Kurv
Kurv

Vedligeholdelsesfrie havemøbler

Vedligeholdelsesfrie havemøbler

Vil du gerne slippe for at bruge tid på at rengøre og pleje dine havemøbler? Med vedligeholdelsesfrie havemøbler kan du slippe for besværet. Du kan i stedet bruge tiden på at nyde din have i et roligt og afslappende tempo. Vedligeholdelsesfrie havemøbler tåler det danske vejr, som kan byde på både blæst og regn. Havemøbler i vedligeholdelsesfrit design behøver desuden ikke at være kedelige at se på. ILVAs vedligeholdelsesfrie havemøbler er fremstillet i et design, hvor vi ikke er gået på kompromis med udtrykket. Du kan altså sagtens finde vedligeholdelsesfrie havemøbler, der både er praktiske og smukke at se på. Designet på ILVAs vedligeholdelsesfrie havemøbler er stilrent og moderne.

Få et overblik over vedligeholdelsesfrie havemøbler

ILVAs vedligeholdelsesfrie havemøbler består af holdbare materialer. Der findes mange forskellige materialer, der kræver ingen eller minimal pleje. Det bliver derfor ofte et spørgsmål om udseende, når du skal vælge hvilke vedligeholdelsesfrie havemøbler, du skal købe. Herunder giver vi dig et overblik over, hvilke havemøbler i vedligeholdelsesfrit design, der er på markedet.

  • Vedligeholdelsesfrit træ: Hvis du søger havemøbler i vedligeholdelsesfrit træ, så kan du med fordel vælge havemøbler i teaktræ. Teak er et vedligeholdelsesfrit træ, da træet indeholder meget olie. Det er olien, som gør teak til et vedligeholdelsesfrit træ, da olien er modstandsdygtig overfor svamp. Det er dog en god idé at give vedligeholdelsesfrit træ en oliebehandling én gang årligt. Da teak er en meget vedligeholdelsesfri træsort, tåler det desuden hårde vejrforhold.

  • Havemøbler i aluminium: Aluminium er et stærkt og rustfrit metal, som ikke vejer særlig meget. Du kan derfor nemt flytte rundt på dine havemøbler i aluminium. Derudover kan havemøbler i aluminium stå ude hele året rundt uden at få slid. Havemøbler i aluminium er både praktiske og dekorative. Havemøbler i aluminium giver din have eller din terrasse et rustik og industrielt udtryk, som kan skabe en smuk kontrast til havens grønne farver.

  • Nonwood havemøbler: Nonwood havemøbler er produceret i materialet polywood. Polywood er et plastikmateriale, der ligner træ. Med nonwood havemøbler kan du altså få havemøbler, der ligner træmøbler, men kun kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at du lægger et havemøbelovertræk over dine nonwood havemøbler i de kolde vintermåneder. Hos ILVA kan du både få nonwood haveborde og nonwood havestole, der føles som træ og har samme udtryk som træ. Nonwood havemøbler får dog ikke samme patina, som traditionelle træmøbler får. Hvis du elsker patina, så kan du i stedet overveje at vælge vedligeholdelsesfrit træ som f.eks. teaktræ.

  • Havemøbler i granit: Hvis du elsker naturmaterialer, så kan du også overveje at købe et vedligeholdelsesfrit havebord i granit. Granit er en stenart, der kan tåle al slags vejr.

  • Havemøbler i textilene: Du kan med fordel vælge havestole fremstillet i materialet textilene. Sæder og ryglæn i textilene er holdbare og vejrbestandige. Derudover er materialet behageligt at sidde på, og materialet tørrer hurtigt. Der er altså mange fordele ved at vælge vedligeholdelsesfrie havestole i textilene.

  • Havemøbler i polyrattan eller rattan: Polyrattan eller rattan ligner kurveflet, men det er mere slidstærkt end traditionelt kurveflet. Materialet er især brugt i forhold til loungesæt. Havestole og -borde i polyrattan er særdeles vedligeholdelsesfrie havemøbler, da de hverken kræver maling eller olie. Du kan blot nøjes med at tørre møblerne over med en fugtig klud.

Tilbud på nonwood havemøbler hos ILVA

Hos ILVA kan du finde et stort udvalg af vedligeholdelsesfrie havemøbler – herunder også tilbud på nonwood havemøbler. Du kan med fordel finde et havemøbelsæt i nonwood, da der ofte er penge at spare ved at købe et sæt fremfor at købe bord og stole separat. Hvis du er i tvivl om, hvilket nonwood havemøbelsæt, du skal vælge, så er du altid velkommen til at besøge os i bolighusene. Her står vi klar til at rådgive dig, så du kan finde de helt rette nonwood havemøbler – eller andre vedligeholdelsesfrie havemøbler.

De fleste af vores loungemøbler, altanmøbler og havemøbelsæt er forholdsvis nemme at vedligeholde, men det kan dog være en god idé at læse vores guide til pleje af havemøbler. Her har vi samlet de mest relevante informationer, så du kan få mest mulig glæde ud af dine havemøbler.