Kurv
Kurv

Altanmøbler

Altanstole
Altanborde
Produkter: 100
Produkter:100
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i

   

    

    

    

Viser 21 af 100
Loading...
Loading...

Sådan indretter du med smarte altanmøbler

Skab et hyggeligt og brugbart uderum på din altan ved at vælge smarte altanmøbler. Det kan være svært at finde de rette altanmøbler. Ved at tænke i behov og praktiske løsninger, kan du skabe en indbydende altan. Tænk gerne over hvad der er vigtigst for dig at lave på din altan. Vil du gerne nyde solen, grille med vennerne, slappe af med en kop kaffe eller dyrke blomster og krydderurter? Når du har gjort dig nogle af disse overvejelser, så er du klar til at finde de rette møbler til din altan.

Find altanmøbler til en lille altan

Hvis du har en lille altan, så skal der tænkes i kreative løsninger for at opfylde dine behov og ønsker. Hos ILVA kan du finde smarte altanmøbler, som ikke fylder for meget. Altanstole der kan klappes sammen, er funktionelle, da de kan sættes til side, når de ikke bliver brugt. Hængeborde er også funktionelle til en lille altan, da de ikke har bordben, som tager gulvplads. Hos ILVA kan du finde et udvalg af altansæt, som passer til små altaner. Du kan også indrette din lille altan med en skammel eller opbevaringsboks. Den rette skammel kan bruges som både altanbord og altanstol. En opbevaringsboks er også en god løsning, da du kan bruge den som et bord, hvis du blot tager en dug på. Derudover kan du opbevare hynder, pyntepuder og plaider væk i den.

Tip til den lille altan: Dekorer med hængeplanter i loftet, på væggene eller på et vægophængt gitter for at få lidt grønt at kigge på. En anden god idé er at hænge altankasser op. Således kan du spare på gulvarealet, men samtidigt få en masse planter, blomster eller krydderurter.

Find altanmøbler til en stor altan

Har du en stor altan, så er der langt flere muligheder, når det kommer til altanmøbler. Det er stadig en god idé at tænke i behov, men du har muligvis plads til at få opfyldt mange af dine behov og ønsker. Det kan være, at der er plads til både en hyggekrog samt et område med altanstole og altanbord. Det er ikke nødvendigvis kun altanmøbler, som du skal kigge efter, når du skal finde de rette møbler. Mange havemøbler passer nemlig også til store altaner. Kan du godt lide at tage et hvil udenfor, så kan du desuden overveje at købe en altansofa eller et loungesæt. Hos ILVA finder du et stort udvalg af altanmøbler og havemøbler, som du kan slænge dig i.

Tip til den store altan: Du kan med fordel skabe en hyggelig stemning på din altan med store og dekorative krukker, hvor du kan plante mindre frugttræer eller små opstammede buske.