Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Billigt vitrineskab: Æstetisk og praktisk opbevaring til en god pris

Vi kan godt forstå, hvis du drømmer om at tilføre et praktisk og æstetisk pift til boligen i form af et billigt vitrineskab. For med rummeligheden bag de elegante glaslåger, er det et møbel, der formår at holde sig moderne år efter år, og som derfor også ofte finder vej til vores tilbudsside.

Det bedste ved et vitrineskab, hvis du spørger os, er at det med sin simple æstetik pynter i sig selv – og at det kun bliver flottere af de ting, du vælger at placere i det. Det fungerer altså på én og samme tid som en udstillingsmontre og som praktisk opbevaring. Kombinér eventuelt skabet med små kasser og kurve, hvis det skal være ekstra praktisk.

Hos ILVA har vi altid et godt udvalg af vitrineskabe – og her på siden får du dem til en særlig god pris. Prisen siger heldigvis ikke noget om kvaliteten; vores billige vitrineskabe er blot et udpluk af vores sædvanlige sortiment, som du her finder til et særligt godt tilbud; kvaliteten har vi ikke pillet ved. Og vi opdaterer løbende vores sortiment, så hvis du ikke fandt dit foretrukne vitrineskab på udsalg i denne uge, så hold blot øje – måske dukker det op. Du kan også gå på udkig efter en billig vitrine blandt vores populære varer, til en Fast lav pris.

Få endnu mere indretning for pengene med gode tilbud

Både blandt vores faste sortiment og vores tilbud finder du billige vitrineskabe i forskellige farver og materialer. Hvilket der passer bedst ind i dit hjem, er op til dig og din indretningsstil. Men hvis du drømmer om at skabe en rød tråd i indretningen, kan du overveje at holde møblerne i materialer, der komplimenterer hinanden. Viste du for eksempel, at du som regel kan finde vitrineskabe og skænke i samme serie?

Hvis du vælger at lade et ensartet udtryk i møbelvalget skabe sammenhæng i indretningen, kan du skrue ekstra op for personligheden i de detaljer, du selv tilfører. Med de billige vitrineskabe, du finder her på siden, kan du netop få endnu mere indretning for pengene, og du kan naturligvis også se, om du kan finde en dertilhørende skænk på tilbud. Måske giver det ekstra plads i økonomien til alle de små detaljer, der gør din indretning endnu mere unik? Du kan for eksempel tage et kig på vores boligtilbehør på tilbud.

Husk sikkerheden: Sådan sikrer du dit vitrineskab mod uheld

Selvom du har fundet dit vitrineskab på tilbud, og det derfor har været billigt, er det stadig vigtigt, at du husker sikkerheden. Ikke bare for at passe på møblet, men også for at passe på dig og din familie. Det er altid en god idé at sikre dine høje, tunge møbler mod uheld, men det er særligt vigtigt, hvis du har børn i hjemmet. Det gælder især større møbler, som er beregnet til at stå op ad væggen, såsom kommoder og reoler.

I samlevejledningen, som følger med, når du køber dit vitrineskab, kan du se, hvor mange kilo hylderne kan holde til. Men uanset om skabet skal fyldes med små pyntegenstande såsom lysestager og vaser, eller om hylderne skal pakkes med bøger, er det en god idé at skrue skabet fast på væggen, så du ikke risikerer, at det vælter.

Du skal bruge:

  • Bore- og skruemaskine
  • Rawlplugs og dertilhørende skruer
  • Evt. hammer til at banke rawlplugs i væggen

Hvilke skruer og rawlplugs du skal anvende, afhænger af hvilket materiale dine vægge er lavet af. Sørg derfor for at anskaffe nogle, som passer til væggene, og få evt. vejledning i dit lokale byggemarked, så du er helt sikker på, at dit skab bliver skruet ordentligt fast.

Altid konkurrencedygtige priser – også på vores tilbud på vitrineskabe

Hos ILVA går vi op i at give vores kunder en god købsoplevelse. Du er derfor altid velkommen forbi et af vores bolighuse. Her kan du se nærmere på det produkt, du overvejer at købe og få kyndige råd og vejledning, så du er helt sikker på, at dit billige vitrineskab også bliver et godt køb. Vi har bolighuse i hele landet, så der er god mulighed for at kigge nærmere på dit kommende møbel, inden du køber. Du kan også købe online og afhente gratis i et af vores bolighuse.

En del af at yde en god service er også at tilbyde de bedste priser. Det gør vi blandt andet ved altid at have et godt udvalg af tilbud, som du for eksempel finder her på siden med billige vitrineskabe. Men vi gør det også ved at have konkurrencedygtige priser på hele vores sortiment. Derfor tilbyder vi prissikkerhed, så du er garanteret, at du har fået dit nye møbel til den allerbedste pris.