Kurv
Kurv

Tilbud på senge

Hos ILVA har vi et stort udvalg af forskellige sengetyper. Ikke én seng passer til alle, da alle mennesker er forskellige, og derfor stiller vi også forskellige krav til vores seng. Her på siden har vi sørget for at samle de bedste sengetilbud til dig.

Produkter: 418
Produkter:418
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 22 af 418

Køb din nye seng på tilbud i ILVA

Hos ILVA finder du hver uge mange forskellige senge på tilbud. Vælg mellem mange forskellige modeller og få netop dén seng, der bedst opfylder dine krav. Når du går på opdagelse i de mange sengetilbud her på siden, vil du hurtigt opdage, at du ikke er tvunget til at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen, når du køber din nye seng. Hos ILVA finder du senge fra kendte producenter som Dunlopillo og TEMPUR til priser, der er særdeles rimelige. Hvis du elsker et godt tilbud, men samtidig gerne vil være sikker på at få en god seng, som holder i mange år, kan du med fordel kigge på det store udvalg af Nocturne senge. Her er der ofte rigtig mange penge at spare på danskproducerede senge i høj kvalitet og et tidløst design.

Og der er rigtig god grund til at investere i din søvn.

Få ro i soveværelset med gode sengetilbud

Søvn styrker imunforsvaret, det forbedrer hukommelsen og forebygger blandt andet stress. Der er altså gode grunde til at få en ordentlig nats søvn, og en god seng er et godt sted at starte. Netop senge har vi masser af her på siden, og endda til tilbudspris.

Sengen er dog ikke det eneste, der sikrer dig en ordentlig søvn. Vælg for eksempel også mørke gardiner, så der ikke kommer forstyrrelser fra omverden, når du sover, og gør din nye tilbudseng ekstra komfortabel med bløde gavlpuder. Som prikken over i’et og det personlige strejf i soveværelset, kan du pynte med en plante eller to i potter i rolige farver. Med få virkemidler kan du altså skabe et hyggeligt og roligt soveværelse, hvor der er gode rammer for søvn. I denne guide finder du endnu mere inspiration til at indrette dit soveværelse, og du kan endda gøre det, uden at pengepungen lider – vi har nemlig et stort sortiment af tilbudsvarer.

Så uanset om du er på jagt efter en billig seng, eller andre møbler til hjemmet, kan du sove trygt ved tanken om, at priserne ikke giver mareridt.

Vælg mellem mange forskellige typer af senge

Uanset om du søger en helt enkel boksmadras, eller om du søger den ultimative komfort med en lækker elevationsseng, kan du finde det hos ILVA. Vi har landets største udvalg af senge, så selv den mest kræsne kunde, kan finde det helt rigtige hos os.

Hvis du har behov for hjælp til at vælge den rigtige seng eller madras, er du naturligvis meget velkommen i et af vores bolighuse. Her vil vores faguddannede personale stå klar med gode råd og vejledning, så du bliver klædt godt på til at kunne vælge den helt rigtige seng eller madras til netop dine behov.

Tre tips til at komme hjem med den rette seng til den rette pris

Hvis du er landet her på siden, gætter vi på, at du er på udkig efter en billig seng, og der er da heller ikke noget som et godt sengeudsalg. Men vi vil gerne hjælpe dig med også at komme hjem med den rette seng. Derfor har vi samlet tre tips til dig:

  1. Overvej hvilken seng, der passer bedst til dit behov
    Blandt vores udvalg, kan du både finde gode tilbud på kontinentalsenge, boksmadrasser og elevationssenge. Der er forskellige fordele ved dem alle, derfor er det en god idé at overveje, hvilken der passer bedst til dig. Du kan for eksempel tage et kig på denne guide: Sådan vælger du den helt rigtige seng.

  2. Bliv vejledt af en sengespecialist
    I ILVA har vi særligt uddannede sengespecialister, og det er deres job at sikre, at du kommer hjem med den helt rette seng. De har erfaring med at matche pris og komfort, så selv tilbudsjægere kan få kyndige råd og vejledning.

  3. Giv dig selv tid til at mærke efter
    Uanset hvor meget vejledning du får, er det vigtigt, at du selv mærker efter. Det er trods alt dig, der skal sove i sengen – og forhåbentlig i mange år. Af netop den grund har vi 90 dages returret på flere af vores modeller. Det giver dig rig mulighed for at mærke efter, om din tilbudsseng også er en drømmeseng.

Med disse tre tips er du godt rustet til at komme hjem med mere end blot en billig seng, og vi ønsker dig held og lykke med tilbudsjagten.