Kurv
Kurv
Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

Gør et kup blandt vores spisebordsstole på tilbud

Spisebordsstolen skal kunne mange ting. Den skal være praktisk i hverdagen, behagelig til lange og hyggelige aftener med gæster, og så skal den helst også tage sig pænt ud i rummet. Sidst, men ikke mindst, må den gerne opfylde alle disse ting og samtidig stå til en god pris. Og hvis du elsker et godt tilbud, så er du landet på den rette side; her finder du nemlig alle vores tilbud på spisebordsstole.

De gode priser har vi masser af blandt vores tilbud– og der kommer hele tiden nye spisebordsstoletilbud til, så vi håber, du finder nogle billige stole, der falder i lige præcis din smag.

Kom hjem med billige spisebordsstole – i god kvalitet

Det kan betale sig at investere i kvalitet. Men her på vores tilbudsside for spisebordsstole siger prisen ikke noget om kvaliteten. Du får nemlig den samme gode kvalitet, som du finder på vores andre sider; vi har bare skruet ekstra meget ned for prisen. Det betyder, at du kan få fingrene i en billig spisebordsstol, som du forhåbentlig bliver glad for i mange år.

Men hvordan sikrer du, at din tilbudsstol er et godt køb?

En enkel tommelfingerregel er: Vid hvad du leder efter. Hvis du har overvejet det, inden du går på udkig efter spisebordsstoletilbud, er der større chance for, at du gør et godt køb. Så falder du nemlig ikke (så nemt) for noget, der ikke passer ind i dit hjem. Nogle af de ting, du kan overveje, er, hvilken stil din stol skal passe ind i: Hvilket spisebord, skal den sammensættes med? Hvilke farver har du i rummet? Skal stolen skabe kontrast eller være prikken over i’et i spisestuen?

Tre tips til at sidde godt til en god pris

Vi vil gerne hjælpe dig med at sikre, at dit tilbudskøb forbliver et godt køb år efter år. Derfor er det vigtigt for os, at du ikke blot kommer hjem med en billig spisebordsstol, men også en stol, der passer til dig – og stilen i dit hjem, er ikke det eneste, der er afgørende for, om du bliver glad for dit køb.

Faktisk er din flotte tilbudsstol ikke meget værd, hvis ikke du sidder godt. Her er tre tips til at tænke komfort ind i dit køb:

  1. Vær opmærksom på højden på stolen: Vi ikke alle lige høje, og derfor kan højden på stolen være svær at tilpasse alle husets medlemmer. Gå dog som udgangspunkt efter en stol, hvor du sidder, så dine ben er i en nogle lunde ret vinkel, og dine fødder rammer jorden.

  2. Mærk efter om højde og form på ryglæn føles behagelig: Ryglæn findes i forskellige former og højder. Her må du pakke vinkelmåleren væk og i stedet mærke efter. Det er en god idé at komme ud og prøve stolen, inden du køber. Og køber du online, så prøver du blot stolen derhjemme og gør brug af vores ubegrænsede fortrydelsesret, hvis den ikke skulle leve op til dine forventninger.

  3. Overvej hvor meget du kommer til at sidde i stolen: Det er værd at overveje, hvor lang tid, du typisk sidder ved spisebordet. Er spisebordsstole hjemme hos dig for eksempel kun noget, du sidder i, mens du spiser aftensmad, hvorefter du måske rykker over i sofaens blødere sæde? Så behøver du ikke at være lige så opmærksom på at vælge en stol med god polstring, som hvis du ynder at invitere gæster til en hyggelig aften i gastronomiens eller brætspillenes tegn.

Disse tre tips er naturligvis til fri afbenyttelse, uanset om dine spisebordsstole skal købes på tilbud eller ej.

Fandt du ikke de spisebordsstole, du ledte efter blandt vores tilbud? Så bare rolig, for udsalg er ikke din eneste chance for at få fingrene i billige spisestole. Vi har nemlig et stort udvalg af stole til spisebordet hos ILVA, og selvom de ikke er på tilbud, er der stadig gode priser at hente. Se for eksempel efter vores varer til fast lav pris, som er kundefavoritter til ekstra skarpe priser.