Kurv
Kurv

TEMPRAKON

Temprakon er til dig der ikke vil gå på kompromis med din nattesøvn. Temprakon er avanceret rumteknologi omdannet til komfortable dyner og puder med helt unikke egenskaber, der giver de bedste vilkår for uforstyrret søvn. Se hele udvalget af dyner og puder fra Temprakon på denne side

Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Fra avanceret rumteknologi til komfortable dyner

Temprakon er et møde mellem skønne naturmaterialer og sofistikeret klimaregulerende teknologi til dig, der ikke vil gå på kompromis med din gode nattesøvn. Temprakon serien af dyner, puder og madrastoppere ser ud og føles som helt normale, skønne dunprodukter, men er kombineret med særlige temperatur- og fugtregulerende mikrofibre baseret på en teknologi, der oprindeligt blev udviklet til astronauters rumdragter. Hvis du har tendens til nattesved, eller hvis du oplever at veksle mellem at have det for koldt og for varmt under dynen, vil du få stor glæde af Temprakon, som vil sikre dig en komfortabel sovetemperatur hele natten igennem.

De færreste har nok fantasi til at forestille sig, at teknologi udviklet for at hjælpe astronauter i rummet også har fundet vej til madrasser og dyner til helt almindelige forbrugere. ikke desto mindre er det netop dét, Temprakon har formået. Med udgangspunkt i den teknologi som er udviklet til at gøre astronauters rumdragter temperaturregulerende under ekstreme forhold, har Temprakon skabt en serie af sengeudstyr der skaber det helt perfekte sovemiljø for dig.

Via en unik sammensætning af dun, fibre og latex er produkterne fra Temprakon udviklet med en teknologi, som giver dig den optimale sovetemperatur. Hvis du hører til den gruppe af mennesker, som sveder meget om natten, vil du have særligt gavn af den banebrydende teknologi, som du finder i Advance-serien. Den ene side af en Temprakon Advance-dynerne har en særlig kølende teknologi indarbejdet i dynevåret - altså dynens betræk. Så snart du vender denne side ned mod kroppen, vil du mærke en øjeblikkeligt kølende effekt. 

Comfort-serien er udviklet til dig, der drømmer om en dundyne i høj kvalitet, men hvor du samtidig vil opleve nogle af de samme temperaturregulerende egenskaber, som du finder i Advance-serien. I Comfortdynerne finder du udover naturfyld som dun og småfjer i høj kvalitet de særlige fibre, som sikrer de temperaturregulerende egenskaber. 

Vælg den rigtige Temprakon dyne eller pude til dig

Der er stor forskel på, hvor varmt vi hver især har det om natten. Nogle mennesker fryser altid og skal have en varm dyne, mens andre ofte vågner om natten, fordi de har det alt for varmt. Dynerne fra Temprakon findes i tre forskellige varmeklasser, så du kan vælge dén dyne, der bedst passer til dig.

Din foretrukne sovestilling har stor betydning for, hvilken pude der bedst opfylder dine behov. Foretrækker du at sove på ryggen eller maven, skal du som udgangspunkt vælge en lav eller mellemhøj pude. På den måde udgår du, at nakken bøjes for meget, hvilket kan resultere i en øm, stiv nakke og endda hovedpine. Sover du bedst på siden, skal de til gengæld gå efter en lidt højere pude, da dette skaber den mest optimale position af hoved og nakke i forhold til skuldrene. Du kan vælge mellem forskellige hovedpuder med naturfyld, eller du kan vælge en pude med en ergonomisk skumkerne. 

Svært at vælge det helt rigtige? Lad os hjælpe dig.

Det er ikke altid let at vælge den helt rigtige pude, dyne eller topmadras. Hvis du har brug for hjælp til at trække det helt rigtig valg, er du selvfølgelig meget velkommen til at besøge et af vore bolighuse, hvor vores faguddannede sengeksperter står klar med råd og vejledning.