Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 23 af 92

Jeres favoritter i denne kategori

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen stue

Vælg det perfekte sofabord til din stue

3 tips til læsehjørnet

Opdater stuen - billigt og lynhurtigt

Køb en lækker lænestol i læder

Hvis man først én gang har ejet en god lænestol, så vil man aldrig undvære den igen - og man vil nødig overlade pladsen til andre, når der skal slappes af til en god film eller med en god bog. Hos ILVA finder du et stort udvalg af lænestole med læderbetræk, der udover at have en god siddekomfort også er et dekorativt element i indretningen af din stue.

Placér lænestolen lige der, hvor du bedst kan lide at opholde dig, og du vil kunne se frem til mange timers afslappende ophold her. Og når du er i gang, er det måske en god idé at købe to stole, så du ikke risikerer, at der er nogen, der tager din plads? Kombinér lænestolene med et fint hjørne- eller bakkebord og få en hyggekrog i stuen, som er oplagt til samtale og hygge over en kop kaffe eller et godt glas rødvin.

Læderlænestole med enestående siddekomfort fra Stressless

Hvis du vil give dig selv optimale muligheder for at sidde godt - og slappe af, skal du vælge en lænestol, som giver støtte og kan justeres efter netop dine behov. Og det er her, Stressless kommer på banen. Gennem mange år har Stressless udviklet en omfattende serie af lænestole, som tilbyder netop perfekt støtte af kroppen og som kan justeres på flere forskellige måder.

Du finder et stort udvalg af Stressless lænestole i læder her på siden, så du kan frit vælge mellem de mange forskellige modeller, størrelser og farver. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge os i bolighusene, hvor vores dygtige personale står parat til at give dig den bedste vejledning, inden du køber din nye stol.