69Produkter i Tilbud på senge
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 69
 • Gratis levering af senge

  *Gælder kantstenslevering ved sengekøb over 3.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Book en sengesælger

  kvalificeret rådgivning af fagudannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser
 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed

Køb din nye seng på tilbud i ILVA

Hos ILVA finder du hver uge mange forskellige senge på tilbud. Dermed kan du opfylde drømmen om en fantastisk sovekomfort opfyldes her. Vælg mellem mange forskellige modeller og få netop dén seng, der bedst opfylder dine krav. Når du går på opdagelse i de mange senge-tilbud her på siden, vil du hurtigt opdage, at du ikke er tvunget til at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen, når du køber din nye seng. Hos ILVA finder du eksempelvis senge fra kendte producenter som Dunlopillo og TEMPUR til priser, der er særdeles rimelige. Hvis du elsker et godt tilbud, men samtidig gerne vil være sikker på at få en god seng, som holder i mange år, kan du med fordel kigge på det store udvalg af Nocturne senge. Her er der ofte rigtig mange penge at spare på danskproducerede senge i høj kvalitet og et tidløst design.

Vælg mellem mange forskellige typer af senge

Uanset om du søger en helt enkel boksmadras, eller om du søger den ultimative komfort med en lækker elevationsseng, kan du finde det hos ILVA. Vi har landets største udvalg af senge, så selv den mest kræsne kunde, kan finde det helt rigtige hos os.

Hvis du har behov for hjælp til at vælge den rigtige seng eller madras, er du naturligvis meget velkommen i et af vores bolighuse. Her vil vores faguddannede personale stå klar med gode råd og vejledning, så du bliver klædt godt på til at kunne vælge den helt rigtige seng eller madras til netop dine behov.