Kurv
Kurv
Produkter: 19
Produkter:19
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Betræk)
Farve
Viser 19 af 19
Loading...

Nakkestøtter giver ekstra komfort

En nakkestøtte bidrager til, at du sidder ekstra godt, når du skal slappe af i sofaen eller lænestolen. Nakkestøtter giver en bedre siddeposition, og du får den støtte, som du har brug for. Vi sidder ofte ned i mange timer i vores stue. Det er nemlig her vi slapper af, læser en god bog, ser film eller hyggesnakker med gæster og familie. Med en nakkestøtte til sofaen kan du bedre sidde ned mange timer uden at få ondt i nakken og ryggen. Nakkestøtten hjælper dig til at sidde med ret ryg og giver optimal støtte til nakke og hoved. Alle kan drage fordel af at have en nakkestøtte, men personer med tildens til smerter i nakke og ryg vil især finde glæde i at have en nakkestøtte til sofaen. En nakkepude til lænestolen kan også være dejlig at have, hvis du nyder at tage en lur i din lænestol.

Tip: Du kan med fordel overveje at tilkøbe yderligere sofatilbehør for at skabe lidt ekstra komfort og luksus. Du kan f.eks. tilkøbe en fodskammel, så du kan smide benene op efter en lang dag. En armbakke tilføjer også luksus, da du kan placere småting på armbakken f.eks. fjernbetjeningen, et glas vand eller dine læsebriller. På denne måde har du hele tiden hvad du skal bruge lige ved siden af dig.

Find et stort udvalg af nakkestøtter

Nogle af ILVAs sofaer og lænestole har allerede nakkestøtter inkluderet, men hvis dette ikke er tilfældet med din sofa, så kan du overveje at tilkøbe en nakkestøtte. Mange af vores nakkestøtter er en del af forskellige sofa-serier og lænestole-serier, så der er mulighed for at finde en nakkestøtte, som matcher dine stuemøbler. Alle vores nakkestøtter fås i et stilrent og alsidigt design, så der er rig mulighed for at finde en nakkestøtte til sofaen eller en nakkepude til lænestolen, der passer til din indretning. Uanset om du søger en grøn, blå eller sort nakkestøtte eller om du ønsker en nakkestøtte i stof eller læder, så har vi nakkepuder til din sofa. ILVAs nakkestøtter findes nemlig i mange forskellige former for materialer og farver. Det er helt optil dig om du vil have en nakkestøtte, der matcher din sofa eller om du ønsker at forsøge at blande farver og materialer.

Bonus info: ILVAs nakkestøtter er nemme at montere, og de fleste kan justeres i højden, så du kan tilpasse nakkestøtten, så den passer til dine præferencer. Derudover kan nakkestøtterne nemt flyttes på.