Kurv
Kurv
Produkter: 287
Produkter:287
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 287

Find gode tilbud på havemøbler

Hos ILVA elsker vi havemøbler på tilbud, og du kan derfor løbende finde billige havemøbler på vores tilbudsside. På tilbudssiden kan du også finde billige møbler til hjemmets andre rum f.eks. stuen, spisestuen og kontoret. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at finde dine drømmemøbler på tilbud, så derfor har vi tilføjet tilbudssiden, så du kan få et hurtigt overblik. Således kan du spare penge og tid, når du skal finde havemøbel tilbud eller andre gode tilbud.

Husk der er mulighed for at spare tusindvis af kroner på dine nye køb uden at gå på kompromis med møblernes kvalitet.

Havemøbler i polyrattan på udsalg

Vi har billige havemøbler i mange forskellige størrelser, modeller og materialer. Du kan f.eks. vælge havemøbler i polyrattan. Pollyrattan er et slidstærkt kunstprodukt, der ligner naturlig rattan. Det minder også om flet, men det er mere holdbart og tåler temperatursvingninger end rattan og flet. Derudover kræver polyrattan havemøbler hverken olie eller maling. Dette gør polyrattan til et praktisk materiale, som ikke kræver den store vedligeholdelse. De kan nøjes med at blive rengjort med lidt vand og sæbe et par gange om året – eller efter behov. Hos ILVA kan du indimellem finde polyrattan havemøbler på udsalg.

Bonus info: Vær opmærksom på at polyrattan ikke må rengøres med en højtryksrenser, da det slider meget på møblerne.

Gå på opdagelse i billige havemøbler

Lad dig blive inspireret ved at gå på opdagelse i billige havemøbler i vores online tilbudsunivers. Du vil helt sikkert kunne finde gode tilbud på havemøbler, som opfylder dine ønsker og behov. Du vil kunne finde haveborde, havestole, liggestole, cafesæt og mange andre havemøbler på udsalg. Husk også at tilkøbe havehynder, pyntepuder og plaider for at opnå en god komfort i dine nye, billige havemøbler.