ILVAS HISTORIE

ILVAs historie går helt tilbage til 1961, hvor en selvstændig og visionær møbelhandler slog dørene op til sin første butik i Vanløse. Manden hed Jørgen Linde, og butikken fik derfor navnet J.L. Møbler. Jørgen Linde havde en klar mission: Han ville sælge møbler og boligtilbehør, der ikke lignede alle andres i en overraskende god kvalitet i forhold til prisen.

Den 20. maj 1977 skiftede møbelhandleren fra Vanløse navn på sit bolighus og slog dørene op til sin første ILVA. Vi har ladet os fortælle, at navnet ILVA er sat sammen af forbogstaverne fra Inger Linde, Jørgen Lindes kone, samt de to første bogstaver i ordet varehus

Sofaerne var altid Jørgen Lindes hjertebarn. På messer og i udlandet fandt han produkter, der matchede tidens trend og danskernes pengepung. Og så var han god til at finde sofaer i farver, som kunne tiltrække kundernes opmærksomhed. Sofaer i sølv, lilla og andre iøjnefaldende farver var pludselig ikke noget særsyn i ILVA.

Gennem årene udviklede ILVA sig til at være blandt danskernes absolut foretrukne bolighuse at besøge, når der skulle hentes ny inspiration og rådgivning til hjemmet. ILVA blev kendt for sine friske designs, spændende boligtilbehør og smarte sofaer.

I dag er alle ILVA- og IDEmøbler-bolighuse flyttet sammen og er blevet til ILVA, som har bolighuse fordelt over hele Danmark. Derudover har ILVA en lang række bolighuse, der er ejet af franchisetagere, over hele verden – lige fra Nordeuropa til Mellemøsten.

ILVA står derfor stærkere end nogensinde og har alle forudsætninger for fortsat at udvikle sig og cementere sin position som danskernes foretrukne bolighus.

Og Jørgen Lindes ide holder vi fast i: ILVA vil være bedst til at udbyde, rådgive og inspirere til, hvad der skaber dejlige, personlige og hele hjem – hele livet!

Tidslinje

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Shop online

  og afhent gratis i bolighus

 • Ubegrænset fortrydelsesret

  Returner dit køb når som helst

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus