Kurv
Kurv
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Concorde XXL Havebord 314 x 100 x 75 cm

Før 8.499,-
6.499,-
Spar 2.000,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Concorde XXL

Nyder du også at samle alle vennerne til enhver lejlighed? Så skal du naturligvis have et havebord, der kan rumme masser af mennesker. Og her er Concorde XXL-havebordet oplagt. Her får du plads til mange gæster, der rigtigt kan nyde sommerens lune på den indbydende terrasse.

Invitér hele familien på havehygge

Drømmer du om at indrette en terrasse, der samler alle folk og skaber rum til at nyde sommeren? Så kan du med fordel vælge at indrette uderummet med Concorde XXL-havebordet. Her får du god plads til at invitere mange gæster, der med sikkerhed vil nyde sommeren sammen i din have.

Concorde XXL-havebordet er oplagt til både hverdag og fest. Både når du skal nyde sommertid med dine nærmeste, og når du skal samle hele vennegruppen til festlige lejligheder. Normalt måler bordet 245 cm, og når særlige anledninger skal fejres, kan du forlænge bordet. I udslået tilstand måler Concorde XXL-havebordet 315 cm, så du rigeligt med plads til mange gæster rundt om terrassens havebord.

Bordpladen er udført i gråt FSC-certificeret duraboard. Dette materiale er et miljøvenligt FSC-materiale, der er holdbart og yderst modstandsdygtigt over for både ridser og UV-stråler. Den unikke overflade-finish gør, at bordet kan stå udendørs hele året. Stellet er udført i sort aluminium, der sikrer en stilren og stærk afslutning til bordet. Aluminium kræver ligeledes minimal vedligeholdelse. Dog anbefaler vi, at du opbevarer bordet i et tørt og ventileret rum f.eks. en garage, en carport eller et kælderrum for at forlænge levetiden.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Haveborde
 • Højde
  75 cm
 • Længde
  314 cm
 • Vægt
  70 kg
 • Bredde/Dybde
  100 cm
 • Udtræk
  Med udtræk
 • Levering
  OBS! Tung vare, se mere i vores leveringsbetingelser
 • Siddepladser
  6 pers.
 • Siddepladser med tillægsplader
  8-10 pers.
 • Stel
  Stel i sort aluminium
 • Bordplade
  Bordplade i FSC®-certificeret duraboard grå
 • Varenummer
  1039332

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC-certificerede produkter er din sikkerhed for, at træet i vores produkter er fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificeret skov vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig tages der hensyn til skovens biodiversitet, og sjældne og truede dyrearter beskyttes. FSC sikrer også ordentlige arbejdsvilkår for skovarbejderne og gode relationer til lokalsamfundene.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...