Mest populære billedrammer

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Billedrammer

Viser 24 af 25
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 25

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

5 must haves til efteråret

Værtindegaven der holder

Gør dine vægge personlige med rammer

Når du skal indrette dit hjem, er møblerne selvfølgelig vigtige. Men i virkeligheden er det alt tilbehøret, der er med til at give boligen en personlig stil. Og i den sammenhæng er alt det du hænger op på væggene måske det, der allerbedst kan være med til at bringe det særlige og unikke ind i din indretning. Uanset om du er til plakater, fotografier, malerier eller noget helt andet, er det vigtigt at sikre en flot finish, så vægdekorationen hænger flot - og her er smukke rammer løsningen. Hos ILVA finder du rammer i mange forskellige størrelser og materialer, så uanset hvad du skal have hængt op og hvor, finder du en ramme, der kan opfylde dine behov.

Skab fornyelse med nye motiver i rammer

Når du trænger til fornyelse i boligen, kan det hurtigt blive en havldyr fornøjelse. Men det behøver slet ikek være dyrt at skabe et helt andet udtryk i en stue eller et soveværelse. Et par flotte plakater i ramme, en billedvæg med en elegant sammensætning af fotografier, tegninger og andre motiver, du holder af kan skabe den fornyelse, du drømmer om.

Hvis du kaster dig ud i at sammensætte en billedvæg er det et godt råd, at du sikrer en rød tråd, når du vælger billedrammerne. Gå med rammer i den samme stilart eller i den samme farve. På den måde kan du skabe en fin sammenhæng mellem de forskellige billeder, og du undgår at billedvæggen kommer til at fremstå rodet.

Del dine personlige øjeblikke i en smuk billedramme

Har du en masse flotte billeder eller personlige fotografier liggende på din computer, kamera eller din mobil? Hvorfor så ikke få en professionel til at printe dem ud for dig, så du kan ramme dem ind i en flot fotoramme fra ILVA og gøre dit hjem mere personligt og unikt? Du kan for eksempel vælge at købe rammer i flere forskellige størrelser og sætte det samme på en dekorativ måde på din væg. Dette bliver så til en personlige collage med alle dine udvalgte fotografier – noget som skaber hygge i hjemmet, og nysgerrige blikke når gæster kommer på besøg. Hos ILVA har vi billedrammer i alle de klassiske størrelser lige fra 10x15 cm og op til 60x80 cm. Så mangler du en lille fotoramme til at hænge i din entre eller store fotorammer til din stue, så har vi noget til dig. Mangler du i stedet inspiration til hvad du skal hænge i dine billedrammer på væggene, så har vi et stort udvalg af forskellige malerier på vores hjemmeside, og der er noget for enhver smag og indretningssmag. Hos ILVA kan du nemt og enkelt bestille dine billedrammer online og vi har altid 30 dages returret hvis ikke du er tilfreds med din vare. Vil du gerne ud og se produkterne kan du også altid søge ekstra inspiration og vejledning i en af vores mange butikker, rundt omkring i Danmark. Her kan du få inspiration i vores afdeling for boligtilbehør – hvem ved, måske kommer du hjem med mere end du lige havde forestillet dig . Men hvis du foretrækker at samle inspiration på nettet, kan du også tage et kig her på siden hvor der er masser af inspiration som kan give dig gode ideer til din personlige boligstil.