Kurv
Kurv

Sengerammer

Løft din boksmadras til et helt nyt niveau med en sengeramme fra ILVA.

Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Sengerammer for de moderne og detaljeorienterede

Sengerammer løfter den kedelige boxmadras op på et helt nyt niveau. En boxmadras i sig selv er meget firkantet og er helt uden pyntende detaljer. Dette falder i nogens smag, mens andre kan godt lide lidt ekstra dekoration i rummet. En sengeramme i et lækkert materiale og moderne detaljer sætter prikken over i’et. Den helt rigtige soveværelsesindretning afhænger af din smag og behov. Men en ting er i hvert fald sikkert – det er her, hvor du skal slappe af og være dig selv. Soveværelset er rummet, hvor batterierne skal lades op og bekymringerne sættes til side. Rummet skal give en fornemmelse af ro og orden, så du kan ånde lettet op efter en lang dag med e-mails og kaos. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis, når rummet skal indrettes.

Gennemfør indretningen med en sengeramme

Sengerammer er soveværelsets finish – det sidste touch i indretningen af et af husets vigtigste rum. ILVAs sortiment er tilpasset således, at du kan være sikker på at finde det, du leder efter. Vi har en sengeramme til den romantiske stil, hvor sengen bliver pyntet med blomstrede puder, og vindueskarmen er fyldt med stearinlys. Den hedder VALENTINE og er en del af vores omtalte ”Everyday Low Price” linje. Den linje er skabt til dig, der gerne vil gennemføre indretningen indenfor en budgetvenlig ramme. Det gode ved netop denne sengeramme er, at vi har et matchende sengebord, så du kan fuldende indretningen af dit soveværelse. Ikke nok med, at vi har matchende møbler, så har vi også et forbløffende udvalg af pyntegenstande og de sidste detaljer til indretningen. En time hos ILVA kan hurtigt blive til flere – på den gode måde – når du først lader dig inspirere af vores sortiment. Hurtigt vil du finde ting til soveværelset, såvel som resten af hjemmet, som du absolut ikke kan undvære.

Fornyelse til soveværelset

Den rigtige madras kan tage langt tid at finde. Det kræver mange timer i din lokale ILVA for at finde præcist den madras, der passer til dig og din kropsbygnings behov. To kroppe er ikke ens, hvor det samme gælder for madrasser. Det er derfor en tidskrævende affære at finde den rigtige madras, men når den er fundet, vil du takke dig selv i uendeligheder. Sengerammen, derimod, er langt nemmere at skifte ud. Ganske simpelt kan madrassen fjernes og placeres i en ny sengeramme, uden de helt store problemer. Når moden skifter, eller soveværelset trænger til fornyelse, kan du med lethed skifte sengerammen ud. Modernisering og fornyelse har derfor aldrig været nemmere. Og når vi nu er i gang, så er priserne ganske budgetvenlige. Det betyder, at en ekstra pyntepude eller et farverigt sengebord vil ikke være udenfor rækkevidde. Der er intet bedre end en gennemført indretning. Så slip fantasien løs hos ILVA. Det vil du med garanti ikke fortryde.