Kurv
Kurv
Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 13 af 13

Få styr på hjemmearbejdspladsen med et godt skrivebord

Uanset, om du arbejder hjemmefra eller ej, er et skrivebord næsten uundværligt i hjemmet. Et hjem uden en eller flere computere og tablets er efterhånden blevet et særsyn, og det rette arbejdsbord kan være en både funktionel og stilren parkeringsplads for familiens elektronik.

Mange har et separat arbejdsværelse eller kontor, hvor et skrivebord er centrum, men ofte ses det også, at bordet får plads i stuen eller soveværelset, hvor det både fungerer som arbejdsplads og aflastningsbord. Det er derfor vigtigt både at se på funktionalitet og design, men husk også at tage højde for hvilken arbejdsstilling, du foretrækker at sidde i. Det rette arbejdsbord kan lette din hverdag betragteligt, mens det forkerte kan være næsten ulideligt at opholde sig ved. Tænk dig derfor godt om, inden du træffer dit valg. 

Mange funktioner og høje krav til vores skriveborde

ILVAs sortiment beviser, at et arbejdsbord ikke behøver at være kedeligt for at være funktionelt. Et skrivebord af glas er også meget eftertragtet i dag. Vælger du et skrivebord af glas fra ILVA, sikrer du dig et robust og slidstærkt bord. Endelig kan du vælge en chatolinspireret model, der giver dig mulighed for at gemme arbejdspladsen helt væk, så du ikke bliver stresset af papirbunkerne eller den summende computer.

Flere af vores modeller egner sig også til børn. For at få den bedste komfort, anbefaler vi, at du samtidig indretter din arbejdsplads med en af de mange kontorstole fra ILVA. Har du brug for ekstra opbevaringsplads, kan du forny kontoret med en af vores stilrene og rummelige kontoreoler. Vi har også et stort udvalg af hylderopslagstavler og andet tilbehør til kontoret, der gør pladsen omkring skrivebordet mere overskueligt.  

Som altid, når du handler hos ILVA, sikrer vores prisgaranti og kæmpe sortiment dig, at du får et kvalitetsmøbel efter dit hjerte til den bedst mulige pris i forhold til kvaliteten.