Kurv
Kurv

Tilbud på spisebordsstole

Produkter: 33
Produkter:33
Vælg visning:
Filtreret efter
Vis kun tilbudsvarer
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Stel / Ben)
Farve (Sæde / Ryg)
Materiale (Sæde / Ryg)
Højde
Længde
Viser 24 af 33
Loading...

Spisebordsstole på tilbud 

Trænger du til fornyelse til spisestuen? Så kig med her, hvor du hver eneste uge finder massevis af tilbud på spisebordsstole. Uanset om du er til de klassiske varianter i træ, om du er til det vovede med farver og iøjnefaldende linjer eller om du søger nogle billige ekstra-stole, til når du skal have mange gæster, så kan du være sikker på, at ILVA har hvad du søger.

Vi udskifter løbende de stole, der er på tilbud. Så det er en god idé at slå til nu, hvis du gerne vil være sikker på at kunne få dine nye stole til tilbudsprisen.

Tre gode råd til at vælge de rigtige stole

Inden du slår til og køber dine nye spisestole på tilbud hos ILVA, er der nogle enkelte ting, som du gør klogt i at have fokus på. Vi har samlet 3 gode råd, som kan gøre det lidt lettere at vælge de rigtige stole, når du kigger tilbuddene igennem.

1: Overvej hvor stolene skal bruges. Hvordan passer stolene ind i rummet? Er der masser af plads i dit køkkenalrum eller spisestue, kan du roligt vælge store og lidt tungere stole, hvorimod du bør overveje stole i et smallere og lidt lettere design, hvis du har en lille spisestue. Ellers risikerer du, at stolene overtager hele rummet og måske endda suger meget af lyset ud af rummet, hvis du ovenikøbet vælger en mørk stol.

2: Det giver måske næsten sig selv, men kig lige en ekstra gang på dit spisebord. Passer de stole, du er ved at forelske dig i til bordet? Overvej både formen og materialerne, inden du kaster dig ud i stolekøbet. Men vigtigst af alt: Tjek siddehøjden på dine nye stole. Sammenlign dem evt. med målene på de gamle stole for at sikre, at stolenes højde passer til dit spisebord. Ellers kan siddekomforten pludselig blive noget du kun drømmer om.

3: Endelig, så tænk over vedligeholdelsen af stolen. Nogle materialer kræver lidt mere vedligeholdelse end andre. Træstel og -ben kræver eksempelvis lidt mere end pleje end stel og ben i metal. Stofsæder er som udgangspunkt rigtigt behagelige. Men hvis der bliver spildt rødvin eller tomatsauce på et lyst betræk, kan det være svært at få helt rent igen. Her vil et sæde uden betræk eller et lædersæde være lidt mere praktisk.