Kurv
Kurv

Hængeparasol

En hængeparasol fra ILVA tilbyder skygge og beskyttelse mod solens stråler, perfekt til afslapning og udendørs spisning. Vælg mellem forskellige størrelser og design, herunder modeller med tilt-funktion for ekstra tilpasning. Overvej også materiale og farvevalg for at sikre, at parasollen passer til din terrasse og dine behov.

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Få skygge med en hængeparasol

Solens varme kan være rigtig skøn, men indimellem vil du have behov for køle ned. Du risikerer nemlig at få solskoldning eller blive utilpas, hvis du opholder dig i direkte i solen for længe. Derudover er det også vigtigt passe på sig selv midt på dagen, hvor solens stråler er kraftigst. Med en hængeparasol kan du opholde dig i skyggen og tage en pause fra solens skarpe stråler. Hængeparasollen er desuden praktisk, når du skal spise frokost eller aftensmad udendørs, da den også sørger for, at du ikke får solene i øjnene imens du spiser. En hængeparasol er dog ikke kun praktisk på de varme dage for den kan nemlig give dig læ på de dage, hvor der er regn og blæst.

Du kan nemt skabe et hyggeligt område med dine loungemøbler og din hængeparasol. Dette område kan virke som en afslappende oase i haven, hvor du kan trække dig tilbage og nyde en rolig stund. En hængeparasol passer særligt godt til store terrasser, hvor den kan placeres ude i kanten eller i et hjørne. Fordelen ved en hængeparasol er nemlig, at den kan placeres et stykke væk fra dine havemøbler og alligevel give skygge på terrassen. Ved at placere parasollen væk fra dine møbler kan du skabe et luftigt udtryk og gøre det nemmere for dig selv at bevæge dig rundt mellem dine havemøbler.

Overvej en hængeparasol med tilt

Der findes mange forskellige parasoller på markedet, men en hængeparasol med tilt er et rigtigt godt bud på en god parasol. Denne parasol giver dig mulighed for at tilpasse parasollen efter dit behov. En hængeparasol med tilt gør det nemlig muligt at indstille vinklen på parasollens hoved. Dette kan gøres hurtigt, og du kan altså sørge for skygge på terrassen hele dagen uden at skulle flytte på hele parasollen. Derfor er det meget nemt at håndtere en hængeparasol med tilt. Du skal dog huske at rette din parasol med tilt op, hvis der er kraftigt blæsevejr. Dette er for at undgå eventuelle skader på parasollen. En hængeparasol med fod er også et godt valg, da foden sikrer, at parasollen står solidt i vind og slud.

Tip: Hvis du ønsker meget skygge på din terrasse, så er det en god idé at vælge en meget stor hængeparasol. Du kan evt. sætte to store hængeparasoller op ved siden af hinanden for at opnå maksimal skygge.

Find den bedste hængeparasol til dit behov

Det kan måske virke som en svær opgave at finde den rette hængeparasol. Hos ILVA ønsker vi, at du finder en hængeparasol, der passer til dine behov og ønsker. Vi guider dig derfor herunder til hvilke punkter, som du kan overveje, hvis du skal finde den bedste hængeparasol.

  • Vælg en dug i et solidt materiale f.eks. polyester. Du kan også vælge en hængeparasol i olefin, hvis du gerne vil have en vandafvisende dug.
  • Overvej en hængeparasol med lys. Nogle hængeparasoller fås med integreret LED-lys, hvilket kan være praktisk, hvis du elsker at sidde udenfor til sent ud på aftenen. Derudover medvirker en hængeparasol med LED-lys til at skabe en hyggelig stemning.
  • Gå efter en dug i den farve som passer bedst til netop din haveindretning. Du kan nemt finde en hængeparasol fra ILVA i den farve, som du ønsker. Vær opmærksom på at der trænger mere lys igennem en lys parasol end der gør ved en hængeparasol i en mørk farve. Til gengæld bliver en lys hængeparasol ikke lige så varm at sidde under som en mørk parasol gør.
  • Overvej dit størrelsesbehov. Skal hele din terrasse eller blot et mindre område være i skygge? Du kan finde hængeparasoller med målene 3x3, 3x4 eller 4x4.

Køb en hængeparasol på tilbud

Hos ILVA har vi flere forskellige hængeparasoller samt tilbehør til din parasol. Tilbehør såsom en parasolfod og parasolovertræk er gode tilvalg, da de kan forlænge din parasols levetid. Vi har også en masse andet tilbehør f.eks. krukker, udendørslamper og hynder, som kan bidrage til at skabe en fuldendt have og terrasse.

Vi har løbende tilbud på vores hængeparasoller, havemøbler og havetilbehør. Du kan med fordel holde øje her på siden eller kigge forbi dit lokale ILVA bolighus, hvor du kan være heldig at finde en hængeparasol på tilbud. Det er altså muligt at gøre en god handel, selvom du måske har et begrænset budget.