Kurv
Kurv

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge opbygges som udgangspunkt af tre forskellige lag og adskiller sig derfor fra andre senge, ved at være opbygget af flere madrasser. Det nederste lag udgøres af en boxmadras, herpå ligger en springmadras, og det øverste lag består af en topmadras. Den særlige konstruktion gør, at en kontinentalseng ofte er højere end andre typer af senge.

Vælg sengestørrelse:

Produkter: 58
Produkter:58
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
størrelse
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Viser 21 af 58

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng adskiller sig fra andre senge på flere måder. Den mest afgørende forskel er, at sengen er sammensat af flere forskellige madrasser. Det betyder at en kontinental seng oftest er højere end andre typer af senge. Herudover giver det sengen en form for luksuriøs hotelstemning, som mange drømmer om at få i soveværelset.

Det lyder næsten som noget fra eventyret om Prinsessen på ærten, og resultatet er da også en seng med en uovertruffen liggekomfort - selv for en ømskindet prinsesse.

Du kan få kontinentalsenge i forskellige størrelser, så du kan udnytte pladsen i dit soveværelse optimalt. Har du et lille soveværelse er det oplagt at vælge en kontinentalseng, som måler 140x200 cm, så sengen ikke fylder hele rummet. Mange vil nok foretrække en "rigtig" dobbeltseng med målene 180x200 cm. Og hvis du har et stort soveværelse med masser af plads, drømmer du måske om en ægte king size bed? Det finder du også hos ILVA. Vælg en kontinentalseng med målene 210x210 cm og oplev komforten ved at både du og din partner har god plads. Også selvom der i løbet af natten kommer børn snigende og lægger sig i smørhullet.  

Sammensæt din nye kontinentalseng hos ILVA

Har du først prøvet at ligge i en kontinentalseng, er der meget stor sandsynlighed for, at du aldrig kan vænne dig til andre senge igen. Dette er den helstøbte løsning, der vil give en usammenlignelig komfort. 

Hos ILVA finder du et stort udvalg af kontinentalmadrasser fra kendte mærker, hvor kvalitet og komfort er i fokus. Se blandt andet udvalget fra Nocturne, der er garant for god kvalitet til prisen. Eller hvad med luksus-modellen fra Wonderland eller Dunlopillo, hvis du drømmer om den ultimative komfort? Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til kontinentalsenge. Derfor får du også lidt mere luksus, hvis du vælger en dyrere model, end hvis du vælger en billig kontinentalseng. Men det betyder bestemt ikke, at du ikke får en god seng til prisen, hvis du vælger en af kontinentalsengene i en lavere prisklasse.

Husk tilbehøret til din seng

Det er vigtigt at være opmærksom på, om der medfølger ben eller meder til den kontinentalseng, du har udset dig. Hvis ikke anbefaler vi, at du husker at få tilkøbt det med det samme. Du finder naturligvis et stort udvalg af sengeben online. Klik her og se udvalget: Sengeben og -meder. Det er vigtigt at få løftet madrasserne i kontinentalsengen fri af gulvet, så madrasserne kan ventilere. Ellers risikerer du, at fugt ophobes i madrasserne, hvilket skaber grobund for bakterier og i værste fald skimmel. Og det vil forringe kontinentalsengens levetid, hvis ikke madrasserne kan komme af med den fugt, de optager fra din kropsvarme i løbet af natten.

Ønsker du, at sengen ikke bare skal være en seng, men i stedet en dekorativ del af indretningen, har du muligheden for at påmontere en sengegavl. En sengegavl skaber en stemning af luksus og velvære, hvilket ikke er så tosset i et soveværelse. Det samme gælder ILVAs lækre sengetøj. Det rigtige print på sengetøjet vil kunne skabe et rum, der overgår drømmene. En kontinentalmadras i selskab af en sengegavl og pænt sengetøj vil sammen kunne give dig en god nattesøvn i stilfulde omgivelser.

Få gode råd til at vælge den helt rigtig kontinentalseng

Alle som har prøvet at vågne radbrækkede op efter en overnatning på en halvflad luftmadras eller i en alt for blød seng ved, hvor stor betydning en ordentlig madras har for din søvn. Hvis madrassen ikke passer til din krop, vil en hel nattesøvn blive ødelagt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken en madras, du sover på. Fordi to mennesker ikke er ens, har to mennesker heller ikke de samme behov indenfor madrasser. Af den grund findes der et kæmpe udvalg af madrasser, hvor alle opfylder forskellige behov og ønsker.

Og det kan være lidt af en jungle om at finde den rigtige madras. Hvad skal du lige lede efter? Hvad er forskellen på medium- og fast affjedring? Hvad er forskellen på en latex topmadras og en celsius topmadras? Hvad er forskellen på en pocket fjedre og multipocket fjedre? Det ved ILVA, og vi har forsøgt at samle al vores viden i en madrasguide, som forhåbentlig kan klæde dig lidt bedre på til at vælge den helt rigtige seng for dig. Du finder madrasguiden her: Madrasguiden.

Kom og prøv vores kontinentalsenge

Når du skal købe en ny seng, er det vigtigt, at du får en madras, som passer til din krop og dine præferencer. For mange er det derfor en selvfølge, at de skal prøve at ligge i flere forskellige senge, før de finder den helt rigtige. Og du er da også meget velkommen i dit nærmeste bolighus, hvor vores faguddannede personale står klar med råd og vejledning. Vil du gerne være sikker på, at du kan komme til at tale med en af vores dygtige sengerådgivere, anbefaler vi, at du booker en aftale. Det er ganske gratis og uforpligtende, og du er samtidig sikker på, at vi har afsat tid til at guide dig godt igennem vores store udvalg af senge og madrasser. Du kan booke en aftale her: Book aftale med sengerådgiver. Her kan du vælge mellem en aftale i bolighuset eller et telefonopkald fra en sengerådgiver, så du kan sidde derhjemme foran computerskærmen og få vejledning, mens du køber seng online.