Kurv
Kurv

Hynder til stole

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Stolehynder giver en komfortabel siddeplads

Hynder giver en masse komfort og skaber et behageligt sæde. Vi bruger alle mange timer på at sidde ned, og det er derfor vigtigt, at vi sidder godt. Hynder er især ideelle, hvis du har spisebordsstole, der har et lidt hårdt sæde. Vi skal gerne kunne hygge os i mange timer over et dejligt måltid i spisestuen. Mange af os sidder også i mange timer på vores hjemmekontor. Her er det ligeledes vigtigt at have en blød stolehynde. Derfor er det værd at overveje hynder til stolene derhjemme. Siddehynder er også ideelle til bænke, kontorstole og havestole. Med siddehynder fra ILVA kan du sidde på din stol i mange timer uden at føle, at du får ondt i kroppen. Du kan med fordel tilføje nogle puder, plaider eller en stolehynde i lammeskind for at skabe en ekstra komfortabel siddeplads. Placér også gerne en plaid eller en pude bagved din ryg for at få et komfortabelt ryglæn.

Pift indretningen op med siddehynder

Udover at bidrage med en masse komfort, så kan hynder også bruges som et dekorativt element i hjemmet. Hynder til spisebordsstole kan sætte prikken over i’et til stolens udtryk, men hynder til spisebordsstole kan også bruges til at pifte en slidt eller kedelig stol op. Hvis du ønsker en billig løsning på en makeover til dine spisebordsstole, så kan du nøjes med at købe nogle hynder. Det er langt billigere at købe stolehynder fremfor at skulle til at investere i nye spisebordsstole. Denne løsning kan også blot bruges som værende en midlertidig løsning indtil du har fået budget til dine nye drømmestole.

Du kan vælge hynder, der har samme farvenuance som dine stole eller du kan vælge stolehynder i en helt anden farve. Dette valg afhænger af smag og behag. Hvis du synes, at dine stole er kedelige at se på, så kan du sagtens vælge nogle siddehynder i stærke farver eller med mønster på. Dette vil skabe blikfang i hjemmets indretning. Du kan også gå med hynder i mere afdæmpede farver f.eks. sort og hvid. Disse farver passer ind i alle indretninger og er derfor sikre valg.

Find de rigtige hynder til dine stole

Hos ILVA har vi hynder i et væld af farver, så du kan helt sikkert finde netop dén farve, som du søger. Vores hynder fås også i forskellige former og materialer. Vi har f.eks. runde hynder og firkantede hynder samt læderhynder og stofhynder. En rund hynde passer selvfølgelig bedst til stole med runde sæder. Når det kommer til hyndens materiale, så er der fordele og ulemper ved både læder og stof. Læderhynder er et godt valg, hvis du har små børn eller kæledyr i hjemmet. Læderhynder til stolene får patina af at blive brugt, men dette gør blot hynderne endnu flottere. Du kan med fordel vedligeholde dine læderhynder ved at bruge plejemiddel med jævne mellemrum. Stofhynder fås også i slidstærke materialer, og du bliver sjældent træt af hynder i stof. Fordelen ved hynder i stof er, at de fås i et væld af forskellige farver og materialer, så der er mange muligheder.

Uanset om du søger hynder til y stole, hynder til skalstole eller noget helt tredje, så kan du helt sikkert finde de rigtige hynder til dine stole hos ILVA. Gå på opdagelse på hjemmesiden eller i vores bolighuse for at finde nye siddepuder til dine stole. Hvis du ikke kan finde de rigtige hynder her på hjemmesiden, så kan du med fordel besøge vores bolighuse, hvor udvalget ofte er større.