Kurv
Kurv

Sengeben

Køb sengeben til din seng. Hvis du er i tvivl om hvilke sengeben der passer til din seng, kan du tage fat i kundeservice eller besøge et af vores bolighuse, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig.

Produkter: 52
Produkter:52
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 52

Husk sengeben

Din fine nye seng er ikke meget værd uden sengeben eller et par meder. Den lækre seng med en topmadras af koldskum, der former sig perfekt efter din krop, har sikkert ikke været let af finde. Når din nye bedste ven – altså sengen – er fundet, så mangler du bare alt tilbehøret. Dette er eksempelvis lagnet, sengetøjet og sengegavlen. Disse ting er du sikkert allerede klar over, men har du husket sengebenene? Højst sandsynligt ikke. De fleste glemmer, at når man køber en seng, så er det sjældent, at benene følger med i prisen. Det er noget, du skal købe ved siden af. Heldigvis koster sengeben ikke en herregård, og fordi du skal købe dem ved siden af, kan du også helt selv bestemme, hvilken farve du vil have. Går du efter de neutrale og tidsløse sengeben eller meder, så er NOCTURNE et oplagt valg. Her finder du nemlig lidt af hvert, så du er garanteret et par sengeben, der vil falde i din smag. De er alle robuste, solide og nemme at påmontere. Med ganske få skruer sidder sengebenene fast til sengen. Ganske simpelt.

Sengeben, når soveværelset skal fornyes

Fordi sengeben kan købes ved siden af, så kan du også købe et par, når du synes, at soveværelset trænger til fornyelse. Mange gange skal der ikke meget til, før et rum bliver skabt på ny. Kobber storhitter lige i øjeblikket, så hvis du har lyst til at opdatere dit soveværelse, så prøv sengeben i et kobberlook. Umiddelbart kan du måske tænke: hvem ser nogensinde på sengebenene? Faktisk kan et par flotte sengeben gøre en kæmpe forskel. Det er en detalje, ligesom pyntetingene og det flotte sengetøj i mønstrede pastelfarver – og som bekendt, så er det detaljerne, der tæller. Detaljerne skal derfor aldrig spares på. Det er nemlig dem, der gør soveværelset hyggeligt og hjemmeligt.

Vi gør det nemmere for dig

Sengeben og meder har ofte standardstørrelser, hvilket gør det ekstra nemt for dig. Endnu nemmere er faktisk at lade ILVA stå for leveringen. Du behøver ikke gøre andet end at trykke på enkelte taster her på hjemmesiden, og vupti, så er der sengeben på vej til dig. Vi sætter en ære i at levere tingene hjem til din dør. Derfor kan du trygt sidde hjemme i din egen stue og finde de ting, som vil fuldende dit hjem. Og når du nu er i gang, så lad dig inspirere af vores side. Her sørger vi for at opdatere og inspirere dig med de nyeste trends. Du skal kun gøre alt det sjove, så klarer vi resten. Aldrig har det været nemmere at være kunde.