Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Tidløse ovale spiseborde

Nogle former er tidløse. Vi taler om former, som aldrig af mode, men altid kan få en plads i den moderne boligindretning. Én af de former er den ovale.

Særligt ovale spiseborde er en indretningsklassiker. For selvom trends skifter, stilarter går af mode og nye materialer finder deres vej ind i boligindretningen, så er det næsten altid muligt at finde et ovalt spisebord i en moderne møbelbutik.

Den ovale form er også perfekt til alle jer, der bruger spisebordet til andet end at spise. Her er der for eksempel god plads til at dække op til en omgang brætspil. Og bliver I mange til spilaftenen, så er det blot om at vælge et ovalt spisebord med udtræk.

Hvilket ovale spisebord passer til din stil?

Et ovalt eller elispseformet spisebord er som sagt en klassiker og er elegant i sig selv, men du kan skabe dit eget udtryk gennem valg af materialer.

Materialet kan for eksempel være med til at give dit ovale bord et mere klassisk eller moderne udtryk:

  • Træ: Ovale spiseborde i træ passer perfekt ind i den nordiske indretning, og hvis du er til ny nordisk med et klassisk tvist, så er et ovalt spisebord i eg er godt valg.
  • Marmor: Marmor er et moderne materiale, og vælger du et ovalt spisebord i marmor er det et både moderne og vovet valg til dig, der elsker at anvende tidens trends i en personlig indretning.
  • Praktisk laminat: Laminatborde er praktisk som spiseborde, da de er slidstærke og nemme at rengøre. Du vil ofte kunne finde hvide og sorte ovale spiseborde i laminat.

Opnå ekstra plads med ovale spiseborde med udtræk

Flere af vores ovale spiseborde er med udtræk, hvilket er perfekt til dig, der gerne vil have mulighed for at skabe plads til ekstra gæster. Når du vælger et ovalt bord med udtræk, er der som regel tale om et bord med dertilhørende tillægsplader.

Ovale spiseborde med plader er også velegnede til mindre hjem.

Hvis du bor småt, kan du også overveje at vælge et lille og rundt spisebord og opnå den ovale form gennem udtræk, når der er gæster. Eller hvad med et hvidt ovalt spisebord med udtræk? Så tager bordet ikke så meget af lyset i rummet, selvom der er plads til mange omkring det.

Psst… Hvis du vil have ekstra meget plads for pengene, kan du også finde et ovalt spisebord på tilbud.