Kurv
Kurv
Produkter: 104
Produkter:104
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 104

Skænke på tilbud: Stilfuld opbevaring til en god pris

Skænken er en praktisk og, ikke mindst, stilfuld tilføjelse til ethvert hjem, så vi kan godt forstå, hvis du overvejer at berige dit hjem med sådan en sag. Og så skader det bestemt ikke, hvis den er til en særlig god pris.

Hvis tilfælde vil det, at du er på udkig efter en billig skænk, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Lave priser finder du nemlig masser af her på siden, og vi har kombineret de gode tilbud med råd og vejledning, så du er sikker på at komme hjem med det helt rigtige møbel.

Guide: Sådan sikrer du, at din billige skænk bliver et godt køb

Vi tror på, at et godt køb er ét, som du bliver glad for i mange år. Derfor går vi også op i, at selvom priserne er lave, så skal kvaliteten være i top. Men gode køb handler naturligvis om mere om høj kvalitet; det handler også om, at du får et møbel, der klæder netop dit hjem.

Her er fire ting, du med fordel kan forholde dig til:

Hvor meget plads har du?

Selvom du kan få ekstra meget for pengene, når skænken er billig, er det ikke sikkert, at den største blandt udvalget passer ind hjemme hos dig. Husk derfor at måle op, så du har overblik over, hvor meget plads dit kommende møbel må fylde.

Hvis du allerede har fundet en billig skænk, som du synes passer perfekt ind i din indretning, kan du for eksempel finde de eksakte mål på den, og tape målene op i det udvalgte område. Det giver en god fornemmelse af, hvor meget møblet kommer til at fylde i rummet.

Svævende eller med ben?

Når du ved, hvilken størrelse du er ude efter, kan du overveje, om du vil have gang i boremaskine og skruer og hænge en elegant svæveskænk op, eller om du vil investere i én med ben. Det er hovedsageligt en smagssag, om du vil have det ene eller det andet. Vær dog opmærksom på, at hvis du vil bruge skænken til opbevaring af tungere ting, såsom bøger, kan det være en fordel at den har ben; så kan den nemlig tåle mere vægt. En svævende model passer til gengæld godt i mindre rum som gangen til opbevaring af småting såsom huer, handsker og nøgler, men kan naturligvis også pynte i stuen med dekorativt boligtilbehør såsom vaser og skåle.

Med eller uden låger?

De fleste af os investerer i en skænk, fordi den giver gode opbevaringsmuligheder. Men om du vælger med eller uden låger kommer an på, hvad du skal opbevare. Hvis du savner plads til en masse småting, der ikke har en fast plads, kan det være en god idé at vælge en løsning, hvor du kan gemme eventuelt rod bag lukkede låger. Er det i stedet pyntegenstande, du mangler plads til, kan du overveje at vælge en model uden låger eller med låger i glas. Du kan som regel finde begge dele blandt vores udvalg af billige skænke.

Alternativt kan du også vælge at nogle rum er lukket af, mens andre ikke er. Så får du både praktisk opbevaring, samtidig med at du kan give skænken et unikt præg med dine personlige ejendele.

Hvilket materiale?

Se dig omkring i dit hjem: Er dine møbler for det meste i træ eller indretter du overvejende med metal? Måske blander du materialerne?

Det skal være sjovt at indrette, så du må blande materialerne så tosset, du vil. Men det er en god idé at overveje, hvilken stil du har lagt for indretningen – og derfor også hvilket materiale, dit nye møbel skal være i. Blandt vores tilbud kan du nemlig ofte både finde skænke i mørkt og lyst træ samt i metal. Måske har du også allerede vitrineskab fra ILVA? Ofte kan du finde en skænk fra samme serie, og lade det ensartede udtryk være den røde tråd i indretningen.

Inspiration: Tre måder at bruge en skænk

Skænken er et alsidigt møbel, der passer ind i mange forskellige rum og tjener forskellige formål, og hvis du mangler inspiration, kan du altid finde masser af indretningsideer i vores inspirationsunivers.

Herunder har vi dog også samlet tre konkrete ideer til, hvordan du kan bruge skænken i indretningen:

Tv-området

Hvis du drømmer om en ryddelig stue, kan en billig skænk være en let måde at opnå det. Sæt tv’et direkte på møblet – eller hæng det over – og opbevar elektronikken bag de lukkede låger. Så er det både gemt pænt af vejen og let at komme til, når du skal bruge det.

I spisestuen

Dette praktiske opbevaringsmøbel er også populært i spisestuen, hvor du kan opbevare stel og bestik, så det er lige ved hånden, når bordet skal dækkes. Sæt prikken over i’et i indretningen ved at dekorere med planter og billeder oven på. Du kan for eksempel lade dig inspirere blandt vores udvalg af boligtilbehør på tilbud.

I hobbyrummet

Måske har du et helt rum til kreative projekter eller et område af stuen dedikeret til formålet, og i begge tilfælde er skænken oplagt. Her kan du opbevare diverse hobbymaterialer, og udstille de færdige kreationer oven på. Og hvis du har fundet en billig skænk her på siden, gør det ikke noget, hvis kreativiteten løber løbsk og sætter sine spor på møblet.

Brug for hjælp? Vi hjælper dig med at finde den rette skænk

Er du stadig i tvivl om, hvilken model der er den rette for dig? Du er velkommen til at komme forbi et af vores bolighuse og få kyndig vejledning. Vi sidder naturligvis også klar ved chatten her på siden, hvis du skulle have spørgsmål. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvis du ikke fandt det gode tilbud, du ledte efter blandt vores billige skænke, kan du også tage et kig på hele vores udvalg af skænke, og hvis du er en ægte tilbudshaj, foreslår vi, at du går på opdagelse blandt alle vores andre tilbud.