Kurv
Kurv

Børnestole og børneborde

Produkter: 9
Produkter:9
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 9 af 9

Børnestole og -borde til et kreativt og hyggeligt børneværelse

Børneværelset er et helt særligt sted, hvor kreativiteten slippes løs, og hvor værelsets fire vægge kan rumme en verden af eventyr. Her kan man tage på opdagelse i bøgernes verden, køjesengen kan på et øjeblik forvandles til en hule, og du behøver ikke andet end tegnesager og et lille bord- og stolesæt til børn for at skabe gode rammer for kreativ udfoldelse.

Hos ILVA kan du finde masser af børnemøbler og lejetøj, så du og dit barn kan skabe et hyggeligt børneværelse, der opfordrer til kreativitet og leg. Så hvis du er på udkig efter børnestole eller et praktisk bord til børn, så lad jagten stoppe her, for her på siden finder du nemlig vores udvalg af borde og stole som passer perfekt til familiens mindste medlemmer. Du kan både købe børneborde og -stole enkeltvis, eller finde dem som sæt. Vores udvalg byder også på børnebænke og – skamler.

Skab rammer for kreativitet med stole og borde i børnehøjde

Der var engang, hvor børnemøbler næsten udelukkende betegnede den barnestol, der blev placeret ved spisebordet. Den findes naturligvis stadig og er en vigtig del af en børnefamilies dagligdag. Men i dag rummer kategorien meget mere end den praktiske højstol; børnestole og -borde handler nemlig også om at skabe plads til børn og deres fantasi.

Giv fantasien en helt særlig plads i dit barns værelse ved at indrette et kreativitetshjørne. Et lille bord og en barnestol kan være nok til at danne ramme om kreative udfoldelser. Det er naturligvis oplagt at supplere med papir og farveblyanter, men i virkeligheden er det kun dit barns fantasi, der sætter grænserne for, hvad et legebord kan bruges til. Måske er børnebordet i virkeligheden en tømmerflåde eller en hule, og barnestolen er beskyttelse mod den giftige jord … eller noget helt andet; i børns værelser kan kreativiteten nemlig udfolde sig frit.

Du kan indrette en kreativ plads med bord og stol til børn i et hjørne af stuen – vælg eventuelt et børnebordsæt, og få en lille stol og bord, der passer sammen. På den måde kan du og dit barn være sammen, selvom I laver hvert jeres.

Multifunktionelle borde og stole til børneværelset

Legeborde og stole til børn er praktisk i sig selv – men det kan faktisk blive endnu smartere.

Børneværelset er muligvis et af de rum, hvor der er mest behov for fleksible løsninger, for det handler om at optimere pladsen, så der altid er plads til leg. Derfor er multifunktionelle møbler særligt attraktive på børneværelset.

Blandt vores udvalg af børnestole og- borde finder du flere løsninger, der sparer plads. Vælg for eksempel et børnebord med opbevaring, hvor tegnesager og andre småting kan pakkes væk, når dagen går på hæld. Eller hvad med en børnebænk med opbevaring til legetøj, udklædningstøj eller bøger?

Vi har også andre multifunktionelle løsninger til børneværelset. Vælg for eksempel en børneseng med opbevaring eller med udtræk til overnattende gæster.

Opnå et tidløst udtryk med børnestole og -borde i træ

Hvis du er på udkig efter møbler til børneværelset i god kvalitet og som klæder resten af hjemmets indretning, så er vores børneborde og -stole i træ et oplagt valg. Træ er nemlig et tidløst materiale, hvilket blandt andet betyder, at barnestolen i træ sagtens kan stå i både stuen, køkkenet eller hvor i hjemmet, I savner en god plads til familiens yngste, uden at det karambolerer med resten af indretningen. Og vores træborde til børn fås i forskellige former, så de passer til forskellige hjem – og forskellige børneværelser. Vælg for eksempel et rundt børnebord.

Træ er også et holdbart materiale, og et lille børnebord i træ kan for eksempel gives videre til yngre søskende, når den originale ejer ikke længer har brug for det. Eller det voksende barn kan tage børnebordet i træ med sig ind i teenageværelset og bruge det som sengebord.

Husk, at du også kan finde børnestole i træ, juniorstole, børneskamler og mange flere møbler til børneværelset til ekstra gode priser blandt vores tilbud.