Kurv
Kurv
Produkter: 168
Produkter:168
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 168

Skabe til alle behov

Et skab kan bruges mange steder i hjemmet og kan anvendes til forskellige formål. Skabe er en praktisk løsning til opbevaring af alt lige fra tøj til boligtilbehør. Vi har alle brug for opbevaringsplads og her kan skabe rumme en del indhold. Især skabe med låger er populære, da de giver mulighed for at skjule de ting, som vi ikke vil vise frem. Det er ideelt at placere skabe i entréen, stuen, soveværelset eller på kontoret. Du kan få skabe i mange stilarter og materialer. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så kan du helt sikkert finde et skab, der passer ind i din indretningsstil. Hos ILVA har vi nemlig et stort udvalg af skabe med låger, skabe med skuffer, skabe med hylder og mange flere modeller.

Bonus info: Der er ikke nogen standarddybde for et skab, men et rummeligt skab er som regel mellem 50-60 cm dybt. Er rummet, hvor skabet skal stå, ikke så stort, så kan du dog sagtens finde et lille og smalt skabt.

Vælg det rigtige skab

Der er mange forskellige skabe på markedet, og det kan derfor være svært at vælge det helt rigtige skab. Når du skal købe et nyt skab, så kan du med fordel bruge et par minutter på at reflektere over følgende punkter:

• Hvad skal skabet indeholde?
• Hvad er dit budget til et nyt skab?
• Skal det være et lavt skab eller et højt skab?
• Har du brug for et skræddersyet skab til en skråvæg?
• Skal det være et lille og smalt skab eller et dybt skab?
• Har du behov for et skab med hylder eller et skab med skuffer?
• Hvilken indretningsstil har dit hjem og hvilket skab vil passe hertil?

Når du har reflekteret over overstående punkter, så er du godt på vej henimod at finde det helt rigtige skab. Det er meget individuelt, hvilket skab som man søger. Derudover er det også meget individuelt, hvordan man gerne vil indrette sit skab. Måske har du brug for et skab med hylder eller måske har du brug for et skab med skuffer? Det kan også være, at du foretrækker en bøjlestang i dit skab, hvis du vil bruge skabet som garderobeskab. Bøjlestænger er praktiske til ophængning af skjorter, jakkesæt og kjoler, da tøjet undgår at blive krøllet, når det hænger på bøjler. Et skab med hylder er mere praktisk til opbevaring af strik, undertøj, strømper og accessoires.

Tip: Hos ILVA kan du designe dit helt eget Spinta skab. Du kan designe skabe lige her eller få hjælp til sammensætningen af skabet i dit nærmeste ILVA bolighus.

Indret med et moderne skab

Skabe fås i mange forskellige materialer. Med et metalskab eller et glasskab kan du f.eks. skabe et råt look. Din indretning vil syne mere rustik med et metalskab og give dit hjem et industrielt udtryk. Metal skabe og glas skabe passer desuden til mange forskellige indretningsstile, så det vil helt sikkert også passe ind i dit hjem.

Et sort skab passer også ind de fleste hjem, da den sorte farver går godt til alle farver. Med et sort skab kan du også skabe kontrast til et hjem, der har mange lyse møbler. Hvis du ønsker at tilføre mere varme i dit hjem, så kan du med fordel vælge et skab i rattan eller et skab med fletlåger. Et rattan skab giver liv i indretningen og er god til at skabe balance i et rum med kølige farver og materialer.

Fordele ved et væghængt skab

Hos ILVA kan du finde væghængte skabe. Et væghængt skab er et perfekt skab til stuen, da det kan bruges som tv-møbel. Derudover er et væghængt skab praktisk, fordi det ikke optager gulvareal, og så er det nemt at komme til med støvsugeren. Et vægthængt skab giver desuden et let udtryk i indretningen.

Væghængte skabe fås i mange forskellige modeller. Et vitrineskab kan være et godt bud på et væghængt skab. Et vitrineskab er et glasskab, hvor du kan se skabets indhold gennem glasset. Du kan bruge dit glas til at vise dine vaser, lysestager eller smukke drikkeglas frem. Vitrineskabet er altså oplagt at bruge som skab til stuen eller spisestuen. Du kan dog også bruge det på dit kontor til opbevaring af bøger og papirer. Hvis du har personfølsomme dokumenter eller værdifulde genstande, så bør du dog overveje at købe et skab med lås.

Indret med skabe i bryggerset

Bryggerset er det første sted, som vi møder, når vi kommer hjem. Det kan virke indbydende både for gæster med et ryddeligt bryggers, men det vil helt sikkert også give dig selv en ro, når du kommer hjem efter en lang dag. For at holde dit bryggers ryddeligt, så har du behov for opbevaring. Her er skabe til bryggerset et must. Et bryggers flyder nemlig ofte med overtøj, vasketøj, osv. Med bryggers skabe kan du nemt gemme alt lige fra rengøringsartikler til sko væk. Du kan også bruge bryggers skabe til at skjule din vaskemaskine og tørretumbler. For at skjule dine hårde hvidevarer, så skal du vælge skabe med låger f.eks. skydelåger. Husk at tilkøb kurve og kasser til opbevaring af f.eks. nøgler, huer og vanter. Det vil hjælpe dig til at skabe overblik over alle dine småting.

Tip: Vælg et skab med spejl til dit bryggers. Et skab med spejl er praktisk, da spejlet får dit bryggers til at syne større. Derudover er et spejl et must i bryggerset, så du lige kan tjekke, at håret og tøjet sidder som det skal inden du skal ud ad døren.

Find billige skabe hos ILVA

Hos ILVA har vi skabe i alle prisklasser, så du kan sagtens finde et billigt skab, hvis du har et begrænset budget. Vi har desuden løbende tilbud på skabe, så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev eller hold øje med tilbudssiden, hvis du ønsker at finde et billigt skab. Vi har mange gode løsninger og står altid klar til at vejlede dig i din købsproces – uanset hvad dit budget er.