Kurv
Kurv
Produkter: 24
Produkter:24
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 24

Spiseborde på tilbud – en investering i hverdagen

Meget af dagligdagen centrer sig omkring spisebordet. Her spiser vi de fleste af vores måltider. Vi spiller spil og drikker kaffe. Vi udfører praktiske gøremål såsom at lægge vasketøj sammen og lektielæsning. Og meget mere. Spisebordet er altså en investering i hverdagen – men det betyder ikke, at det behøver at koste alverden. Derfor finder du her på siden et godt udvalg af billige spiseborde. Du kan også se hele vores sortiment af spiseborde, hvis du leder efter et større udvalg.

Blandt vores spiseborde på tilbud, finder du kvalitetsvarer til ekstra gode priser. På den måde er du sikker på at få et møbel, der holder til din hverdag, uanset om den indeholder småbørn, teenagefester, kaffepletter eller hvad hverdagen ellers kan byde på. Siden opdateres løbende, så der hele tiden kommer nye gode tilbud til. Så hold endelig øje – måske dukker dit drømmebord op. For et billigt spisebord er kun et godt tilbud, hvis du kommer hjem med det rette bord til dit hjem og dine behov.

Billige spiseborde til dit hjem: Mange forskellige størrelser og former

Blandt vores tilbud finder du spiseborde i et hav af materialer, former og størrelser. Det betyder, at der er gode chancer for at finde et møbel, der opfylder dine behov. For ingen familier er ens, og vi har alle forskellige ønsker til spisebordet.

Hvilket behov skal dit kommende spisebord dække?

  • Småt med plads: Så er runde spiseborde et godt valg, da du kan få forholdsvis mange spisepladser, uden at det fylder alt for meget.
  • Social hverdag: Her forslår vi et planke- eller sildebensbord, fordi de gode til dig, der vil have plads til mange gæster.
  • De særlige lejligheder: Hvis du ikke vil have, at bordet tager for meget plads i hverdagen, men for eksempel drømmer om ekstra plads til gæster ved særlige lejligheder, så kan du vælge et udtræksbord.
  • En hverdag med småbørn: Hvis du leder efter borde til en småbørnsfamilie, kan det være en god ide at gå efter lidt mere robuste borde, der kan modstå gafler, der kommer på afveje og er lette at rengøre. Det kunne for eksempel være et laminatbord.

Alle disse typer af borde finder fra tid til anden deres vej til vores tilbudsside, så du kan få dem til en ekstra god pris. Overvej også gerne, hvilke stole bordet skal passe til.

Kom hjem med det rette spisebord på tilbud

Vi har særligt ét godt råd til at komme hjem med det rette spisebord – uanset om du er på tilbudsjagt eller ej: Mål op hjemmefra.

Der er mange forskellige grunde til at vælge at investere i et nyt spisebord. Måske skal du købe møbler til hjemmets første spiseplads, eller måske skal det gamle bord skiftes ud – og i begge tilfælde er vores tilbud på spiseborde et godt sted at starte jagten.

Men uanset om du er ved at indrette et tomt rum eller allerede har møbler stående, kan det være svært at gennemskue, hvor meget dit nye bord kommer til at fylde. Så mål gerne op, så du ved, hvor meget plads du egentlig har til rådighed. Prøv eventuelt også at visualisere det med tape, så du har et godt overblik over, hvilken størrelse der passer ind hos dig. Så er der gode chancer for, at det billige bord også bliver et godt køb.

Vi håber, du finder et godt tilbud på lige præcis det spisebord, du drømmer om. Hvis du er vild med at gøre en god handel, foreslår vi, at du også tager et kig på hele vores udvalg af tilbudsvarer.