Kurv
Kurv

LOUNGEBORDE

Produkter: 19
Produkter:19
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Stel / Ben)
Farve (Bordplade)
Materiale (Bordplade)
Farve (Stel / Ben)
Diameter
Længde
Bredde/Dybde
Højde

   

    

    

    

     

     

     

     

     

     

Viser 19 af 19

Pift terrassen op med loungeborde fra ILVA

Et hjem er for rigtig mange mennesker deres varemærke. Stedet og indretningen siger meget omkring, hvem vi er som personer. Det første indtryk folk får, når de besøger ens hjem, betyder tit meget for deres helhedsindtryk af én som person. Derfor prøver de fleste af os at sætte vores helt eget præg på vores hjem. Det gør vi specielt med vores indretning og møbeludvalg, som vi håber, kan være med til at give os den identitet vi ønsker.

Loungeborde fra ILVA findes i mange forskellige modeller og udgaver. Mange tænker kun på loungeborde som værende et supplement til loungesofaen, og der vil vi hos ILVA godt gøre opmærksomme på, at vores loungeborde kan bruges i et meget bredere omfang. Selvfølgelig passer vores loungeborde perfekt ind sammen med loungesofaen i jeres have, på jeres terrasse, i jeres drivhus eller udestue, hvor den kan supplere en loungesofa i bedste stil. Forestil dig en varm sommerdag hvor du har inviteret gæster hjem i haven. Det er en sen eftermiddag og I har sat jer i jeres loungesofa med parasollen slået op. På jeres to flotte stilrene loungeborde står der en stor kande sangria med dertilhørende saltede nødder og oliven i skåle og glas til både jer og jeres gæster. Så bliver det da ikke meget bedre!

Møblet der passer ind over det hele i dit hjem

Udover at pryde terrassen, haven eller udestuen, så er loungebordet også en flot tilføjelse til soveværelset, stuen eller endda badeværelset. Loungeborde fås i forskellige størrelser og er derfor gode til at bruge som alt fra sengeborde til serveringsborde. Køber du loungeborde hos ILVA er du samtidig sikker på, at kvaliteten er i top og at bordene er behandlet således, at de kan bruges udendørs året rundt – selv i det danske vintervejr. Forestil dig at have et lækkert loungebord med bordplade af presset cement og olierede egetræsben til at stå ved siden af din liggestol i haven om sommeren eller til at stå på terrassen med en flot pottebakke af zink fyldt med blomster. Det gode ved flere af vores loungeborde er, at de størrelsesmæssigt er meget fleksible og derfor gør det nemt at bruge dem flere steder i dit hjem.

Loungeborde til enhver smag

Hos ILVA har vi sørget for et bredt sortiment, hvor der gerne skulle være noget til enhver smag. Vi ved at alle har forskellige præferencer – specielt hvad angår indretning. Derfor har vi samlet et udvalg med masser af variationer hvad angår materialer, farver og størrelser. Prøv f.eks. et elegant lounge sidebord med glasplade i gråt eller brunt børstet polyrattan og aluminiumsstel. Hvis du er på udkig efter et større loungebord, så kunne det stilfulde bord fra Cross i blankt FSC-certificeret akacietræ være et pletskud. Du finder også nogle flotte dekorative men samtidigt funktionelle bakkeborde fra Eyelet i mat lys metal og mange forskellige farver. Leder du tilfældigvis efter loungeborde med bordplader i sortmeleret marmor, så har vi bl.a. et fra Georgio, hvor du også får stellet i sort metal. Kig forbi vores sortiment – der skulle gerne være lidt til enhver smag.