Kurv
Kurv

Tæppe outlet

Produkter: 33
Produkter:33
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 33

Find løse tæpper til ekstra gode priser blandt vores tæppeoutlet

I ILVA går vi op i at forhandle ordentlig kvalitet til priser, som de fleste kan være med på. Derfor øjner vi også enhver chance for at skrue priserne helt i bund – som for eksempel når vi har et restparti af en vare. Vores tæppeoutlet består overvejende af restsalg af gulvtæpper, som ikke vender tilbage til vores faste sortiment, og derfor finder du masser af løse tæpper til særlige outlet-priser.

På den måde sikrer vi, at vi får solgt ud af vores restpartier og får skabt plads til nye spændende varer – og du får mulighed for at få fingrene i et løst tæppe til hjemmet til en ekstra god pris.

Du finder både vores tæppeoutlet online og i udvalgte bolighuse.

Indret på budget med ILVAs restsalg af gulvtæpper

Et velvalgt gulvtæppe kan være med til at definere et rum og skabe samhørighed i en ellers tilfældig gruppe møbler. Det kan give et strejf af farve og tilføre personlighed til stue og spisestuen. Og blandt vores outlettæpper har du mulighed for at finde løse tæpper til særligt gode priser, så du får ekstra meget indretning for pengene.

Hvis du er på jagt efter budgetvenligt interiør, kan du også gå på opdagelse blandt vores tilbud og vores FUND. Her finder du både boligtilbehør og møbler til billige priser. Og hvis du ikke fandt et gulvtæppe, der faldt i din smag, blandt vores tæppeoutlet, kan du også tage et kig på hele vores udvalg af tæpper. Der finder du et stort udvalg af løse tæpper til enhver smag – og enhver pengepung.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber løse tæpper fra vores outlet?

Fordi vores outlettæpper hovedsageligt består af restpartier, finder du den samme høje kvalitet her på siden, som du finder blandt resten af vores sortiment. Der er dog nogle enkelte ting, du med fordel kan have in mente, når du vælger et løst tæppe fra vores outlet:

Outlettæpper kommer ikke igen

Husk, at vores outlettæpper består af restpartier, så hvis du er faldet for et bestemt design, så er det om at slå til; når lagerbeholdningen er tom, vender netop den model ikke tilbage til vores sortiment. Men skulle du være så uheldig at gå glip af en god pris på din favorit, kan du finde flere lave priser blandt vores tæppetilbud.

Outlettæpper er ikke omfattet af fortrydelsesret

Vær også opmærksom på, at løse tæpper og andre varer købt fra vores outlet ikke er omfattet af vores fortrydelsesret – til gengæld er priserne så lave, at det bliver svært at finde noget at fortryde.