Kurv
Kurv

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge opbygges som udgangspunkt af tre forskellige lag og adskiller sig derfor fra andre senge, ved at være opbygget af flere madrasser. Det nederste lag udgøres af en boxmadras, herpå ligger en springmadras, og det øverste lag består af en topmadras. Den særlige konstruktion gør, at en kontinentalseng ofte er højere end andre typer af senge.

Vælg sengestørrelse:

Produkter: 53
Produkter:53
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Størrelse
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Viser 21 af 53

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng adskiller sig fra andre senge på flere måder. Den mest afgørende forskel er, at sengen er sammensat af flere forskellige madrasser. Det betyder at en kontinental seng oftest er højere end andre typer af senge. Herudover giver det sengen en form for luksuriøs hotelstemning, som mange drømmer om at få i soveværelset.

Det lyder næsten som noget fra eventyret om Prinsessen på ærten, og resultatet er da også en seng med en uovertruffen liggekomfort - selv for en ømskindet prinsesse.

Du kan få kontinentalsenge i forskellige størrelser, så du kan udnytte pladsen i dit soveværelse optimalt. Har du et lille soveværelse er det oplagt at vælge en kontinentalseng, som måler 140x200 cm, så sengen ikke fylder hele rummet. Mange vil nok foretrække en "rigtig" dobbeltseng med målene 180x200 cm. Og hvis du har et stort soveværelse med masser af plads, drømmer du måske om en ægte king size bed? Det finder du også hos ILVA. Vælg en kontinentalseng med målene 210x210 cm og oplev komforten ved at både du og din partner har god plads. Også selvom der i løbet af natten kommer børn snigende og lægger sig i smørhullet.  

Sammensæt din nye kontinentalseng hos ILVA

Har du først prøvet at ligge i en kontinentalseng, er der meget stor sandsynlighed for, at du aldrig kan vænne dig til andre senge igen. Dette er den helstøbte løsning, der vil give en usammenlignelig komfort. 

Hos ILVA finder du et stort udvalg af kontinentalmadrasser fra kendte mærker, hvor kvalitet og komfort er i fokus. Se blandt andet udvalget fra Nocturne, der er garant for god kvalitet til prisen. Eller hvad med luksus-modellen fra Wonderland eller Dunlopillo, hvis du drømmer om den ultimative komfort? Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til kontinentalsenge. Derfor får du også lidt mere luksus, hvis du vælger en dyrere model, end hvis du vælger en billig kontinentalseng. Men det betyde