Kurv
Kurv
Produkter: 1666
Produkter:1666
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 1666

Shop efter kategori

I ILVA elsker vi gode tilbud – og har derfor nye tilbud hver uge! Vi synes nemlig, at alle fortjener at kunne gøre sine boligdrømme til virkelighed. Så uanset om du mangler møbler til stuen, haven eller måske bare en ny lampe – så har vi altid et godt tilbud til dig lige her!    

Se de gode tilbud hos ILVA

Er du en haj til at opsnuse de gode tilbud? Forstår du dig på kunsten at finde lige netop de varer i butikken, der er sat ned i pris, og ved du, at nedsat pris sagtens kan gå hånd i hånd med god kvalitet? Så ved du også, at det bare er et spørgsmål om at se sig rigtig godt omkring. For at gøre denne del af tilbudsjagten meget nemmere for dig, har vi her hos ILVA samlet alle vores tilbudsvarer ét sted. Så kan du dels hurtigt danne dig et overblik og dels spare både tid og penge. Vi har sorteret de nedsatte varer for dig i de følgende kategorier: stue, soveværelse, spisestue, lamper, brugskunst, entré, kontor, børn & unge, opbevaring og have. På den måde finder du hurtigt de rigtige møbler og det rette boligtilbehør. Tag på en rundrejse i vores virtuelle tilbudsunivers, og lad dig inspirere til dejlige, forfriskende fornyelser til dit hjem.

Du sparer tusindvis af kroner på både sofaer, lænestole og sofaborde, så hele stuen kan blive frisket op til en reduceret pris. Skal du sove godt om natten, så finder du senge, madrasser og sovesofaer i høj kvalitet til – og til halv pris.

Bordlamperpendler, gulvlamper og væglamper fås også til tilbudspris, så alle rum i huset kan få mere lys. Til kontoret får du både reoler, skriveborde og kontorstole, så du får de bedste arbejdsbetingelser. Med en kombination af held og tålmodighed kan du få suppleret dit hjem med nye kvalitetsprodukter til rigtig gode priser her på vores tilbudskategori.

Kig i ILVAs tilbudskategori, hvis du leder efter et rigtig godt tilbud

De fleste af os vil gerne købe vores varer til reduceret pris – men helst i høj kvalitet. Begge disse kriterier opfylder vi hos ILVA. I forvejen garanterer vi som bekendt, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover tilbyder vi dagligt udvalgte varer såsom sofaborde, kommoder, skabe, spisestole og meget andet til nedsat pris. Vi har masser af forskellige møbler til opbevaring og med de rette skabe og rumdelere, bliver det let at holde hjemmet ryddeligt. 

Kigger du i vores møbel outlet vil du blive positivt overrasket over de mange, gode tilbud på møbler og andet brugskunst såsom puder, stearinlys, lysestager og plaider. Så her vil også den garvede tilbudsjæger kunne blive tilfredsstillet.