Kurv
Kurv
Produkter: 116
Produkter:116
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 116

Skab harmoni i stuen med en blå sofa

En blå sofa kan give en følelse af fred, ro, overskud og harmoni. Derudover symboliserer den blå farve visdom og tillid. Blå er en kølig farve, som kan virke beroligende. Derfor er en blå sofa et godt valg, da den blå farve medvirker til, at du bedre kan slappe af i stuen. Vi har ofte mange gode stunder i stuen, så det er vigtigt at vælge en sofa, som du både synes er smuk og føler dig tilpas i. En blå sofa er et godt valg, fordi den skaber blikfang og ro på samme tid. Derudover passer en blå sofa ind i de fleste hjem, og den er forholdsvis nem at indrette med.

Der findes mange forskellige nuancer af blå. Hos ILVA finder du et stort udvalg af blå sofaer i et væld af blå nuancer. Vi har alt fra lyseblå sofaer til mere dybblå sofaer. Derudover har vi også et stort udvalg af blå sofaer i forskellige materialer og designs. Blå velour sofaer, herunder også blå fløjl sofaer, er meget populære med deres bløde overflade og elegante udtryk. Blå velour sofaer er også nemme at vedligeholde, og de holder sig pæne i mange år. Hvis du er på udkig efter en blå velour sofa til 2 personer eller en blå velour sofa med chaiselong, kan du helt sikkert finde den hos ILVA.

Sådan kan du indrette med en blå sofa

Der er mange måder hvorpå, at du kan indrette med en blå sofa. Hos ILVA elsker vi at inspirere vores kunder. Derfor har vi samlet nogle tips til at skabe en smuk blå sofa indretning. Se vores indretningstips herunder.

  • Skab et maritimt udtryk ved at sammensætte din blå sofa med hvide og beige farver.
  • Mal en endevæg i samme blå farve som din blå sofa. Dette vil give kant og skabe en gennemført indretning.
  • Kombiner din blå sofa med komplementær farven orange ved at tilføre orange puder og plaider. Denne farvekombination vil give et farverigt modspil til din indretning.
  • Skab et blåt tema i din stue ved at vælge en puf, en lænestol, en vase, m.m. i forskellige blå nuancer. Tilføj gerne et gulvtæppe eller puder i mønstre og prints for at få indretningen til at se mere dynamisk ud.
  • Hvis du har en mørkeblå velour sofa, så kan du med fordel sammensætte den med boligtilbehør i rosa nuancer. Dette vil give stuen en feminin og elegant indretning.
  • Hvis du har en lyseblå sofa, kan du vælge at tilkøbe et sofabord i træ for at bløde det kølige look op.

Fordele ved en blå sofa med chaiselong

Der er mange fordele ved at købe en blå sofa med chaiselong. En blå sofa med chaiselong er både dekorativ og praktisk. Den er praktisk, fordi en chaiselong sofa kan rumme hele familien, da det er en lang og bred sofa. Derudover kan du smække benene op på chaiselongen efter en lang dag.

Hos ILVA finder du et bredt sortiment inden for blå chaiselong sofaer samt u-sofaer. En u-sofa i blå minder om en blå sofa med chaiselong. Forskellen på disse to typer af sofaer er, at u-sofaer har en ekstra chaiselong. Dermed kan du med fordel vælge en blå u-sofa, hvis I er flere i familien, som elsker at smække benene op. Hos ILVA har vi også blå 2 og 3 personers sofaer til jer, som ikke har et stort pladsbehov.

Find et stort udvalg af blå sofaer

Det kan være svært at vælge hvilken model, som passer bedst til sine behov og ønsker. Derfor står vi altid klar til at vejlede vores kunder i vores online chat eller i vores bolighuse. Det kan være svært at træffe en endelig beslutning, så vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde din nye drømmesofa. Husk at du kan afprøve de sofaer, som du overvejer, da vi har et stort udvalg af blå sofaer udstillet i vores bolighuse. Her finder du også stofprøver på diverse sofaer, så du kan mærke og se tekstilerne på de forskellige blå sofamodeller.