. Og hvis du godt kan lide at have musik i hjemmet er det også meget rart ikke nødvendigvis at skulle se på musikanlægget, selvom det spiller.