Kurv
Kurv
Produkter: 41
Produkter:41
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 41

Lys soveværelset op med sengelamper

Hos ILVA har vi et stort udvalg af natlamper, så du kan nyde en god bog om aftenen, finde vej til klædeskabet i de tidlige morgentimer, eller bare sætte prikken over i’et i indretningen af soveværelset.

Men hvilken sengelampe passer bedst til dit hjem?

Sengelamper kan være sjove eller praktiske, have et kunstnerisk eller simpelt udtryk, hænge på væggen eller stå på hylder eller borde. De kan være sorte, hvide eller farverige; være i træ eller messing. Kort sagt, er der mange muligheder for at få en sengelampe, der passer til lige præcis dine ønsker. Herunder kan du lade dig inspirere til, hvilken sengelampe du skal vælge, afhængig af hvilket behov lampen skal dække.

Sådan vælger du den rigtige sengelampe til dit soveværelse

Når du skal vælge møbler til dit hjem, er regel nummer ét at tænke på, hvilket behov de skal stille. Uanset om du leder efter en ny seng, et spisebord, en sofa eller en sengelampe, er der sandsynligvis mange muligheder at vælge imellem. Derfor må du finde ud af, hvilket behov lige præcis du har brug for, at møblet dækker.

Det hjælper vi dig med at finde ud af i denne miniguide. Find det udsagn, der passer bedst på dig, og læs vores anbefalinger til, hvilken slags sengelampe du med fordel kan vælge.

Jeg elsker at læse, inden jeg falder i søvn

Hvis du nyder at læse en god bog i sengen, så anbefaler vi, at du vælger en væghængt natlampe, hvor hovedet kan dreje, så du får optimal belysning ned på siderne. Drejefunktionen kan også være smart, hvis du har en partner ved siden af, der gerne vil sove, mens du læser. Så kan du nemlig vinkle lyset lige præcis, så du kan se, men det ellers ikke forstyrrer.

Hvis det skal være ekstra praktisk, kan du også vælge en sengelampe med både hylde og usb. Så kan du lade telefonen op, mens du læser, ligesom der er et sted at ligge bogen, når søvnen tager over.

Jeg er træt af at finde vej til sengen i mørke

Hvis du leder efter en lampe, der blot skal lede vejen til sengen, efter at loftlyset er slukket, kan du vælge udelukkende at fokusere på at finde en sengelampe i et flot design, som kan give den nødvendige belysning om aftenen, og tage sig pæn ud om dagen. Til dit behov er det ikke så vigtigt, om lampen er væghængt, eller om du skal have den stående på et sengebord. Gå derfor frit på opdagelse i vores udvalg, og find et design, du tror vil passe godt ind hjemme hos dig.

Jeg vil bestemme lysstyrke efter behov

Hvis du er på udkig efter en sengelampe med lysdæmper, er der faktisk flere muligheder. Du kan enten vælge en natlampe med indbygget dæmpefunktion, eller du kan vælge frit på alle hylder og kombinere lampen med en LED pære med fjernbetjening. I det tilfælde kan du også med fordel gå efter en lampeløsning med indbygget hylde og skuffe, så du kan gemme al elektronik væk, når det ikke er i brug.

Jeg leder efter en natlampe til børneværelset

Vi har et varieret udvalg af sengelamper, og derfor er der også gode muligheder for at finde natlamper til både børne- og teenageværelset. Gå for eksempel efter farverige lamper til børneværelset og natlamper med usb til teenageren – og eftersom lampen bare tilsluttes en stikkontakt, er den let at flytte, når det er på tide at skifte den ud.

Lampen skal passe til en elevationsseng

Hvis du har en elevationsseng, kan det være et projekt for sig at finde en lampe, der passer til. Vi anbefaler, at du går efter en væghængt natlampe med justerbar arm, så du får den fulde effekt af lyset, uanset hvordan din seng er indstillet.

Køb din natlampe hos ILVA

Hvis du leder efter endnu mere lampeinspiration, kan du læse denne guide til belysning i hjemmet, og så kan du naturligvis få ekstra meget lys for pengene på vores tilbudsside. Du kan også se hele vores udvalg af lamper, hvis det ikke kun er soveværelset, der skal lyses op.