Kurv
Kurv
Produkter: 28
Produkter:28
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 28

Få endnu mere indretning for prisen med vores tilbud på sofaborde

Det er muligvis ikke hjemmets største møbel, men det lille sofabord kan gøre en stor forskel i din indretning. Det findes nemlig i et hav af former og materialer: Runde, firkantet og dråbeformet; i marmor, træ og metal. Derfor kan du virkelig foretage et personligt valg, når du investerer i et nyt sofabord. Blandt vores tilbud på sofaborde kan du endda finde et til en særlig god pris, så du får ekstra meget indretning for pengene.

Men hvilket skal du vælge?

Et billigt sofabord er kun et godt køb, hvis det passer ind i resten af indretningen. Der er mange måder at skabe en unik stil på, og der er derfor ikke ét svar på, hvordan det skal se ud for at passe ind hjemme hos dig. Overvej i stedet, hvilket udtryk du vil skabe.
Herunder har vi samlet tre populære udtryk, som alle tager udgangspunkt i sofabordet - og naturligvis dets makker: sofaen.

Guide: Tre billige sofaborde – tre forskellige udtryk

Prisen er sjældent det eneste der lokker, når vi er på udkig efter nye møbler til boligen. Indretning handler netop om at skabe en personlig stil i hjemmet – og med udgangspunkt i tre forskellige typer af sofaborde, som du ofte finder blandt vores tilbud, har vi her samlet tre forskellige udtryk, du kan skabe:

  1. Et råt tvist med mormor
    Stuen er i forvejen et rum, hvor sofaens runde former og sofabordets kanter forenes, men hvis du er vild med kontraster, kan du med fordel lege endnu mere med materialevalget. Tilfør for eksempel ekstra kant med et firkantet marmorbord til en blød veloursofa. Det er blevet populært at indrette med marmor, og derfor kan du ofte finde netop marmorsofaborde på udsalg.

  2. Rustikt og romantisk
    Du kan komme i mål med en rustik og romantisk indretning, også kaldet shabby chic, ved for eksempel at vælge et sofabord i massivt træ. Sammensæt det med en lys stofsofa, mønstrede puder og lysestager i metal for et råt, men romantisk, udtryk. Træ er et tidløst materiale, og borde i både mørke og lyse træsorter finder ofte deres vej til vores tilbudsside.

  3. Nordisk minimalisme
    Skal dit hjem emme af ro og rene linjer? Så kan du vælge et sofabord i lyst træ, såsom eg. Skab kontrast med en lidt mørkere sofa og hold dig til boligtilbehør med et simpelt udtryk.

Køb sofabord til udsalgspriser

Vi håber, at du blev inspireret til at komme i gang med at indrette med udgangspunkt i et godt tilbud. Skulle du alligevel ikke have fundet noget, der faldt i din smag? Så fortvivl ej, for der kommer jævnligt nye tilbud på sofaborde til siden, så hold endelig øje. Der er gode chancer for, at et bord, der falder i lige præcis din smag, dukker op.

Hvis du vil have endnu mere indretning, uden at pengepungen lider, kan du tage et kig på vores andre tilbudsvarer og give dit billige sofabord et personligt præg med fade og stearinlys.