Få hjælp til at vælge din kontinentalseng

Har du bruge for hjælp til at finde den helt rigtige kontinentalseng, kan du booke en aftale med en af ILVAs sengerådgivere. Aftalen kan være i dit nærmeste bolighus eller via telefonen. Det er helt op til dig. Udfyld blot formularen her, så er du godt på vej: Book en aftale med sengerådgiver

 • Sengerådgivere

  Få den rigtige rådgivning, når du vælger ny seng

 • Prissikkerhed

  Vi sikrer prisen på din seng i 30 dage efter købet

 • Rentefri finansiering

  Få rentefri finansiering og betal over 10, 20 eller 50 mdr.*

 • Gratis levering

  Vi leverer hjem til dig, helt gratis

 • 90 nætters ombytningsret

  Prøv din seng i 90 dage, før du bestemmer dig

Kontinentalsenge

Viser 24 af 41
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 41
 • Sengerådgivere

  Få den rigtige rådgivning, når du vælger ny seng

 • Prissikkerhed

  Vi sikrer prisen på din seng i 30 dage efter købet

 • Rentefri finansiering

  Få rentefri finansiering og betal over 10, 20 eller 50 mdr.*

 • Gratis levering

  Vi leverer hjem til dig, helt gratis

 • 90 nætters ombytningsret

  Prøv din seng i 90 dage, før du bestemmer dig

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Mangler du inspiration til soveværelset?

Den nemme forvandling af soveværelset

Få stilen:

3 skønne soveværelser

7 smukke sengeopredninger

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng adskiller sig fra andre senge på flere måder. For det første er den relativt høj, og for det andet består den af tre lag. Det nederste lag udgøres af en boxmadras, herpå ligger en springmadras, og det øverste lag består af en topmadras. Topmadrassen har typisk en kerne af latex eller memory foam. Det lyder næsten som noget fra eventyret om Prinsessen på ærten, og resultatet er da også en seng med en uovertruffen liggekomfort - selv for en ømskindet prinsesse.

Du kan få kontinentalsenge i forskellige størrelser, så du kan udnytte pladsen i dit soveværelse optimalt. En af de største varianter, som du finder her på siden, er en kontinentalseng 180 x 210. Her får du ekstra længde på, så der er ekstra god plads til lange ben. Vi kan også tilbyde dig en med målene 210 x 210. Så får du en ægte king size bed, som ikke bare har plads til mor og far men også et barn eller to.

Sammensæt din nye kontinentalseng hos ILVA

Har du først prøvet at ligge i en kontinentalseng, er der meget stor sandsynlighed for, at du aldrig kan vænne dig til andre senge igen. Dette er den helstøbte løsning, der vil give en usammenlignelig komfort.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af kontinentalmadrasser fra kendte mærker, hvor kvalitet og komfort er i fokus. Se blandt andet udvalget fra Nocturne, der er garant for god kvalitet til prisen. Eller hvad med luksus-modellen fra Wonderland eller Dunlopillo, hvis du drømmer om den ultimative komfort? Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til kontinentalsenge. Derfor får du også lidt mere luksus, hvis du vælger en dyrere model, end hvis du vælger en billig kontinentalseng. Men det betyder bestemt ikke, at du ikke får en god seng til prisen, hvis du vælger en af kontinentalsengene i en lavere prisklasse.

Ønsker du, at sengen ikke bare skal være en seng, men i stedet en dekorativ del af indretningen, så har du muligheden for at påmontere en sengegavl. En sengegavl skaber en stemning af luksus og velvære, hvilket ikke er så tosset i et soveværelse. Det samme gælder ILVAs lækre sengetøj. Det rigtige print på sengetøjet vil kunne skabe et rum, der overgår drømmene. En kontinentalmadras i selskab af en sengegavl og pænt sengetøj vil sammen kunne give dig en god nattesøvn i stilfulde omgivelser.

Husk sengeben eller meder til kontinentalsengen

Det er vigtigt at være opmærksom på, om der medfølger ben eller meder til den kontinentalseng, du har udset dig. Hvis ikke anbefaler vi, at du husker at få tilkøbt det med det samme. Du finder naturligvis et stort udvalg af sengeben online. Klik her og se udvalget: Sengeben og -meder. Det er vigtigt at få løftet madrasserne i kontinentalsengen fri af gulvet, så madrasserne kan ventilere. Ellers risikerer du, at fugt ophobes i madrasserne, hvilket skaber grobund for bakterier og i værste fald skimmel. Og det vil forringe kontinentalsengens levetid, hvis ikke madrasserne kan komme af med den fugt, de optager fra din kropsvarme i løbet af natten.

Få gode råd til at vælge den helt rigtig kontinentalseng

Alle som har prøvet at vågne radbrækkede op efter en overnatning på en halvflad luftmadras eller i en alt for blød seng ved, hvor stor betydning en ordentlig madras har for din søvn. Hvis madrassen ikke passer til din krop, vil en hel nattesøvn blive ødelagt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken en madras, du sover på. Fordi to mennesker ikke er ens, har to mennesker heller ikke de samme behov indenfor madrasser. Af den grund findes der et kæmpe udvalg af madrasser, hvor alle opfylder forskellige behov og ønsker.

Og det kan være lidt af en jungle om at finde den rigtige madras. Hvad skal du lige lede efter? Hvad er forskellen på medium- og fast affjedring? Hvad er forskellen på en latex topmadras og en celsius topmadras? Hvad er forskellen på en pocket fjedre og multipocket fjedre? Det ved ILVA, og vi har forsøgt at samle al vores viden i en madrasguide, som forhåbentlig kan klæde dig lidt bedre på til at vælge den helt rigtige seng for dig. Du finder madrasguiden her: Madrasguiden.

Kom og prøv vores kontinentalsenge

Når du skal købe en ny seng, er det vigtigt, at du får en madras, som passer til din krop og dine præferencer. For mange er det derfor en selvfølge, at de skal prøve at ligge i flere forskellige senge, før de finder den helt rigtige. Og du er da også meget velkommen i dit nærmeste bolighus, hvor vores faguddannede personale står klar med råd og vejledning. Vil du gerne være sikker på, at du kan komme til at tale med en af vores dygtige sengerådgivere, anbefaler vi, at du booker en aftale. Det er ganske gratis og uforpligtende, og du er samtidig sikker på, at vi har afsat tid til at guide dig godt igennem vores store udvalg af senge og madrasser. Du kan booke en aftale her: Book aftale med sengerådgiver. Her kan du vælge mellem en aftale i bolighuset eller et telefonopkald fra en sengerådgiver, så du kan sidde derhjemme foran computerskærmen og få vejledning, mens du køber seng online.