Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

En køjeseng til børn

Køjesenge er ideelle senge til børn. En køjeseng er en høj seng til børn, som er hævet fra gulvet. Fordelen ved en køjeseng er de mange muligheder, som sengen giver. En køjeseng kan f.eks. fås som dobbelt køjeseng, hvilket inkluderer to senge. Dette er især praktisk, hvis dine børn deler værelse. Køjesenge til børn er dog også gode til et enkelt barn. Her kan den ekstra seng benyttes, hvis der er overnattende kammerater på besøg. Køjesenge er funktionelle, fordi de frigiver gulvplads, så der er plads til andre børnemøbler i rummet.

Hvilken seng der passer til dit barn, afhænger i høj grad af barnets alder samt størrelse. Derudover er barnets motorik en vigtig faktor, da barnet skal føle sig sikker i at klatre op og ned ad køjesengens stige. For at sikre at dit barn får en god nattesøvn, så er det desuden afgørende, at køjesengen har en sengehest. En sengehest er et gelænder, som sørger for, at barnet ikke kan trille ud om natten. Sengehesten skaber trygge rammer for dit barn.

Anbefaling: Har I købt en dobbelt køjeseng med to senge? Vi anbefaler, at børn i alderen 8+ sover i den øverste seng, hvor børn i alderen 3+ kan sove i den nederste seng.

Køjesenge er ikke kun praktiske på børneværelser. En køjeseng kan også bruges som familie køjeseng i sommerhuset. Sommerhuse har nemlig ofte begrænset plads, og her kan en køjeseng til familien være en god løsning til at skabe ekstra sovepladser. Du kan eventuelt kigge efter en køjeseng til 3 personer, hvor køjesengen enten har tre etager eller hvor den nederste seng har en ekstra bred madras. Et andet godt tip til at skabe ekstra sovepladser i sommerhuset er at tilføje en sovesofa i stuen.

Køjeseng med opbevaringsmuligheder

Køjesenge til børn giver mulighed for opbevaring, da mange køjesenge har et åbent rum under den øverste seng. Her kan barnets sengetøj, favoritbøger, legetøj, m.m. opbevares. Du kan med fordel placere en kommode, kurve eller kasser til at holde styr på det hele. På denne måde kan du skabe en køjeseng med opbevaring og give dit barn en kombination af et lege- og sovemiljø. Hos ILVA kan du desuden få en køjeseng med opbevaring, hvor der er et integreret skrivebord. Vores Flexa køjeseng ”Classic Casa” fås nemlig både med stige, sofa og skrivebord. Denne Flexa køjeseng er perfekt til barnet eller teenageren, som gerne vil have plads til seng, skrivebord og overnattende venner.

Køjesenge til børn kan også åbne op for et væld af kreative muligheder. I kan f.eks. skabe en hule ved at hænge et tæppe eller forhæng op. Det vil skabe en hyggelig stemning på børneværelset. Tilføj gerne en lyskæde, en væglampe, plaider og puder for at fuldende hule-stemningen. Hulen vil uden tvivl give anledning til mange gode og sjove stunder, hvor barnet kan udfolde sin kreativitet og leg.

Hvis du ønsker at skabe et børneværelse, der indbyder til sjov og ballade, så kan du overveje en seng med rutsjebane. Du kan vælge en halvhøj seng med rutsjebane, som helt sikkert vil få dit barn til at starte dagen med et sus i maven. Det vil gøre det sjovere for dit barn at stå ud af sengen om morgenen.

Find en billig køjeseng hos ILVA

Hos ILVA finder du flere forskellige typer af junior køjesenge. De fås i flere forskellige størrelser, modeller og farver. Hvis det er svært at vælge, hvilken seng, som er den rette for dit barn, så er du velkommen til at kontakte os. Vi ønsker, at dit barn får den helt rigtige junior køjeseng eller anden type af seng. Vores medarbejdere står altid klar til at vejlede dig i dit lokale ILVA bolighus, og vi står også til rådighed i vores online chat.

Psst.. Hvis dit budget er begrænset, så kan du med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvor vi løbende har køjesenge til gode priser. Du kan altså være heldig at finde en forholdsvis billig køjeseng hos ILVA.