Kurv
Kurv

LED pærer

Produkter: 22
Produkter:22
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 22

LED pærer – fremtidens lyskilde

LED pærer bliver mere og mere populære i de danske hjem. LED pærer er fremtidens lyskilde, fordi de har et lavt strømforbrug samt en længere levetid. Levetiden for LED pærer er op til 30 gange længere end ved traditionelle glødepærer. Derudover kan du spare op til 70 % i dit energiforbrug med LED pærer. Denne type pære er altså fordelagtig for både dig som forbruger, og de er også mere fordelagtige for miljøet end glødepærer er.

Det skal du vide om LED pærer

Når du skal købe den rette LED pære, så skal du se efter lumen og kelvin. Lumen afgør mængden af lys, LED pæren sender ud i rummet. En god huskeregel er følgende: Jo højere lumen-værdi, jo kraftigere lys får du. Vi anbefaler mellem en LED pære med 250 lumen til hyggehjørnet eller soveværelset, 470 lumen til stuen og 800-1000 lumen til køkkenet samt til over spisebordet.

Kelvin angiver lysets farve og temperatur. En god huskeregel er følgende: Jo højere Kelvin-værdi, desto koldere er lyset. Så hvis du ønsker et koldt lys, skal du gå efter en LED pære med høj Kelvin-værdi, og hvis du ønsker et varmt lys, skal du gå efter en LED pære med lav Kelvin-værdi.

LED pærer i alle former og størrelser

Hos ILVA har vi nogle af de bedste LED pærer, og du finder også et stort udvalg af LED spot pærer og lamper. Vi tilbyder både små og store LED pærer samt aflange og runde pærer. Derudover har vi dæmpbare LED pærer, som gør det muligt at skabe et behageligt lys i hjemmet. Vi har jævnligt forholdsvis billige LED pærer på hjemmesiden og i bolighusene.

Du kan som udgangspunkt finde følgende størrelser og typer LED pærer i vores sortiment:

• E27 LED pærer
• E14 LED pærer
• GU10 LED pærer
• 12V LED pærer
• G4 LED pærer
• G9 LED pærer

E27 LED pærer bruges som regel af de traditionelle 25W, 40W og 60W E27 glødepærer. Er du i tvivl om hvilken LED pære, du skal have fat i, så er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere i bolighusene eller skrive til os i vores online chat på ilva.dk.

Er du nysgerrig på mere viden, tips eller tendenser inden for belysning og lamper? Læs vores inspirerende blogindlæg ”Lad der blive lys i dit hjem”.