Kurv
Kurv

LOUNGEBORDE

Hos ILVA finder du loungeborde i stor stil. Lige meget hvilket udtryk du er til, kan du finde loungeborde, der passer til resten af din have eller terrasse. Udvalget omfatter bl.a. flet, træ, fibercement, aluminium, og meget mere, og du kan få meget mere inspiration, til hvordan du skal sammensætte det med resten af dine havemøbler, i vores havekatalog. 

Produkter: 30
Produkter:30
Vælg visning:
Viser 21 af 30

Pift terrassen op med loungeborde fra ILVA

Et hjem er for rigtig mange mennesker deres varemærke. Stedet og indretningen siger meget omkring, hvem vi er som personer. Det første indtryk folk får, når de besøger ens hjem, betyder tit meget for deres helhedsindtryk af én som person. Derfor prøver de fleste af os at sætte vores helt eget præg på vores hjem. Det gør vi specielt med vores indretning og møbeludvalg, som vi håber, kan være med til at give os den identitet vi ønsker.

Loungeborde fra ILVA findes i mange forskellige modeller og udgaver. Mange tænker kun på loungeborde som værende et supplement til loungesofaen, og der vil vi hos ILVA godt gøre opmærksomme på, at vores loungeborde kan bruges i et meget bredere omfang. Selvfølgelig passer vores loungeborde perfekt ind sammen med loungesofaen i jeres have, på jeres terrasse, i jeres drivhus eller udestue, hvor den kan supplere en loungesofa i bedste stil. Forestil dig en varm sommerdag hvor du har inviteret gæster hjem i haven. Det er en sen eftermiddag og I har sat jer i jeres loungesofa med parasollen slået op. På jeres to flotte stilrene loungeborde står der en stor kande sangria med dertilhørende saltede nødder og oliven i skåle og glas til både jer og jeres gæster. Så bliver det da ikke meget bedre!

Møblet der passer ind over det hele i dit hjem

Udover at pryde terrassen, haven eller udestuen, så er loungebordet også en flot tilføjelse til soveværelset, stuen eller endda badeværelset. Loungeborde fås i forskellige størrelser og er derfor gode til at bruge som alt fra sengeborde til serveringsborde. Køber du loungeborde hos ILVA er du samtidig sikker på, at kvaliteten er i top og at bordene er behandlet således, at de kan bruges udendørs året rundt – selv i det danske vintervejr. Forestil dig at have et lækkert loungebord med bordplade af presset cement og olierede egetræsben til at stå ved siden af din liggestol i haven om sommeren eller til at stå på terrassen med en flot pottebakke af zink fyldt med blomster. Det gode ved flere af vores loungeborde er, at de størrelsesmæssigt er meget fleksible og derfor gør det nemt at bruge dem flere steder i dit hjem.

Loungeborde til enhver smag

Hos ILVA har vi sørget for et bredt sortiment, hvor der gerne skulle være noget til enhver smag. Vi ved, at alle har forskellige præferencer – specielt hvad angår indretning. Derfor har vi samlet et udvalg med masser af variationer, når det gælder materialer, farver og størrelse. Her vil vi gerne fremhæve VIGO loungebord i fibercement, som er særdeles holdbart og vedligeholdelsesfrit, DRASIL loungebord i FSC® teak, og som fås i flere forskellige størrelser, så du kan style det med 2 eller 3 styk, eller eksempelvis vores SERINO loungebord i lys naturfarvet polyrattan, som skaber hygge og varme udenfor.