Kurv
Kurv
Produkter: 9
Produkter:9
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 9 af 9

Forkæl dig selv med lækre håndklæder

At træde ud af bruseren efter et varmt bad og svøbe sig i et dejlig blødt håndklæde er ren hverdagsluksus. Og hos ILVA har vi gjort vores til, at den slags luksus bliver tilgængelig for alle. Hos os finder du et stort udvalg af håndklæder i mange forskellige størrelser og farver. Så du finder med garanti også håndklæder hos os, der falder i din smag og passer til de øvrige farver på dit badeværelse. Vi har tilmed sørget for, at du altid har mulighed for at finde billige håndklæder hos os. Ofte kan du få to ens håndklæder til en super skarp pris, eller du kan finde håndklæder på tilbud.

Vi har håndklæder til alle

ILVA har et bredt udvalg af farver, så her er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi har de klassiske, hvide håndklæder, der vil give en luksuriøs hotelstemning på badeværelset, og som passer til det meste. Og hvis du er til fest og farver, har vi også håndklæder i forskellige farver, så du kan vælge dine favoritter.

Håndklæder findes i flere forskellige størrelser. I ILVA finder du et udvalg af såkaldte gæstehåndklæder. Det er håndklæder som måler 50x100 cm og typisk er dem, man hænger ved håndvasken og dermed bruges til at tørre hænder i. Vi har traditionelle badehåndklæder med målene 70x140 cm. Det er den størrelse håndklæde, de fleste bruger til at tørre sig med efter bad. De er typisk også store nok til, at man kan svøbe et lille barn i dem efter karbadet.

Vask håndklæderne rigtigt så de forbliver bløde og rene

Du har sikkert prøvet at stå med et stift håndklæde og skulle tørre dig efter et varmt bad. Og vi kan nok hurtigt blive enige om, at det er alt andet end spa-stemning, man oplever i den situation. Og måske er du også en af dem, der har forsøgt at tørre sig med et håndklæde, som godt nok er blødt, men som absolut ikke suger noget som helst?

Men hvordan er det lige, man får håndklæderne til at forblive bløde - samtidig med, at de kan tørre? Det første gode råd er at købe håndklæder i god kvalitet. Du betaler ofte lidt mere for kvaliteten, men til gengæld får du badehåndklæder, der holder længere tid. Det er godt for både din pengepung og miljøet.

Derudover afhænger håndklædets tørreevne og blødhed i høj grad også af, hvordan du vasker dine håndklæder. Så det er slet ikke så svært at få bløde håndklæder til. Vi har samlet et par fif til dig her:

  • Vask altid håndklæder, inden du tager dem i brug første gang. På den måske vaskes eventuel overskudsfarve ud af stoffet.
  • Når du skal vaske dit håndklæde første gang, er det en god idé at lægge håndklædet i blød i koldt vand i et døgn inden. Det forbedrer håndklædets sugeevne. Tilsæt evt. en smule eddike til vandet. Det binder farven bedre.
  • Vask altid dine håndklæder ved 60 grader. Så slipper du af med bakterier og virus.
  • Vask aldrig håndklæderne med skyllemiddel. Det forringer håndklædets sugeevne.
  • Vælg et vaskeprogram, der centrifugerer med mange omdrejninger. Jo mindre våde håndklæderne er, når de kommer ud af maskinen, jo mindre er risikoen for at de bliver stive, når de tørrer.
  • Tør håndklæderne i tørretumbler. Hvis du gerne vil spare på strømmen så lad håndklæderne tørre på snoren, men giv dem 5-10 minutter i tørretumbleren, inden du lægger dem sammen. Så får du bløde og vamsede håndklæder.