Kurv
Kurv

Kontinentalsenge 140x200 cm

Produkter: 9
Produkter:9
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 9 af 9

HOS ILVA FÅR DU ALTID

Hvad består en kontinentalseng 140x200 af?

En kontinentalseng 140x200 er opbygget af flere lag, hvilket sikrer en god liggekomfort. En kontinentalseng har tre lag: en boksmadras, en springmadras og en topmadras.

Grundet kontinentalsengens tre lag er denne type af seng højere end mange andre senge på markedet. Dette er en fordel, da det er nemmere at komme i og ud af sengen. Kontinentalsengen er kendt for at understøtte kropsvægten, hvilket er sundt for kroppen, og det bidrager til en bedre og tungere nattesøvn.

Kontinentalseng 140x200 er perfekt til det lille hjem

En kontinentalseng i størrelsen 140x200 har de perfekte mål til dig, som bor i lejlighed. Den har også en god størrelse til teenageværelset, gæsteværelset eller til sommerhuset. En kontinentalseng 140x200 kaldes også for en trekvartseng eller halvandenmandsseng. Den går altså ikke under betegnelsen for en dobbeltseng, men man kan godt sove to personer i sengen såfremt, at man har et mindre pladsbehov. En kontinentalseng 140x200 er især ideel for dig, som bor alene og kun har overnattende gæster indimellem.

Kontinentalseng med opbevaring

Hvis du bor småt eller blot har mangel på opbevaringsplads, så kan du med fordel vælge en kontinentalseng 140x200 med opbevaring. Du kan nemlig sagtens finde kontinentalsenge, hvor der er skuffer i bunden af sengen. Dette er især praktisk i studieboliger, hvor pladsen kan være trang. I skufferne kan du opbevare alt lige fra plaider og puder til tøj og sko.

Plej dit velvære med en kontinentalseng

Det kan virke som en stor beslutning at købe en ny seng, fordi prislejet ofte er højt i forhold til andre møbler til hjemmet. Hos ILVA ser vi dét at købe en ny seng som en investering i god søvn, velvære og overskud. En god nattesøvn er altafgørende for, at du vågner op med fornyet energi, der gør, at du trives i hverdagen.

Psst.. Vidste du at du bruger en tredjedel af dit liv på at sove? Det er altså vigtigt at prioritere sine penge på at købe en seng i god kvalitet. Du vil uden tvivl opleve en forbedret søvn samtidigt med, at du får en seng med lang levetid.

Find en seng der matcher dine behov

Hos ILVA finder du et bredt sortiment inden for senge i høj kvalitet og med god liggekomfort, herunder også kontinentalsenge 140x200. Du kan også overveje en elevationsseng eller en boksmadras. Hvad end du vælger, så har vi en seng, der matcher dine søvnbehov.

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde øje med vores tilbud. Vi kører løbende tilbud på 140x200 kontinentalsenge, så du vil muligvis kunne finde en billig 140x200 kontinentalseng på ilva.dk eller i vores ILVA bolighuse.