Kurv
Kurv

Find gaven til fars dag

Far fortjener det bedste. Derfor skal han selvfølgelig også have en gave til fars dag d. 5. maj. Giv ham en gave, der kan pynte i hans hjem, og som han kan nyde i mange år. Vi har samlet en masse gode ideer, som du nemt kan tage med videre og glæde manden i dit liv med, om end det er din egen far eller dine børns.

God belysning

Pendler kan bruges til at oplyse et rum og skabe stemning i hjemmet. Og samtidig kan en pendel også fungere som en dekorativ og iøjefaldende tilføjelse til rummet, den hænger i. Vælg f.eks. en stor pendel i dekorativt glas for eksempel med mønster og strukturer, som kan hænge midt i rummet som et dekorativt kunstværk.

Dekorativt tilbehør

Med fint og dekorativt boligtilbehør giver du hjemmet både sjæl og personlighed. Forær din far et flot billede, et dekorativt gulvtæppe eller nogle fine kurve i fars dags gave, så han kan tilføje lidt ekstra hygge og personlighed til hans indretning. Fine pyntepuder og bløde plaider i forskellige farver og mønstre giver også et hyggeligt udtryk til hjemmet, og din far vil blive indbudt til komfortabel afslapning, hver gang han kommer hjem fra en lang dag.

Selvforkælelse

Synes du din far fortjener lidt selvforkælelse? Med fine drinksglas, flotte skærebræt, bløde håndklæder eller en lækkert sæt sengetøj kan du hjælpe med at forkæle din far lidt mere i hans hverdag. Forkæl ham med afstressende elementer i hans hjem, som kan hjælpe ham med af koble af, efter en lang og travl dag.