Kurv
Kurv

Billederammer

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Gør dine vægge personlige med billedrammer

Uanset om du er til plakater, fotografier, malerier eller noget helt andet, er det vigtigt at sikre en flot finish, så vægdekorationen hænger flot - og her er smukke rammer løsningen. Hos ILVA finder du rammer i mange forskellige størrelser og materialer, så uanset hvad du skal have hængt op og hvor, finder du en ramme, der kan opfylde dine behov. Du finder rammer i de gængse standardmål som fx 21x30 cm, 30x40 cm og helt op til 70x100 cm. Dermed finder du billedrammer til alt fra portrætter af børnene, plakater, fotografier fra sommerferien og hvad du ellers har lyst til at pryde dine vægge med.

Når du skal indrette dit hjem, er møblerne selvfølgelig vigtige. Men i virkeligheden er det alt tilbehøret, der er med til at give boligen en personlig stil. Og i den sammenhæng er de ting du hænger op på væggene måske det, der allerbedst kan være med til at bringe dit personlige præg ind i indretningen.

Stort udvalg af små og store rammer i træ

Uanset om du skal købe en ramme til et fotografi eller en plakat, så er det garanteret vigtigt for dig, at rammen er fin og passer til motivet på billedet. En sort ramme er det sikre valg, hvor du ikke kommer helt galt af sted. Den sorte ramme omkring motivet skaber især en flot kontrast på hvide eller lyse vægge. Omvendt kan en tyk sort kant komme til at virke en smule voldsom, hvis motivet på billedet er lyst. Her kan en ramme i eg eller en anden form for ubehandlet træ være en elegant løsning.

I flere af billedrammerne fra ILVA finder du et indbygget "passepartout". Og selvom du måske ikke kender ordet, så kender du sikkert til funktionen. Et passepartout er ofte fremstillet i hvidt karton og er egentlig en slags ekstra ramme, du placerer ovenpå billedet. Dermed får billedet en hvid ramme inde i selve rammen. Det giver et elegant udtryk til især portrætter, og det sikrer samtidig, at den samme ramme faktisk kan benyttes til billeder i flere størrelser. Det er også en fin måde at skabe variation, hvis du har flere rammer af samme størrelse hængende ved siden af hinanden.

Skab fornyelse med nye motiver i rammer

Når du trænger til fornyelse i boligen, kan det hurtigt blive en havldyr fornøjelse. Men det behøver slet ikke være dyrt at skabe et helt andet udtryk i en stue eller et soveværelse. Et par flotte plakater i ramme, en billedvæg med en elegant sammensætning af fotografier, tegninger og andre motiver, du holder af kan skabe den fornyelse, du drømmer om - uden det behøver koste en formue.

Hvis du kaster dig ud i at sammensætte en billedvæg er det et godt råd, at du sikrer en rød tråd, når du vælger billedrammerne. Gå med rammer i den samme stilart eller i den samme farve. På den måde kan du skabe en fin sammenhæng mellem de forskellige billeder, og du undgår at billedvæggen kommer til at fremstå rodet. Gå eksempelvis med en blanding af små og store rammer i sort og kombinér også gerne rammer med en tynd kant med rammer med en tyk kant. Så længe du sikrer, at farven går igen skaber det en fint sammenhæng, hvor det er motivet inde i billedrammen, der kommer i fokus.