Kurv
Kurv
Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 20 af 20

Vælg et 8 personers spisebord og få plads til alle

Med et spisebord til 8 personer kan du samle alle dem, du holder af til kvalitetstid. Vi er mange, der elsker at nyde et skønt måltid og hygge i timevis med vores gæster. Ved at vælge et spisebord til 8 personer får du et rummeligt spisebord, hvor der er plads til både venner og familie. I vil kunne nyde mange timer sammen rundt om spisebordet. Spisebordets store bordoverflade skaber en stemning af inklusion, og I vil helt naturligt få lyst til at samle jer i spisestuen.

Hvis du har brug for plads til flere end 8-10 personer rundt om dit 8 personers spisebord, så kan du overveje udtræk. Ved at vælge et spisebord med udtræk kan du finde plads til flere gæster. Hos ILVA kan du både få et kvadratisk og rundt spisebord til 8 personer med udtræk. Det er nemt og hurtigt at folde dit spisebord med udtræk ud. Udtrækket er integreret i spisebordet, men vi har også spiseborde med tillægsplader, hvor de følger med ved siden af og kan påsættes og tages af efter behov. Det er helt optil dig, om du foretrækker udtræk eller tillægsplader. Uanset hvad du vælger, så er vi sikre på, at du bliver glad for at have et stort spisebord til 8 personer med mulighed for mange siddepladser.

Rundt eller kvadratisk spisebord til 8 personer?

Vores spiseborde fås både som rundt og kvadratisk spisebord til 8. Et rundt spisebord til 8 personer kan bidrage til samvær og virke ”samlende”. Hvorimod et kvadratisk spisebord til 8 personer har en aflang og klassisk form og kan virke som et mere sikkert valg. Mange synes, at et kvadratisk spisebord er nemmere at indrette med, men et rundt spisebord kan derimod give hjemmet luft og lethed. Hos ILVA ser vi fordele ved både et rundt og kvadratisk spisebord til 8 personer, så vi anbefaler, at du vælger dét spisebord, som passer til din stil og dit behov.

Mål på spisebord til 8 personer: Der findes mange forskellige størrelser, når det kommer til spiseborde. Hvis du søger et 8 personers spisebord, så skal det gerne have en længde på 260 cm. Hvis du søger et rundt spisebord 8 personer, så gå efter en stor diameter.

Hold dit spisebord 8 personer pænt og rent

Hos ILVA kan du finde 8 personers spiseborde i mange forskellige stilarter og materialer. Vi har spiseborde i alt lige fra marmor, glas, træ, laminat, linoleum og metal. Der er fordele og ulemper ved næsten alle materialer, men hvis du gerne vil have et spisebord, som er nemt at vedligeholde, så kan du overveje et spisebord i laminat eller linoleum. Disse typer af spiseborde er nemme at vedligeholde og kan holde sig pæne og rene i mange år frem. Uanset hvilket materiale du vælger til dit spisebord, så anbefaler vi, at du læser vores plejeguide. Vores plejeguide hjælper dig til at passe godt på dine møbler.

Psst.. Husk at tilkøb en loftlampe, en smuk vase eller fyrfadsstage samt siddehynder for at fuldende looket i din spisestue.