Kurv
Kurv

Sovesofaer med opbevaring

Gå på opdagelse i vores udvalg af praktiske sovesofaer med opbevaring. Her finder du både modeller med og uden chaiselong, ligesom der er noget for enhver smag – og ethvert budget. 

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:
Filtreret efter
opbevaring: med opbevaring
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
opbevaring
Viser 17 af 17

Udnyt pladsen med en sovesofa med opbevaring

Skal du indrette gæsteværelset, det lille kollegieværelse eller har du forelsket dig i ideen om at leve småt, men godt? Så er det om at tænke multifunktionelt og finde pladsbesparende løsninger. Her er en sovesofa med opbevaring en ideel løsning. For hvis du vælger en god sovesofa med opbevaring, behøver møblet ikke nødvendigvis at forvises til gæsteværelset. Den kan sagtens bruges til daglig i stuen eller som seng på teenageværelset.

Hvis du er på udkig efter praktiske løsninger til hjemmet, så tag også et kig på vores udvalg af opbevaringsløsninger, sofaer med aftageligt betræk og vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Hvilken løsning passer bedst til dit behov?

Det er blevet populært med multifunktionelle løsninger til hjemmet, og derfor finder du et stort udvalg af sovesofaer med opbevaring i vores møbelsortiment, fra små 2 personers sovesofaer til sovesofaer med chaiselong.

Så hvilken slags sofa med opbevaring er du på udkig efter?

  • Fra sofa til dobbeltseng: Hvis du vælger model, der kan foldes ud til en dobbeltseng, for eksempel en sovesofa i 140x200 cm med opbevaring, får du både masser af soveplads og opbevaring af dyner, hovedpuder og sengetøj lige ved hånden.

  • Med chaiselong og opbevaring: Flere af vores sovesofaer fås med både med chaiselong og opbevaring, så du får en velfungerende sofa med masser af siddepladser, når den ikke anvendes som soveplads.

  • Sovebriks: Elsker du at tage en lille lur i ny og næ? Så er en sovebriks med opbevaring måske noget for dig. Den fylder ikke meget i rummet, og du har mulighed for at opbevare en plaid i hulrummet, som du kan finde frem, når det bliver tid til en morfar. Denne lille sovesofa med opbevaring kan både anvendes til én person, og ofte kan du også finde modeller, der kan foldes ud til dobbeltsenge.

Find sovesofaer med opbevaring på tilbud

Hos ILVA skal det være muligt at købe kvalitetsmøbler uanset størrelsen på din pengepung. Derfor matcher vi alle priser – både online og i butikker – så du er sikker på at få dit nye møbel til den billigste pris på markedet. Det kalder vi prissikkerhed. Og derudover kan du også altid gå på opdagelse i et stort udvalg af tilbud her på siden og i vores bolighuse.

Hvis du er på udkig efter en sovesofa med opbevaring til en særligt god pris, så tag et kig blandt vores tilbud på sovesofaer. Vi opdaterer løbende udvalget, så hold løbende øje med vores tilbudsside, hvis du vil gøre et kup på dette multifunktionelle møbel.