Mest Populære håndklæder

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Håndklæder

Viser 12 af 12
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 12 af 12

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

5 must haves til efteråret

Værtindegaven der holder

Håndklæder forbedrer morgenrutinerne

Der er intet som et varmt bad om morgenen. Du har garanteret ikke fået nær så meget søvn, som du burde. Dagen bliver med garanti hektisk, og du har en milliard ting, som skal nås i løbet af dagen. De fem minutter under den varme bruser giver en god start på dagen og kan få søvnen ud af øjenkrogene. Men hvis der er en ting, som kan spolere morgenrutinerne, så er det stive håndklæder. Du bruger håndklæder hver eneste dag. Derfor er det også vigtigt, at dine håndklæder er bløde og behagelige. Håndklæder bliver tit undervurderet, hvilket er en skam, hvis du spørger ILVA. Bløde, lækre og behagelige håndklæder kan nemlig være den hverdagsluksus, der gør livet en anelse bedre. Der er intet som følelsen af et nyt håndklæde på huden. Når du først har prøvet det, vil du aldrig nøjes med slidte og kradsende håndklæder igen. Kvaliteten af materialerne har en stor betydning for, hvor bløde håndklæderne er. Kvalitet er et af ILVAs nøgleord. Derfor har vi sat os grundigt ind i, hvordan håndklæderne bliver så bløde og lækre, som overhovedet muligt. Hele siden er derfor fyldt med dejlige håndklæder med en kvalitet i særklasse. Du skal derfor bare koncentrere dig om, hvilke farver du gerne vil have på badeværelset.

Vi har håndklæder til alle

ILVA har et bredt udvalg af farver, så her er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi har de klassiske, hvide håndklæder, der vil give en luksuriøs hotelstemning på badeværelset, hvis de ligger flot på en hylde. Hvis du er til fest og farver, har vi også håndklæder i forskellige farver, så du kan vælge dine favoritter.

Aldrig har det været nemmere at modernisere et gammelt badeværelse, uden at skulle slå hul på sparegrisen. Et par nye og friske håndklæder i en moderne farve vil kunne forandre et rum, helt uden at koste en formue. Hår, hænder eller krop – ILVA har håndklæder til alle lejligheder. Størrelsen på håndklædet kan man ikke tage for givet. Alle, der har prøvet at vikle et badelagen rundt om håret, ved, hvor stor en betydningen håndklædets størrelse har. Størrelsen er nemlig ikke ligegyldig. Af den grund tilbyder ILVA et hav af håndklæder i forskellige størrelser, hvor hvert enkelt håndklæde har en funktion. Det lille håndklæde skal bruges til gæstebadeværelset, som med fordel kan hænges ved siden af håndvasken. De store håndklæder, derimod, kan vikles hele vejen rundt om kroppen. Disse er intet mindre end geniale, når du lige er steget ud af badet. Fordi vores håndklæder er så bløde og behagelige, er der en reel chance for, at du aldrig får lyst til at komme i tøjet igen. Det vil muligvis skabe kø til badeværelset om morgenen, men det er en chance, der er værd at tage.