Kurv
Kurv

Horizon Loungebord 90 x 90 x 26 cm

Lavt havebord med en todelt bordplade bestående af grå FSC® duraboard. Stellet er i mørkegrå aluminium. Da pladen er lavet af naturmateriale, kan der forekomme nuanceforskelle. Egner sig godt til at stå udendørs hele sommeren.
2.999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Horizon

Det lave Horizon-loungebord passer fint ind i loungemiljøet på terrassen. Hvis du i forvejen har indrettet med andre møbler fra Horizon-serien, får du nemt en gennemgående og ren stil i dit uderum. Men loungebordet er designet med et udtryk, der gør bordet brugbart i mange forskellige stilarter.

Bordpladen består af FSC-certificeret duraboard, der både er holdbart og yderst modstandsdygtigt overfor ridser og UV-stråler. Faktisk har bordet en overfladefinish, der gør, at du kan have bordet stående udenfor hele året rundt.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungeborde
 • Højde
  26 cm
 • Længde
  90 cm
 • Vægt
  21 kg
 • Bredde/Dybde
  90 cm
 • Bordplade
  Bordplade i FSC®-certificeret duraboard grå
 • Stel
  Stel i mørkegrå aluminium
 • Varenummer
  1045213

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC-certificerede produkter er din sikkerhed for, at træet i vores produkter er fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificeret skov vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig tages der hensyn til skovens biodiversitet, og sjældne og truede dyrearter beskyttes. FSC sikrer også ordentlige arbejdsvilkår for skovarbejderne og gode relationer til lokalsamfundene.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...