Mest populære altanmøbler

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Altanmøbler

Viser 11 af 11
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 11 af 11

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Små altanmøbler til den lille altan

Som den heldige ejer af en altan skal du naturligvis bruge havemøbler til din altan. Det kræver mindre altanmøbler – og dem har vi heldigvis mange af her på siden. Med altanmøbler kan du nemlig nyde dit uderum og solens stråler, selv hvis du bor inde midt i byen. Her kan du nyde morgenkaffen eller et koldt glas rosévin, når mørket så småt begynder at sænke sig.

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af pladsbesparende altanmøbler i forskellige størrelser og materialer. Fælles for dem alle er, at de er slidstærke, enkle i designet og har et moderne snit, der følger trenden inden for nordisk boligindretning. Uanset om du foretrækker møbler i plast, træ eller metal, er vi derfor overbeviste om, at vi har dine drømmemøbler til altanen.

Mange lejligheder er opført med små altaner, hvor det gælder om at være kreativ, hvis pladsen skal udnyttes optimalt. Det stiller i høj grad krav til altanmøblerne, der både skal være mindre end almindelige havemøbler og kunne holde til alt slags vejr, da man i en lejlighed almindeligvis ikke har mulighed for at tage møblerne ind, når det regner. Samtidig skal de naturligvis afspejle den personlige stil og passe til den øvrige indretning i boligen.

Selvom vores cafe møbler i forvejen er små og handy til den lille altan, kan din altan dog være så lille, at det kan være svært at få plads til et bord med to stole. I det tilfælde kan du dog tænke lidt smart og købe et klapbord her hos os. På den måde kan du hænge bordet fast på gelænderet og klappe bordet op og ned efter behov. Så er der plads til hygge selv på den mindste altan.

Udendørs cafésæt til enhver smag

Med cafemøbler udendørs på din altan kan du bringe lidt sydlandsk cafestemning ind hjemme hos dig selv. Hvorfor ikke nyde en lækker salat på altanen eller kræse lidt ekstra om din eftermiddagskaffe, så du får den helt rigtige cafestemning ind på din altan?

Her på siden finder du både billige altanmøbler og lidt dyrere varianter, så du helt selv kan bestemme, hvordan opgraderingen af din altan skal være. Og du kan vælge mellem forskellige varianter i alt fra træ til cafemøbler i aluminium, der giver altanen et råt udtryk. Vælger du altanmøbler i træ, skal du dog være opmærksom på, at de kræver mere vedligeholdelse end cafemøbler i aluminium – men det er helt op til dig.

Skab hyggeligt udeliv på din altan

Et sæt cafemøbler er første skridt på vej til at sætte den hyggelige stemning på altanen. Men også andet haveudstyr kan gøre en verden til forskel.

Pryd eksempelvis altangelænderet med en lyskæde, sæt bløde puder i stolene og pynt med smukke lanterne på altanen. Alt sammen giver det en hyggelig atmosfære, som giver dig endnu mere lyst til at nyde mange stunder på din altan. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan skabe et hyggeligt uderum – så slip kreativiteten løs og skab din egen personlige altan.