Kurv
Kurv
Produkter: 12
Produkter:12
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 12 af 12

Kast lys over din bolig med flotte væglamper

Er du på udkig efter nye væglamper til entréen, til soveværelset eller til bryggerset? Uanset hvor dine lamper skal placeres, hvordan de skal se ud og hvad de må koste, så tør vi næsten godt love, at du i ILVA kan finde en væglampe, der falder i lige netop din smag og opfylder dine behov. Vi har væglamper i et enkelt og stilfuldt design, vi har lamper i et lidt mere moderne og våget look. Og så har vi de gamle retor-klassikere, som mange sikkert genkender fra sommerhuset nemlig de ikoniske Ball-lamper designet af Benny Frandsen. Der er med andre ord rig mulighed for at finde en lampe, der passer til dit hjem, uanset hvordan du ellers har indrettet dig.

Væglamper findes som alle andre lamper desuden i et væld af farver og materialer. Du kan naturligvis vælge den sikre vej og gå med en hvid eller en sort væglampe, der ikke vækker opsigt. Mangler du praktisk belysning over kommoden i entréen eller på væggen ved køkkenbordet kan det være rigtig fint at vælge en lidt neutral farve, der ikke fylder for meget i rummet. Skal du omvendt købe en ny natlampe til soveværelset eller til børneværelset, så kan du sagtens gå efter en model i en farve, der passer til rummets indretning. Vælg også gerne materialer, der passer ind i rummets øvrige indretning. Hos ILVA finder du et udvalg af væglamper i metal, ligesom du an vælge mellem forskellige væglamper med glasskærm.

Stilfulde væglamper til alle rum

Alle rum i hjemmet har brug for lyskilder, men ikke alle rum har brug for samme slags lys. I stuen må lyset gerne være dæmpet og hyggeligt. Det samme gælder soveværelset, hvor det dog gerne må være en god lampe ved sengen, hvis du er en af dem, der nyder at læse en god bog inden sengetid. Her er det oplagt at vælge en væglampe, der kan justeres, så lyset falder mest optimalt. Har du desuden overvejet om en væglampe med indbygget hylde kunne være den ideelle sengelampe for dig? Her er flere modeller at vælge imellem - eksempelvis finder du den ikoniske Ball-lampe i en ny udgave med både hylde og usb-stik.

Har du en kontorplads i hjemmet, så skal der også her være et godt og skarpt lys, hvor du kan sidde og koncentrere dig om arbejdet. Flere og flere arbejder hjemmefra, derfor er kontorpladsen pludselig blevet et sted, hvor vi opholder os i mange timer ad gangen og ofte om aftenen, hvor hyggebelysningen har indfundet sig i hjemmet. For at lyset bliver koncentreret i det område, hvor vi har behov for et stærkere lys, kan væglamper være en rigtig god løsning. De fylder mindre end almindelige lamper og giver et godt lys til at læse og arbejde i. Her er det dog også rigtig vigtigt, at du vælger en lampe, der kan indstilles og gerne en lampe med en lang arm, så lyset kan flyttes efter behov.

Også i stuen kan væglamper være en rigtig fin lyskilde ved siden af sofaen eller ved dine yndlingslænestol. Og også når du skal vælge en lampe til stuen, er der mange forskellige modeller at vælge mellem.

Væglampe med USB - den perfekte natlampe?

Vi ved det jo egentlig godt. Vi skal forsøge at undgå, at vores smartphone finder vej ind i soveværelset, så vi ikke ligger og kigger op i den lysende blå skærm lige inden sengetid og dermed får sværere ved at falde id søvn. Og det er selvfølgelig heller ikke hensigtsmæssigt, hvis man bliver vækket af notifikationer og beskeder om natten. 

Men omvendt er der mange, som bruger telefonen som vækkeur, og i nogle sammenhænge kan det også være rigtig praktisk, at telefonen er lige ved hånden, når vi vågner om morgenen. Mange benytter også natten til at lade telefonen op, så den er klar til næste dag. Og tilhører du den gruppe af mennesker, så er en væglampe med indbygget USB det helt oplagte valg, når du skal købe en ny natlampe.

En væglampe med USB kan selvfølgelig også placeres i andre rum end lige soveværelset - eksempelvis i gangen eller i køkkealrummet, hvor familien ofte opholder sig, når de er hjemme sammen.