Produkter:
9
Produkter:
9
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 9 af 9

Populære siddehynder

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen spisestue

Blog:

Spisebordet med plads til alle

Blog:

Nemme forvandlinger til spisestuen

Blog:

Skræddersy din spisestue

Hynder giver en komfort i topklasse

Vi bruger store dele af vores liv på at sidde ned. Nogen mere end andre, men tiden vi bruger på numsen kan hurtigt løbet op. Vi sidder ved spisebordet, vi sidder ved computeren, vi sidder i bilen, og vi sidder i lænestolen om aften. Netop fordi vi bruger så meget af vores dyrebare tid på at sidde ned, er det også vigtigt, at vores siddepladser er i en ordentlig kvalitet. Der er ikke noget værre end at sidde på en hård og ukomfortabel stol. Aftensmaden kan hurtigt blive en lang og irriterende affære, hvis spisebordsstolen gør ondt i hele kroppen. Har du købt dine spisebordsstole hos ILVA, er du garanteret nogle komfortable siddepladser. Har du derimod arvet mormors gamle, men retro stole, er komforten højst sandsynlig ikke, hvad den har været. Heldigvis behøver du ikke at nøjes med hårde og ubehagelige stole – ILVA kommer dig til undsætning. Nu skal du introduceres for hynder.

Hynder redder dagen

En hynde er en fiks lille sag, men kan gøre alverden til forskel. Hynder er ikke meget større end sædet på din stol, og tykkelsen er som en lille pude. Disse vidundere kan du med lethed placere på stolens sæde og vupti, så har du skabt en komfort uden sidestykke. På grund af de tynde og fleksible materialer kan hynder integreres perfekt med stolen. Du vil derfor ikke opdage, at en hynde er placeret på stolens sæde – med mindre du vælger hynder i en af ILVAs stærke farver. Rød og petroleumsblå vil kunne skabe lidt liv i et kedeligt rum. ILVA kan tilbyde en række af forskellige farver og materialer, som vil falde i enhvers smag. Du er derfor garanteret at finde netop de hynder, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Det gælder, uanset om du er til den klassiske stil, eller om du er til et festfyrværkeri indenfor boligindretning.

Hynder kan pifte selv de grimmeste stole op. Netop fordi hynder er langt billigere at anskaffe, kan du hurtigt og elegant modernisere din spisestue uden at skulle grave dybt i lommerne. Hynder kan nemlig betragtes som en fin detalje, der er med til at dekorere dit hjem. Selvom du sagtens kan skifte hynderne ud i takt med modens farver, så er kvaliteten så god, at du kan beholde dine hynder i flere årtier.