Kurv
Kurv
Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

En hvid sofa tilfører lys til stuen

En hvid sofa kan medvirke til at give en rolig atmosfære i stuen, der kan hjælpe dig til at komme helt ned i gear. Den hvide farve har en særlig lethed over sig, som gør, at farven ikke virker støjende. En hvid sofa og en lys stue kan bidrage til få tankerne sat på pause, hvilket kan være tiltrængt efter en lang og travl dag. Derudover lyser en hvid sofa rummet op, og den hvide farve kan få rummet til at syne større. Hvid er en neutral farve, som aldrig går af mode. Du vil derfor højest sandsynligt aldrig blive træt af at have købt en hvid sofa.

Der findes mange forskellige typer af hvide sofaer på markedet. Du kan blandt andet vælge at gå med en hvid lædersofa eller en hvid velour sofa. Disse typer af sofaer kan give din stue et eksklusivt udtryk, og de vil helt sikkert skabe blikfang. Hos ILVA kan du både finde små og store hvide sofaer. Vores sortiment byder blandt andet på hvide chaiselongsofaer og hvide stofsofaer. Vi har f.eks. hvide chaiselongsofaer i fløjlsstof eller en hvid stofsofa i imiteret pels. Både fløjl og imiteret pels er materialer, som passer godt sammen med en nordisk indretningsstil. Flere af vores sofaer, f.eks. vores Selma sofa, fås desuden med matchende lænestol og puf. På denne måde kan du skabe en rød tråd i din indretning. Selma-serien byder på møbler med afrundede former. Afrundede og organiske former ser indbydende ud, og de bidrager til en rolig atmosfære.

Sådan kan du indrette med en hvid sofa

Den hvide farve er klassisk og nem at indrette med. Uanset om du vælger en kridhvid, off white eller en helt tredje nuance af hvid, så kan du være sikker på, at den passer godt ind i din stue. Den hvide farve passer nemlig til alle andre farver. Der er mange muligheder, når det kommer til indretning af en hvid sofa. Du kan enten vælge at pifte den hvide sofa op med tilbehør såsom puder og plaider i sarte pastelfarver eller mere dominerende og mørke farver. Du kan også vælge at skabe en gennemført hvid indretning.

En ”hvid i hvid” indretning giver en minimalistisk stil, men den behøver ikke at syne kedelig. Herunder har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan indrette med en hvid sofa.

  • Bryd det hvide udtryk med sorte lysestager eller vaser.
  • Indret med personligt nips såsom arvegenstande og kunst.
  • Vælg pyntepudder og gulvtæpper med sorte mønstre og print.
  • Tilføj et sofabord i flet eller en hylde i træ for at få mere varme ind i indretningen.
  • Vælg møbler og boligtilbehør i forskellige toner af hvid for at skabe spændende variationer.
  • Tilfør forskellige teksturer f.eks. bløde tekstiler såsom lammeskind for at give stuen liv.
  • Mal dit trægulv hvidt for at skabe et gennemført hvidt udtryk eller mal en væg i en anden farve for at skabe kontraster i stuen.

Sådan vedligeholder du en hvid lædersofa

Hos ILVA sælger vi flest stofsofaer, men der er også en række fordele ved at vælge en sofa i læder. Lædersofaer er ofte dyrere end stofsofaer, men hvis blot du sørger for at vedligeholde din lædersofa, så kan den som regel holde i flere år end en stofsofa kan. Lædersofaen vil få en unik patina med tiden, men det gør den kun smukkere at se på. En hvid stofsofa kan virke mere upraktisk end en hvid lædersofa. Det er nemlig nemmere at rengøre en hvid lædersofa, hvis du skulle ske at spilde på den. Derfor kan en lædersofa være et godt valg, hvis du har små børn, hvor der er risiko for, at der kan blive spildt i sofaen. Hvis du har kæledyr, så er en hvid lædersofa også et godt valg. Det kan nemlig nemt at fjerne pelshår på en lædersofa. 

Flere af ILVAs stofsofaer fås dog med beklædning, som nemt kan tages af. Det er altså muligt at finde en hvid sofa med aftageligt betræk, hvor betrækket kan komme i vaskemaskinen og dermed holdes rent og pænt. Derudover er de fleste af ILVAs stofsofaer forholdsvis slidstærke og holdbare, hvilket gør de bedre kan modstå pletter og snavs. 

Du kan læse meget mere om rengøring og vedligeholdelse af stof- og lædermøbler her.

Find en hvid sofa på tilbud hos ILVA

Uanset om du ønsker en hvid sofa med chaiselong, en hvid lædersofa eller noget helt tredje, så anbefaler vi dig at gå på opdagelse på vores hjemmeside eller i vores bolighuse. Hos ILVA kan du nemlig finde den helt rette hvide sofa, der passer til dine behov og ønsker.

Vi vil gerne forkæle vores kunder med gode tilbud på hvide sofaer. Derfor har vi løbende tilbud på hvide sofaer og andre møbler til stuen. Hold gerne øje med vores nyhedsbrev eller vores tilbudsside, hvor du kan finde vores aktuelle tilbud.