Kurv
Kurv

Trekvartsenge

Halvandenmandssenge eller trekvartsenge, som de også kaldes, er ideelle til det lille soveværelse, til gæsteværelset eller til de lidt større børns værelser, hvor der gerne skal være plads til en overnattende legekammerat. Typisk måler de 120 eller 140 cm i bredden, hvilket gør dem rigtig velegnede til rum, hvor der  ikke er plads til en stor seng.

Produkter: 76
Produkter:76
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 120 x 200 cm
Størrelse: 140 x 200 cm
Størrelse: undefined
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Brand
Størrelse
Viser 21 af 76

Se udvalget af "halvandenmandssenge" i ILVA

Selvom de færreste måske ligefrem drømmer om at have en trekvartseng i soveværelset, så er der faktisk fint med plads til, at to personer kan ligge ved siden af hinanden. Mange vil dog opleve, at en rigtig dobbeltseng bliver nødvendig, når man indimellem har børn liggende i smørhullet. Så kan det hurtigt blive lidt trangt i en halvandenmandsseng.

Hvorfor vælge en trekvartseng?

Det siger næsten sig selv, at den helt store fordel ved en trekvartseng i forhold til en rigtig dobbeltseng er, at de fylder mindre. Så hvis du bor småt, er det i vores udvalg af trekvartsenge, du skal lede efter din nye seng. Til gæsteværelser eller i sommerhuset, hvor det ikke er hver eneste nat, der sover nogle i sengen, er det også oplagt at vælge en lidt mindre seng, som ikke fylder hele lokalet op, men hvor der alligevel er fin plads til, at to personer kan ligge ved siden af hinanden.

Hvis du og din partner har meget forskellige behov, når det kommer til madrassen, så er det måske en knapt så god idé at vælge en halvandenmandsseng. De består nemlig af én stor primær madras og en fælles topmadras. På den måde kan den ene ikke vælge en lidt blødere madras end den anden. Hvis I derimod har nogenlunde samme præferencer, eller hvis det er en seng, I sjældent vil benytte, så er det for de fleste helt ok med en trekvartseng.