Shop efter kategori

I ILVA elsker vi gode tilbud – og har nye hver uge! Vi synes nemlig, at alle fortjener at kunne gøre sine boligdrømme til virkelighed. Så uanset om du mangler møbler til stuen, haven eller måske bare en ny lampe – så har vi altid et godt tilbud til dig lige her!

Tilbud til stuen

Tilbud på sofaer

Tilbud på sofaborde

Tilbud på lænestole

Spisestuen

Tilbud på spisestole

Tilbud på spiseborde

Tilbud på skænke & vitriner

Soveværelset

Tilbud på senge

Tilbud på sovesofaer

Tilbud på tilbehør

Boligtilbehør

Tilbud på lamper

Tilbud på tæpper

Tilbud på puder og plaider

Tilbud

Møbel outlet med kvalitetsvarer her hos ILVA

Er du en haj til at opsnuse de gode tilbud? Forstår du dig på kunsten at finde lige netop de varer i butikken, der er sat ned i pris, og ved du, at nedsat pris sagtens kan gå hånd i hånd med god kvalitet? Så ved du også, at det bare er et spørgsmål om at se sig rigtig godt omkring. For at gøre denne del af tilbudsjagten meget nemmere for dig, har vi her hos ILVA samlet alle vores tilbudsvarer ét sted – nemlig i vores møbel outlet. Så kan du dels hurtigt danne dig et overblik og dels spare både tid og penge. Vi har sorteret de nedsatte varer for dig i de følgende kategorier: stue, soveværelse, spisestue, lamper, brugskunst, entré, kontor, børn, opbevaring og have. På den måde finder du hurtigt de rigtige møbler og det rette boligtilbehør. Tag på en rundrejse i vores virtuelle møbel outlet, og lad dig inspirere til dejlige, forfriskende fornyelser til dit hjem. Du sparer tusindvis af kroner på både sofaer, lænestole og sofaborde, så hele stuen kan blive frisket op til en reduceret pris. Skal du sove godt om natten, så finder du senge, madrasser og sovesofaer i høj kvalitet til – og til under halv pris - her i vores møbel outlet. Bordlamper, pendler og væglamper fås også til tilbudspris, så alle rum i huset kan få mere lys. Til kontoret får du både reoler, skriveborde og kontorstole, så du får de bedste arbejdsbetingelser. Med en kombination af held og tålmodighed kan du få suppleret dit hjem med nye kvalitetsprodukter til rigtig gode priser her i vores møbel outlet.

Kig i ILVAs møbel outlet, hvis du leder efter et rigtig godt tilbud

De fleste af os vil gerne købe vores varer til reduceret pris – men helst i høj kvalitet. Begge disse kriterier opfylder vi hos ILVA. I forvejen garanterer vi som bekendt, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover tilbyder vi dagligt udvalgte varer såsom sofaborde, kommoder, garderobeskabe, spisestole og meget andet til nedsat pris. Kigger du i vores møbel outlet vil du blive positivt overrasket over de mange, gode tilbud på møbler og andet brugskunst såsom puder, stearinlys, lysestager og plaider. Alt efter sæson kan du også finde særdeles gode tilbud på havemøbler og havesæt med både havestole og bord til langt under halv pris. Så her vil også den garvede tilbudsjæger kunne blive tilfredsstillet. Vi har masser af forskellige møbler til opbevaring og med de rette skabe og rumdelere, bliver det let at holde hjemmet ryddeligt. Hos ILVA er vi særdeles bevidste om vores sociale og miljømæssige ansvar. Se mere her: social-ansvarlighed. Derfor kan du være sikker på, at også de produktionsmæssige forhold er i orden og godkendt. Dette gælder naturligvis også for de varer, som vi vælger at sætte på tilbud her i vores møbel outlet. Gør en ekstra god handel - og gør det med god samvittighed.