Kurv
Kurv

Altanmøbler

Skab et hyggeligt uderum på din altan med vores udvalg af smarte og pladsbesparende altanmøbler. Uanset om din altan er stor eller lille, finder du her inspiration og løsninger til at indrette den perfekte oase. Fra stabelbare altanstole til stilfulde altansofaer – vi har alt, hvad du skal bruge for at skabe komfort og stemning på din altan. Udforsk vores brede sortiment og find de rette møbler til din altan.

Produkter: 83
Produkter:83
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 83

Sådan indretter du med smarte altanmøbler

Skab et hyggeligt og brugbart uderum på din altan ved at vælge smarte altanmøbler. Det kan være svært at finde de rette altanmøbler. Ved at tænke i behov og praktiske løsninger, kan du skabe en indbydende altan. Tænk gerne over hvad der er vigtigst for dig at lave på din altan. Vil du gerne nyde solen, grille med vennerne, slappe af med en kop kaffe eller dyrke blomster og krydderurter? Når du har gjort dig nogle af disse overvejelser, så er du klar til at finde de rette møbler til din altan.

Find altanmøbler til en lille altan

Hvis du har en lille altan, så skal der tænkes i kreative løsninger for at opfylde dine behov og ønsker. Hos ILVA kan du finde smarte altanmøbler, som ikke fylder for meget. Altanstole der kan klappes sammen, er funktionelle, da de kan sættes til side, når de ikke bliver brugt. Hængeborde er også funktionelle til en lille altan, da de ikke har bordben, som tager gulvplads. Hos ILVA kan du finde et udvalg af altansæt, som passer til små altaner. Du kan også indrette din lille altan med en skammel eller opbevaringsboks. Den rette skammel kan bruges som både altanbord og altanstol. En opbevaringsboks er også en god løsning, da du kan bruge den som et bord, hvis du blot tager en dug på. Derudover kan du opbevare hynder, pyntepuder og plaider væk i den.

Tip til den lille altan: Dekorer med hængeplanter i loftet, på væggene eller på et vægophængt gitter for at få lidt grønt at kigge på. En anden god idé er at hænge altankasser op. Således kan du spare på gulvarealet, men samtidigt få en masse planter, blomster eller krydderurter. Du kan altid få endnu mere inspiration i vores havekatalog

Find altanmøbler til en stor altan

Har du en stor altan, så er der langt flere muligheder, når det kommer til altanmøbler. Det er stadig en god idé at tænke i behov, men du har muligvis plads til at få opfyldt mange af dine behov og ønsker. Det kan være, at der er plads til både en hyggekrog samt et område med altanstole og altanbord. Det er ikke nødvendigvis kun altanmøbler, som du skal kigge efter, når du skal finde de rette møbler. Mange havemøbler passer nemlig også til store altaner. Kan du godt lide at tage et hvil udenfor, så kan du desuden overveje at købe en altansofa eller et loungesæt. Hos ILVA finder du et stort udvalg af altanmøbler og havemøbler, som du kan slænge dig i.

Tip til den store altan: Du kan med fordel skabe en hyggelig stemning på din altan med store og dekorative krukker, hvor du kan plante mindre frugttræer eller små opstammede buske.

Skab hygge og komfort på altanen med en sofa

Hvem vil ikke gerne starte dagen med kop varm kaffe eller te på altanen? Eller nyde de sidste stråler fra en lun sommersol om aftenen? Med vores udvalg af altanmøbler, har du gode muligheder for at indrette en hyggelig altan, hvor du kan nyde mange gode stunder – og hvis du vælger en sofa til altanen, kan du gøre stunderne ekstra behagelige.

Hos ILVA finder du sofaer til altanen i flere størrelser, så selv hvis du ikke er den heldige ejer af en kæmpe altan, er der gode chancer for at finde en løsning til dit uderum. Blandt vores udvalg kan du nemlig både finde en lille sofa til altanen og hele loungesæt til dig med masser af plads, ligesom vi har altansofaer i flere farver og materialer. Så der er næsten ingen undskyldning for ikke at indrette et hyggeligt og komfortabelt uderum – uanset størrelsen på din altan.