Kurv
Kurv

Tilbud på boksmadrasser

Boksmadrasser er blandt danskernes foretrukne madrasser. En af grundene til det er, at boksmadrassen kun består af madrassen og 4 sengeben eller et par meder, der gør den er let og også billigt alternativ til eksempelvis kontinental- og elevationssenge. 

Produkter: 131
Produkter:131
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 131

Find billige boksmadrasser i forskellige størrelser

Er du på udkig efter en god seng til en pris, som alle kan være med på? Så er der gode chancer for at finde netop det her på siden, hvor vi har samlet alle vores tilbud på boxmadrasser. Boxmadrassen er nemlig kendt som det prisvenlige valg – og her finder du den til ekstra gode priser. Billigere bliver det næsten ikke. Men selvom priserne er lavere, end de plejer at være, er produkterne stadig i den samme høje ILVA-kvalitet, som du kender fra vores andre varer.

Og her er ikke blot noget for enhver pengepung – vi har også noget til ethvert behov. Vi har nemlig et stort udvalg af boxmadrasser i mange forskellige størrelser, der fra tid til anden finder deres vej til vores tilbudsside. Derfor er der penge at spare, uanset om du leder efter en stor dobbeltseng, en enkeltseng eller en anden model.

Få en komfortabel boksmadras på tilbud

Måske er du på udkig efter en billig boxmadras i forbindelse med, at du skal flytte i din første lejlighed, eller måske leder du efter en prisvenlig løsning til gæsteværelset? Uanset hvad der har ledt dig til vores udvalg af boxmadrasser på tilbud, vil vi gerne sikre, at du kommer hjem med den rette seng. For det er muligt at boxmadrassen er kendt som det prisvenlige valg, men hvis du giver dig tid til at vælge den rette løsning til dig, er det også en komfortabel seng, der kan holde i mange år.

Derfor har vi samlet nogle gode råd til at sikre, at pris og komfort hænger sammen:

Husk at komfort ikke har en bestemt pris

Hvis du er ude efter en seng til gæster eller tænker på din nye seng som en begynderseng, der alligevel skal udskiftes i den nære fremtid, kan det være fristende at vælge den billigste boxmadras – og det kan sagtens være, at den er det rette valg for dig, ligesom den dyreste ikke nødvendigvis er den bedste løsning. Kroppe er forskellige, og derfor er det vigtigt, at du tester liggekomforten og vælger den, der føles mest behagelig. Inden du lader dig forføre af vores gode priser, anbefaler vi derfor, at du prøver boxmadrassen. Hvis du kommer forbi et af vores bolighuse, kan du teste vores forskellige varianter, så du er sikker på at få en seng, hvor pris og komfort går hånd i hånd.

Sæt en prisgrænse

Det er som sagt vores anbefaling, at du ikke vælger den billigste boxmadras alene på grund af prisen. I værste fald bliver det et dyrt køb, hvis du ikke er glad for sengen og ender med at udskifte den. Heldigvis har vi 90 nætters ombytningsret på de fleste af vores senge, så du har mulighed for at mærke efter, om du nu også er kommet hjem med den rette seng.

Det sagt, hvis du er på udkig efter en billig boxmadras, så det også en god idé at forholde dig til, hvor meget du vil give for din nye seng. Hvis du kigger på vores udvalg online, kan du for eksempel frasortere alle produkter, der ligger over din prisgrænse.

Få hjælp af en sengespecialist

Hos ILVA har vi særligt uddannet personale, der kan hjælpe dig med at foretage det rette valg for dig. Så hvis du har et budget og gerne vil have en billig boksmadras, så kan du få hjælp til at finde den seng, der bedst kombinerer både komfort, behov og pris. Nogle kunder opdager i denne proces, at de vil have en anden seng, end de troede. Heldigvis har vi masser af senge på tilbud, så du stadig kan få fingrene i en billig seng – også selvom det ikke er en boxmadras.

Giv din billige boksmadras et personligt præg med tilbehør

Bare fordi prisen er lav, behøver udtrykket ikke at være kedeligt. Selv en simpel og billig boxmadras kan få et personligt udtryk med det tilbehør, du vælger. Ofte skal ben og andet sengetilbehør tilkøbes, uanset om du købet din boxmadras på tilbud eller ej. Det giver dig mulighed for at sammensætte sengen efter din smag. Suppler for eksempel din billig boksmadras med en sengeramme, eller tilfør et element af luksus med en gavl. Og du kan naturligvis også skabe ekstra meget personlighed ved at supplere med gavlpuder og sengetøj i din personlige smag – begge dele kan du også ofte finde blandt vores tilbud til soveværelset.

God fornøjelse med jagten i tilbudsmarkerne. Vi håber, du finder det, du leder efter.