Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Skønne stearinlys til enhver anledning

At hygge sig er noget af det vi i Danmark værdsætter højt, uanset om det så er at spise en god middag eller at slappe af i sofaen med en ny film på skærmen. Der er en ting der kan gøre disse situationer ekstra hyggelige, og det er at tænde et eller flere stearinlys i hjemmet – både hvis du er alene, eller hvis du er sammen med dem du holder af. Hos ILVA kan vi hurtigt hjælpe dig med at skabe hygge i dit hjem, vi sælger nemlig mange forskellige slags stearinlys der alle kan sprede god stemning.

Ønsker du for eksempel prisvenlige stearinlys der dufter, så snart du sætter lighteren mod lyset? Så kan du prøve Arome stearinlys, der blandt andet fås med duften af jasmin og kokosnød. Vil du gerne have bloklys i forskellige dekorative størrelser, som du med fordel kan placere på et stort fad, så anbefaler vi Alter: Et off-white stearinlys som fås i flere størrelser, samt det traditionelle stearinlys Candle der kan købes i flere farver.

Her på ILVAs hjemmeside har vi også stearinlys med smukke visuelle dekoration på siderne – blandt andet BRANCHE, der har siluetten af et stort, elegant træ. Vil du gerne have mange små lyskilder i hjemmet, så anbefaler vi Tea light – en pakke med hundrede styks fyrfadslys, som altid har en fast, lav pris.

Service og gode køb på én gang

Stearinlys har en beroligende effekt, og er ideelle til når du skal slappe af. Det er ligeledes en nem måde at pynte op i hjemmet på, som ikke kræver at man har en indre indretningsarkitekt. Stearinlys er guld værd, uanset om du kommer hjem fra arbejde og gerne vil slappe af, om du laver lækker mad til kæresten eller familien og ønsker at skabe lidt ekstra hygge omkring bordet eller hvis du ganske enkelt bare vil tænde et lys for at skabe ro omkring dig. Alt du skal gøre er at udvælge de stearinlys du mener passer ind i din smag fra vores store udvalg her på siden.

Vi går højt op i, at du bliver tilfreds med dit køb, og vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. På den måde kan du altid være sikker på at finde et produkt, som lever kvalitetsmæssigt op til dine forventninger – også selvom prisen er lav. Skulle du dog få lyst til at returnere dit køb, så giver vi 30 dages retur- og bytteret, hvis varen er forsynet med ILVAs byttemærke, eller mod fremvisning af bon eller ordrebekræftelse. Vi håber du får skabt netop den stemning og afslappede atmosfære som du drømmer om, med dit køb af stearinlys fra netop vores bolighus. Kig rundt på siden og bliv inspireret til dit næste køb.